Şimdi Ara

Karşılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,foruma daha yeni üye oldum,eğer bir yanlışlık yaparsam lütfen beni uyarın.
    Uzun zamandır iyi bir cep telefonu arayışı içindeydim.En sonunda Samsung D600 ile S.E. W810i arasında kaldım.D600 beni tasarımıyla W810i de özellikleriyle kendine çekiyor.Çok zor durumdayım.Sizin tavsiyeniz nedir?Bu iki cep telefonu arasında dünyalar kadar fark mı var?Şimdiden teşekkürler...

• incelemelerine ve forumlarına goz atıp kendin karar veririsin arkadasım daha iyi olur
    ve ayrıca hos geldin
  • SAMSUNG D600'ün + yönleri
    + 2 mp kamera
    + parlak ve kaliteli ekran(320x240 pixels,1.9 inç)
    + CİF boyutunda(352x288 pixels)15 fps,mpeg4 formatında kaliteli video kaydı
    + malzeme kalitesi iyi
    + tasarım iyi
    + başkasının görmesini istemediğin klasörlere şifre koyabiliyorsun
    + ahize sesi yüksek
    + tv-out özelliği ile TV'ye bağlanıp resim vb dosyaları TV'de görebiliyorsun
    + yüksek kapasiteli dahili hafıza(88 mb)

SAMSUNG D600'ün - yönleri
    - kamerası hareketli çekimleri yakalamakta güçlük çekiyor
    - netlik problemi var. kalitesiz lensi,otofocus olmaması ve flaşın güçsüz olmasından dolayı fotoğraflar bulanık ve kötü.makro modu olmadığından da yakın çekimler olabildiğine kötü
    - ses kalitesi oldukça düşük.hoparlör ve kulaklık ses kalitesi pek tatmin edici değil(samsungların neredeyse hepsi öyle)
    - radyo bulunmuyor
    - EDGE'i desteklemiyor
    - videolar tam ekran izlenemiyor
    - müzik arka plana atıp menüde gezilemiyor
    - uçak modu,hatsız mod desteklemiyor
    - kızak mekanizması sorun yaratabiliyor
    - hafıza kartı 512 mbyet'tan fazlasını kaldırmıyor
    - pil ömrü çok düşük
    - kızılötesi bulunmuyor
    - ahize sesi o kadar yüksekki yanında kız arkadaşın varken,başka bir kız arkadaşın aradığında arayan annemmiş diye yutturamıyorsun

Sony Ericsson W810i'nin artı yönleri;
    + 2mp otofocus özellikli,makro çekim de yapabilen flaşlı kamera(fotoğraf kalitesi oldukça iyi)
    + walkman özelliği
    + MP3 kalitesi çok iyi
    + tasarım güzel
    + malzeme kalitesi
    + EDGE(GPRS ten 5 kat hızlı internet erişimi)
    + ışık algılayıcısı(pil tasarrufu)
    + zengin kutu içeriği(müzik kablosu,memory stick adaptörü,512 mb hafıza kartı)
    + RDS destekli FM radyo
    + 4gb kadar bellek desteği
    + kızılötesi(bu D600'de yok)
    + uçak modu ve hatsız çalışabilme(seyahatlerde çok işe yarıyor)

Sony Ericsson W810i'nin eksi yönleri;
    W810i'nin eksi bir yönü olduğunu düşünmüyorum.ama illa eksi bir yön bulmak için kendini zorlarsan kontrol tuşlarının biraz küçük oluşundan ve 20 mb dahili hafızanın yetersiz oluşundan şikayet edebilirsin.onun dışında bence W810i'nin eksi bir yönü bulunmuyor

Eğer aradığın kullanışlı,gerçek bir multimedya/eğlence telefonuysa 6233 yada W810i'ye bak derim.D600'ü tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 30 Aralık 2006; 20:33:09 >

