Şimdi Ara

Karşı berberin müşterileni çalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben yeni dükkan açtım karşımda eski olan kuaför var. Bu adamın müşterilerden bir çocuk var bu çocuğu ilk başlarda uyguna tıraş ediyormuş ne de olsa burda kuaförler yok diye bu çocuğu 10-20 tl öpmeye başlamış veya çocuk öyle düşünüyormuş.Ben de fırsat bu fırsat yeni kuaför dükkanımı açtım adamın tam karşısına ben bu adamın sabit müşterilerini çalıyorum bir bir 5-10 tl ucuza tıraş edip tüm müşterilerini çaldım. Diğerleri utanıyordu ama çocuk nispet yapıyordu.Öğrenci adam 5-10 tl nin hesabını tabi yapıcak bana tıraş olmaya başladı.Bir keresinde ben dükkanı açmadan bizim karşı meslektaş açmış bizim çocuk da beni açık bulamayınca buna gitmiş yalan yok biraz alındım.Bir gün sokakta denk gelince abi sen erken açmadın karşıdaki yavşağa tıraş olduk demez mi sohbet o sohbet bizim çocuk bunla ufak tartışmış. Bizim çocuk 'ha sen ha o ne farkeder' demiş adam da tıraş etmiş utanmaz herif yine giydirmiş 5-10 tl.Sonraki traşında da karşı berbere giderken ben tuvaletteydim bizim çrıak seslendi hemen gittim izlemeye başladım bizim çocuğu yine almış karşı berbe, basıcaktım nerdeyse bir orda bir burda olmaz sonuçta hepimizin el ayarı var. Ben izlerken bir anda tartışma çıktı bizim karşı berber çocuğa 'ya burda ol ya orda ol ben sevmem öyle lastikli' gibi falan demiş çocuk da ‘sen benim babamın oğlu musun ki her zaman tıraş olayım sen kimsin? Müşteri benim istediğim yerde tıraşımı olurum. ‘Sen her geldiğinde 3-5-10 sokmasaydın kuaförümü zaten değiştirmezdim gibi bir şey dedi ben de çıldırıyorum o kadar sohbet muhabbet ediyoruz sadece 5-10 tl için gelmiş ... öğrencisi bana. Tartışma büyüdü ben sakince izlemeye çalışıyorum ama çok sinirliyim en son Berber 'yavrum hadi sen git oraya tıraş ol' diyince ben iyice sinirlendim oraya diyor, benim adım var lan adım en son içerideki müşterilere saygısızlık olmasın diye kendimi tuttum berberi de çocuğu da dayak manyağı yapıcaktım. Ben böyle mesleğin ta,
    nerden aklıma esti de açtıysam.

Bu gibi esnaflar, müşteriler yüzünden işten soğuyorum ama napalım yemek sektöründe battık ekmek teknemiz bu oldu. Herif 10 tl ye tıraş olucak yarım saat bekleyemiyor karşı berber de cimri böyle mesleğin ta amk. Ama sağlık olsun hayata devam.

( korona yüzünden dışarı çıkamıyoruz aq)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.