Şimdi Ara

karşı binadaki biri (bir kadın) sizi sürekli iziyorsa ne yapmak gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oturduğum binanın karşısında bir kadın dikkat ediyorum sürekli benim evi izliyor hatta bir kere göz göze geldik gülümsedi perde arkasından beni gözetliyor
    önceleri tesadüğf dedim ama 3 değilş 5 deil dikkat ettim yanlız bir kadın kendinden başka evde bir erkek veya çocuk falan görmedim ama sürekli beni izlemesi beni rahatsız ediyor sizin daha önce benzer bir olayla karşılaştrınızmı polise veya avukata falan gitsem caydırıcı bişeyler yapabilirmiyim

• keşke bana baksa ne dava açıcan kardeş gidicen pardon fazla şekeriniz varmı diye muhabbet açıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

keşke bana baksa ne dava açıcan kardeş gidicen pardon fazla şekeriniz varmı diye muhabbet açıcaksın

• ne şikayeti kardeş naaapıyorsun... yapma valla ya boşver sen benim adresi ver ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DJ_KIRIK] -- 21 Şubat 2006 23:18:59 >
  • quote:

keşke bana baksa ne dava açıcan kardeş gidicen pardon fazla şekeriniz varmı diye muhabbet açıcaksın

ya ne biliym ben pek uğraşmam böle işerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: jest27

quote:

evleri değiştirelim

• quote:

quote:

Zaten uğraşmayana denk gelir böylesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayet değil Şükret be

• yav millet kaf dagının ardında bulamıyo böle bir kadını yav senin kafan eyimi derhal bir tokata ihtiyacın var ha
    birisi şu arkadaşa tokat atarmı lütfen
  • Sendede Hiç Türk misafirperverliği yok be kardeş...

Belliki Senin evine misafir olmak istiyo

Sn git bi istersen evlerine
  • ne polısı avukatı sakın ol be kardesım.
    bızım evın karsısında da var bı kadın.farkettım, hep bızım eve bakıyo, sıgara ıcıyo ama kadın can sıkıntısından bı camdan bakıım dıyo bence.gozu de meraktan hep eve dogru kayıyo herhalde...

belkı sokaga bakıyodur, canı sıkılıyodur.hemen oyle ustune alınma.
    goz goze gelmısınız o da gulmus.naapsın ısterdın?"ne bakıyon lan dallama" mı deseydı hosuna gıderdı?ne guzel gulmus ıste?

hey allaam ne ınsanlar var yaw.kadın guldu dıye bı de polıse sıkayet edecekmıs.

caydırmak ıstıyosan bı daha gozgoze geldıgınızde merhaba dersın, nıyetını anlarsın...

• quote:

oturduğum binanın karşısında bir kadın dikkat ediyorum sürekli benim evi izliyor hatta bir kere göz göze geldik gülümsedi perde arkasından beni gözetliyor
    önceleri tesadüğf dedim ama 3 değilş 5 deil dikkat ettim yanlız bir kadın kendinden başka evde bir erkek veya çocuk falan görmedim ama sürekli beni izlemesi beni rahatsız ediyor sizin daha önce benzer bir olayla karşılaştrınızmı polise veya avukata falan gitsem caydırıcı bişeyler yapabilirmiyim

yav tıpgı bir fanzatazi gibi
    senin yerinde olsam polisi bırak kadına cezasını afiyetle ben veriridim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 21 Şubat 2006 23:27:25 >

• urfalı ben de ne zaman gelcek dıye merak edıyodum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

oturduğum binanın karşısında bir kadın dikkat ediyorum sürekli benim evi izliyor hatta bir kere göz göze geldik gülümsedi perde arkasından beni gözetliyor

yav tıpgı bir fanzatazi gibi

nerde karı kız muhabbeti dönüyo sen varsın be kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

yav millet kaf dagının ardında bulamıyo böle bir kadını yav senin kafan eyimi derhal bir tokata ihtiyacın var ha
    birisi şu arkadaşa tokat atarmı lütfen

kadın bana bakıyor diye hemen yatağına giremem
  • arkadaşlar şindi kalkmam lazım malum internet kafedeyim biraz ciddi bişeylerde yazarsanız sevinirim
  • kendine hakim ol şeytana uyma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon76

ne polısı avukatı sakın ol be kardesım.
    bızım evın karsısında da var bı kadın.farkettım, hep bızım eve bakıyo, sıgara ıcıyo ama kadın can sıkıntısından bı camdan bakıım dıyo bence.gozu de meraktan hep eve dogru kayıyo herhalde...

belkı sokaga bakıyodur, canı sıkılıyodur.hemen oyle ustune alınma.
    goz goze gelmısınız o da gulmus.naapsın ısterdın?"ne bakıyon lan dallama" mı deseydı hosuna gıderdı?ne guzel gulmus ıste?

hey allaam ne ınsanlar var yaw.kadın guldu dıye bı de polıse sıkayet edecekmıs.

caydırmak ıstıyosan bı daha gozgoze geldıgınızde merhaba dersın, nıyetını anlarsın...

ama sürekli bakıyo ister istemez insanı rahatsız ediyo

eyvallah fagrusovic kardeş bende öyle düşünüyorum

manyetico evet güzel ve gösterişli diyebilirim ama bana ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jest27 -- 21 Şubat 2006 23:37:35 >

• kadın güzel mi?
  • TÖVBE TÖVBE
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.