Şimdi Ara

KARŞI CİNSTEN BİRİNİ ETKİLEMEK İSTERSENİZ ONA SÖYLEYECEĞİNİZ İLK KELİME/CÜMLE ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smyrna17

bence dh den kız hakkında akıl almaya calısma..!

• su andakı ruh halımle neler solerım su forumdakı kımse tahmın bıle edemez..
  • HOCAM NELER OLUYOR VALLA BİR DOKUNDUK BİN AHA İŞİTTİK
  • hocam sen en iyisi ne yap biliyon mu .... hiç ksfsys tskms hiçte ugrsşms ksfsn kulsgın rshst olsun.........
    başına gelmeden önce herşey ii görünüyo ama bi gelsin
  • BENİM İÇİN ARTIK ÇOK GEÇ.....
    AŞIĞIM ULEEEEEEEEEEEEEEEN
  • GİT DİREK SÖYLE " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN " DE,KIZ HANGİ AHMETİN DİYİNCEDE LAFI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Otobüste gördüğüm kıza direkt olarak. Sizden çok etkilendim. Tanışabilir miyiz? dedim. Kız başta bir az tereddüt etti. Sonra neden etkilendizinz falan dedi. Ordan muhabbet açıldı. Sonuç: Kızı tavladım ve 2 ay çıktık kızla. Ha sonra kız salağın tekiymiş terkettim ama taktik işe yaradı hani. Eğer hoşlandığın kız arkadaşınsa biz çok iyi anlaşıyoruz bi şansv verelim kendimize falan cümleleri çok idealdir. Yok kızla hiç tanışmıyorsan benim taktik 1 numaradır emin ol.

bizde dolmuşta gördük ama ben konuşamadım zaten o işi beceremem yol boyunca ona baktım oda banada arada bakıyodu sonra kız indi gitti sadece arkasından baktım

• KIZIN YANINA GİT VE DİREK SU CÜMLEYİ KUR " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN ", SONRA KIZ HANGİ AHMETİN DİYE SORUNCADA, CEVABI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 2 Aralık 2005, 18:37:33 >
  • ya git bişeyler yap işte korkak olma, rahat ol, baktın laf sıkıştı sessizlik oldu telaş etme sessizliği bozmaya çalış niye sustun filan de seni dinliyorum, hoş bi kızsın sen hoşlanıyorum filan de...
  • Burcunuz Neydi_?
  • Wazzaeeaaeauuupppppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

KIZIN YANINA GİT VE DİREK SU CÜMLEYİ KUR " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN ", SONRA KIZ HANGİ AHMETİN DİYE SORUNCADA, CEVABI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "

Muhahhaa Abi kopardın beni yaa Gülmekten yardın tebrikler

• oldu ya bu iş yarın konusucam ve sonucu da açıklayacam tüm d.h. halkına

vatana millete şimdiden hayırlı olsun
  • $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Otobüste gördüğüm kıza direkt olarak. Sizden çok etkilendim. Tanışabilir miyiz? dedim. Kız başta bir az tereddüt etti. Sonra neden etkilendizinz falan dedi. Ordan muhabbet açıldı. Sonuç: Kızı tavladım ve 2 ay çıktık kızla. Ha sonra kız salağın tekiymiş terkettim ama taktik işe yaradı hani. Eğer hoşlandığın kız arkadaşınsa biz çok iyi anlaşıyoruz bi şansv verelim kendimize falan cümleleri çok idealdir. Yok kızla hiç tanışmıyorsan benim taktik 1 numaradır emin ol.

Evet kızın salak olduğu malum. Otobüste çıkma teklif eden hıyarın birine evet dediğine göre...
  • FORUMUN YAŞ ORTALAMASI İYİCE DÜŞMÜŞ

BU TAKTİKLERİ VEREN ARKADAŞLAR OLMAZSA SİZ GİDİN KOVALAMAÇ FALAN OYNAYIN YADA SAKLANBAÇ KIZLA AYNI GRUBA DÜŞMEYE ÇALIŞIN , SONRA KIZ YAKALANINCA SİZ KENDİNİZİ FEDA EDİP KIZI KURTARIN (AMA DİKKAT KURTARMAÇ'LI YAKALAMAÇ OYNAYIN )

• Şşşş avrat bak bi şşş ... kdouum kime diom baksaa lan.
  • Orjinalden alıntı: murryy

FORUMUN YAŞ ORTALAMASI İYİCE DÜŞMÜŞ

BU TAKTİKLERİ VEREN ARKADAŞLAR OLMAZSA SİZ GİDİN KOVALAMAÇ FALAN OYNAYIN YADA SAKLANBAÇ KIZLA AYNI GRUBA DÜŞMEYE ÇALIŞIN , SONRA KIZ YAKALANINCA SİZ KENDİNİZİ FEDA EDİP KIZI KURTARIN (AMA DİKKAT KURTARMAÇ'LI YAKALAMAÇ OYNAYIN )

KURTARMAÇ LI YAKALAMAÇ GÜZEL OYUNDU BE

• ilk söyleceğin kelime, "selam" tabi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Şşşş avrat bak bi şşş ... kdouum kime diom baksaa lan.

Tecrübe ettin mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.