Şimdi Ara

KARŞI CİNSTEN BİRİNİ ETKİLEMEK İSTERSENİZ ONA SÖYLEYECEĞİNİZ İLK KELİME/CÜMLE ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlla bir kızı etkilemek istiyorsanız gizem esastır. Ne kadar gizemli görünürseniz kızların ilgisini o kadar çekersiniz. Ama bir üstteki mesajda da söylendiği gibi kendiniz olursanız en doğru olanı bulursunuz.
  • yaw arkadaşlar bu kadar şeye ne gerek var diğer arkadaşların dediği gibi kendinize güveniniz olduktan sonra gerisi boş git kızın yanına tanışmak istediğini söle kız yok diyorsa olayı bitirin kızmı yok be ha yok illa ben tanışmak istiyorum diyorsanız olaya farklı açılardan girmek gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

KIZIN YANINA GİT VE DİREK SU CÜMLEYİ KUR " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN ", SONRA KIZ HANGİ AHMETİN DİYE SORUNCADA, CEVABI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "

• quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

KIZIN YANINA GİT VE DİREK SU CÜMLEYİ KUR " YA BENİM OLURSUN YADA AHMETİN ", SONRA KIZ HANGİ AHMETİN DİYE SORUNCADA, CEVABI YAPIŞTIR " KARACAAHMETİN "

ilahi anelka bomba adamsın şerefszm yardın gene beni sabah sabah

• benim bi taktik var ama işleme ihtimali %5 daha çok aşk için değilde zor durumlar için kurtarıcı olabiliyo ama karşı kişilik biraz geyik bi yaratık olması lazım.
    diyalog:

x kişi: pardon! /* hatun kişilik döner ve bakar*/ verirmisiniz ?
    y kişi: nasıl yani ne vericem ?
    x kişi:

bundan sonra 2 ihtimal vardır ya eşek irandan gelene kadar dayak yersin yada muhabbet koyulaşır tabi gerisi senin yeteneğine bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

Etkileyip napıcaksın kardeşim. Dertsiz başına dert mi arıyosun. Biz etkiledik hatta evlendik de ne oldu. Kadın demek dert demek. Aklın varsa gördüğün yerde kaçççç

Ama İlla da kaşınıyosan söölimm. Herşeyden önce kendine güvenin tam olsun. Doğal ol. Cesur ol. Git havadan sudan başla konuş. Yüzünde samimi bir tebessüm olsun. Hepsi bu.. Çekinecek bişi yok..

+1
  • sen o arkadaşa buranın linkini ver deki bak seçeneklerin bunlar hangisini istiyosan ben yaparım seç birini
  • valla bu konuyla ilgili en doğru tespiti OKUL filmini izlediyseniz filmde okulun bekçisi rolündeki Raga Oktay yaptı. şöyle demişti:

''Kızlar kendine güvenen erkekleri severler. Kendine güven, güvenmiyosan bile güveniyomuş gibi yap''
  • Valla bi arkadaş var kızlarla şu şekilde tanışıyo.
    önce tipine bakıyo normalse;
    - Merhaba adım ..... ..... yaşındayım bekarım.
    hafif leyla veya kaşarlık seziyosa
    -Merhaba adım ..... ..... yaşındayım ne zaman veriyosun? (bunu sorduğum 10 kadından 9 undan tokat yiyosam 1 ini de ben tokatlıyorum diyo, ama bu başka çeşit bi tokat )
  • quote:

Orjinalden alıntı: bushra!

bence onla ilk önce arkadaş olmalısın ona çooook şefkat göster senden önce o açılsın sana.. bi de böle arkadaş ortamındasınız filan o sırada böle onun gözlerine dalmış gibi yap o bakınca da gülümse.. yani ben bi kız olarak sölüorum ona göre

evet ben de bi bayan olarak arkadaşa katılıyorum.Kalabalık arkadaş ortamında gözgöze gelmek ve tebessüm etmek etkileyicidir.Hem de nabız yoklamış olursun

• bir yolunu bulup kıza kendini acındır..(ailede biri çok hasta vs..)
    sonra kızla muhabbeti kur..yalnızlıktan vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: misssceren

quote:

Orjinalden alıntı: bushra!

bence onla ilk önce arkadaş olmalısın ona çooook şefkat göster senden önce o açılsın sana.. bi de böle arkadaş ortamındasınız filan o sırada böle onun gözlerine dalmış gibi yap o bakınca da gülümse.. yani ben bi kız olarak sölüorum ona göre

evet ben de bi bayan olarak arkadaşa katılıyorum.Kalabalık arkadaş ortamında gözgöze gelmek ve tebessüm etmek etkileyicidir.Hem de nabız yoklamış olursun

ben bir erkek olarak bu şekilde davranılmamasını öneririm.bu dediğin şekilde çok güzel arkadaşlıklar kuruyorsun.ama adı üstünde.hep arkadaşlık ve dostluk muhabbeti oluyor..adamın amacı dost edinmek değil sevgili edinmek.

benim bir kız arkadaşım var ama dost,aslında onu seviyorum çok iyi bir insandır kendisi ama arada hep dostluk muhabbeti olduğundan başka türlü laf edemiyorum..kıza sevgi dolu cümleler söylesem onları hep dostça anlıyor..ne yapacağımı şaşırdım..dost olmaktan nefret ediyorum artık

• quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Müzikle ilgilen,bi enstrüman çal onun olduğu bir yerde,ne bileyim eğer çalabiliyorsan gitar çal(gitar en iyisi)...

Ne yani kardeşim elin sidikli kızı bana bakıcak diye ben bu yaşta gitar kursunuma gidicem??

Yahu kızlar için niye birşey yapıyosunuzki aranızda birşey olmadan başlamadan??
    Bırakın kızlar sizi olduğunuz gibi kabul etsin...Etmiyorlarsa keyifleri bilir.
    Böyle olmadığınız gibi davranınca kız beğendi etti nolucak sonra? hep başka biriymiş gibi davranmak zorunda kalıcaksınız...
    Bırakın kızlar düşünsün,bir erkeği nasıl etkilerim diye

Saygılarımla,

MERTŞENER

Çalabiliyorsan dedik kardeşim.Git gitar çalmayı öğren demedik(Çalmak derken hırsızlığı ifade etmedim tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 14 Aralık 2005, 17:11:08 >

• Kardeş git hemen bi tango kursuna yazıl. Dansta bi pozisyon var bitişte kızı öyle döndürmen gerekiyoki kendine yapıştırıyosun, istemesende baya bi yakınlaşıyosun (özellikle göğüsler çarpıp duruyo ) en güzelide hoca geliyo olmadııııııı olmadııııııııı bidaha, daha içten yapın diye seni kıza daha da yakınlaştırıyo. Artık devamını getirmekte sana kalmış .
  • sizi daha önce hiç buralarda görmemiştim.böyle bir güselliği asla unutmam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.