Şimdi Ara

KARŞI CİNSTEN BİRİNİ ETKİLEMEK İSTERSENİZ ONA SÖYLEYECEĞİNİZ İLK KELİME/CÜMLE ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakışlar yeter.Söze gerek yok
  • bakışın onu etkileyecek ve sonra ne söylersen söyle, yeterki saçma olmasın.
  • Noldu sonuç Nedir ?
  • gözlerin çok güzel
  • ulennn bi daha size güvenirsem ne olayım.kız beni sallamadı bile.
    bende bunlar baya yazıyor bilirler dedim ama nerdeeeeeee

saka bir yana iyi geçti arkadaslar fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teker teker tesekkür ederim.ne dersiniz bu forumu kapayımmı , yoksa baskalrı da bu "engin " düşüncelerden faydalansın diye açık mı kalsın????

• quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

en basitinden kızla yakın olan kanki gibi olan erkekle arkadaşlık edin sonra dalga geç falan sonra sert bişi ile yumuşakca vur mesela tükenmez kalem gibi(çok sert diil ama sen yinede vur) bida vur bitane daha vur sonra de al sen vur haksızlık olmasın de kız sana vursun canın çok acıdı taklidi yap ve kız senindir kolay gelsin kocum

o kızlar update edilmemiş kızlar.dolayısıyla taktikte

• yoh daha neler de bas kahkahayı

kız düşünecek deli mi ne ay çok şirin
    ya da git başımdan manyak da diyebilir
  • ya arkadaşlar topic kirliliği olmasın die sorumu buraya yazıyorum
    "karşı tarafın bizi sewdiğini nerden anlıycaz bi yolu yordamı warmı bu işin" bi elin hadi abiler çok lasım bi kızı seviyorum ama onun da benden hoşlanıp haşlanmadığını bilmek istiyorum ona göre atağa geççem
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

KIZIN YANINA GİT VE DİREK SU CÜMLEYİ KUR " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN ", SONRA KIZ HANGİ AHMETİN DİYE SORUNCADA, CEVABI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "

Muhahhaa Abi kopardın beni yaa Gülmekten yardın tebrikler

ismin ahmetse nolacak

• quote:

Orjinalden alıntı: DESTINY

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

en basitinden kızla yakın olan kanki gibi olan erkekle arkadaşlık edin sonra dalga geç falan sonra sert bişi ile yumuşakca vur mesela tükenmez kalem gibi(çok sert diil ama sen yinede vur) bida vur bitane daha vur sonra de al sen vur haksızlık olmasın de kız sana vursun canın çok acıdı taklidi yap ve kız senindir kolay gelsin kocum

sen bu şekilde birini ayarladıysan kız ya ilkokuldadır ya da ilkokul seviyesindedir

Bunu yazan zaten ilkokulda.. Bu tip taktikler vermesi çok normal...

Etkilemenin en kolay yolu.. Benim soyum zencilere dayanıyor.. Bilmem anlatabildim mi..

• YAVRUM ÜSTÜNE ATLAYIP SENİNLE ÇILGINLAR GİBİ UÇMAK İSTİYORUM...
  • burada yazılanlara bakarak
    zaten şirinlikle tawlarsınız
    tüm kadınlar çocukları sever
  • seninle konusmak beni helecanlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topallayankertenkele -- 13 Aralık 2005, 23:10:13 >
  • - saatin varmi

- yok !!!

- alırız

(bkz Kotukedi şerafettin)

1 numara.
  • konuyu okuyan kıslar biyerleriyle gülüodur şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 14 Aralık 2005, 0:08:44 >
  • korrrhan dede gibi yap. okuyor musun yavrım de

o adamı hatırladıkça gülceim geliyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: McEmre

ya arkadaşlar topic kirliliği olmasın die sorumu buraya yazıyorum
    "karşı tarafın bizi sewdiğini nerden anlıycaz bi yolu yordamı warmı bu işin" bi elin hadi abiler çok lasım bi kızı seviyorum ama onun da benden hoşlanıp haşlanmadığını bilmek istiyorum ona göre atağa geççem

Bi kızı sevipte,sana olan düşüncesini anlamıyosan sen yanmışın
    Atağa geçmek yerine --->

Saygılarımla,

MERTŞENER

• Arkadaş kızı çok seviyorsan onun için bir aşk romanı yaz(bu konuda kabiliyetin varsa tabi) ve doğum gününde hediye et ya da sevgililer gününde, işte bu önemli günlerden birinde de onu sevdiğini söyle.Gözlerinin çok güzel olduğunu söyle.Kızlar bundan hoşlanıyor,iltifat her zaman önemli,centilmenlik,ciddiyet,ölçülü davranışlar,bunları unutma Müzikle ilgilen,bi enstrüman çal onun olduğu bir yerde,ne bileyim eğer çalabiliyorsan gitar çal(gitar en iyisi)... Karşındaki kızda duygu varsa eğer bunların işe yarayabileceğini unutma.

*Karizma ve sahip olduğun ses tonu da çok önemlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 14 Aralık 2005, 1:05:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Müzikle ilgilen,bi enstrüman çal onun olduğu bir yerde,ne bileyim eğer çalabiliyorsan gitar çal(gitar en iyisi)...

Ne yani kardeşim elin sidikli kızı bana bakıcak diye ben bu yaşta gitar kursunuma gidicem??

Yahu kızlar için niye birşey yapıyosunuzki aranızda birşey olmadan başlamadan??
    Bırakın kızlar sizi olduğunuz gibi kabul etsin...Etmiyorlarsa keyifleri bilir.
    Böyle olmadığınız gibi davranınca kız beğendi etti nolucak sonra? hep başka biriymiş gibi davranmak zorunda kalıcaksınız...
    Bırakın kızlar düşünsün,bir erkeği nasıl etkilerim diye

Saygılarımla,

MERTŞENER

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.