İmalat ve üretim sektörlerinde ürünlerin üzerine kalıcı ve net bilgilerin işlenmesi büyük bir önem taşır. Bu noktada inkjet kodlama makinesi ile inkjet kodlama ve lazer markalama teknolojileri işletmeler için vazgeçilmez çözümler sunar. Karma Kodlama yıllardır sektörde edindiği tecrübe ile en kaliteli ve yenilikçi çözümleri müşterilerine sunarak kodlama ve markalama alanında fark yaratmaktadır. İnkjet kodlama hızlı üretim hatlarında kullanılan ve temassız baskı yapabilen bir teknolojidir. İnkjet kodlama makinesi çeşitli yüzeylere tarih, parti numarası, barkod veya logo gibi bilgileri hassas ve dayanıklı bir şekilde işleyebilir. Karma Kodlama bu alanda sunduğu yenilikçi çözümlerle her sektör için özel olarak tasarlanmış makineler sunarak işletmelerin verimliliğini artırmaktadır. Bu teknolojinin en büyük avantajlarından biri farklı malzemeler üzerinde kolaylıkla uygulanabilmesidir. Plastik, cam, metal, karton veya ahşap gibi yüzeylere hızlı ve net baskı yapabilen inkjet kodlama sistemleri esneklik ve düşük maliyet avantajı sağlar. Aynı zamanda sarf malzeme tüketiminin optimize edilmesiyle işletme maliyetlerini düşürmek mümkündür. Lazer markalama yüzey üzerine kalıcı işaretlemeler yaparak uzun ömürlü çözümler sunar. Kimyasal ya da mürekkep gibi ek malzemelere ihtiyaç duymadan çalışan bu teknoloji yüksek kontrastlı ve dayanıklı işaretlemeler için tercih edilir. Karma Kodlama lazer markalama sistemlerinde en yeni teknolojileri kullanarak işletmelerin ihtiyacına uygun çözümler sunmaktadır. Özellikle otomotiv, medikal, elektronik ve ambalaj sektörlerinde yaygın olarak kullanılan lazer markalama mürekkep kullanımı gerektirmediği için çevre dostu bir çözümdür. Aynı zamanda yüksek hız ve düşük bakım gereksinimi sayesinde işletmelere uzun vadede tasarruf sağlar. Üretim ve ambalaj sektöründe sıkça karşılaşılan TETT ne demek terimi Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi anlamına gelmektedir. Gıda, ilaç ve kozmetik gibi sektörlerde ürünlerin son kullanma tarihi veya tüketilmesi önerilen zaman aralığını belirten bu ibare tüketici güvenliği açısından büyük önem taşır. Karma Kodlama inkjet kodlama ve lazer markalama çözümleriyle üreticilerin ambalajları üzerine TETT bilgilerini net ve okunaklı bir şekilde işleyebilmesine olanak tanır. Karma Kodlama müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her işletmenin özel ihtiyaçlarına yönelik esnek ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. En iyi kodlama ve markalama teknolojilerini sunan karmakodlama.com.tr işletmelere hem kalite hem de maliyet avantajı sağlayarak sektördeki öncü konumunu sürdürmektedir. |
Bildirim