• Tabiki W810i

Ben samsung ları için boş dizayn telefonu olarak görüyorum. Tüm modellerinin hem menuleri ve kullanımları zor, hem de başka cihazlarla bağlantı sıkıntıları yaşatıyor. Kolay kullanabilirlik konusunda da rakiplerine göre sınıfta kaldığı kanısındayım.

quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Merhaba arkadaşlar,foruma daha yeni üye oldum,eğer bir yanlışlık yaparsam lütfen beni uyarın.
    Uzun zamandır iyi bir cep telefonu arayışı içindeydim.En sonunda Samsung D600 ile S.E. W810i arasında kaldım.D600 beni tasarımıyla W810i de özellikleriyle kendine çekiyor.Çok zor durumdayım.Sizin tavsiyeniz nedir?Bu iki cep telefonu arasında dünyalar kadar fark mı var?Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 30 Aralık 2006; 20:54:48 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,foruma daha yeni üye oldum,eğer bir yanlışlık yaparsam lütfen beni uyarın.

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz...

Samsung D600 ekran kalitesi (240x320 piksel), video kayıt kalitesi (352x288 MPEG4), tasarım ve TV out gibi konularda ön plana çıkan bir telefondur. Ancak D600 pil ömrü, ses, java (program, oyun yüklemek zor) gibi konularda telefonda problemler bulunuyor. Ak-rap çoğunu açıklamış.

Sony Ericsson W810i, fotoğraf kalitesi, ses kalitesi, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir bellek, pil ömrü ve kutu içeriği gibi konularda ön plana çıkıyor. Ancak telefonun video kayıt kalitesi daha iyi olabilirdi (176x144 piksel) ve telefonun hoparlör ses çıkışı daha yüksek olabilirdi.

• d600 gülerimtabiiki w810i
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Sizin de tavsiyeleriniz ile inşallah w810i alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah...şimdiden hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Sizin de tavsiyeleriniz ile inşallah w810i alıcam
  • Ama arkadaşlar(kullananlara soruyorum)Aldığım bir telefonu çok uzun zaman kullanan birisiyim.Ve bana navigas yon ve üçlü tuşları pek kullanılabilir gelmedi ve benim için tasarım çok önemli.Sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousmehmet -- 1 Ocak 2007; 17:48:49 >
  • Navigasyon tuşları ve üçlü tuşların kullanımı başta zorlu görünebilir. Ancak kısa sürede alışıyorsunuz.
  • Ama dediğim gibi bir telefonu en az 5 yıl kullanan bir insanım.Fakat bu telefona 650 ytl bayıldıktan sonra az kullanmak istemiyorum.Bu telefonun ömrü sizce ne kadar olur?
  • yok mu cevap veren?W810'un ömrü ne kadar olur?
  • dostum merhaba hoşgeldin sony çok güzel telefonlar yapıyor ama kullanılan malzeme o kadar kaliteli değil. Bu yüzden 6 aylık bir sony telefonda aşınmalar oluşuyor..Fakat samsungta bunu görmen pek mümkün değil..çünkü çok kaliteli yapılıyor dış yüzeyi ve aksamları.. bilgin olsun..
  • Telefonun ömrü tamamen kullanım şekline bağlıdır. Telefonu 8 aydır kullanıyorum. Hiçbir deformasyonla karşılaşmadım.
  • Ömrü ne kadar olur derken,malzeme kalitesi değil de,yeni çıkacak telefonların arasında w810'un havası düşermi diye kastetmek istemiştim.Görüşleriniz?
  • sen hiç merak etme dostum w810i bu karizmayla ve bi de bu multimedya ile oooooo daha 10 sene gözden düşmez
  • quote:

Navigasyon tuşları ve üçlü tuşların kullanımı başta zorlu görünebilir. Ancak kısa sürede alışıyorsunuz.

aynen katılıyorum 2 haftalık bı w810i maceram oldu. 1 gunde telefona cok alıstım. samsung su anda kendını gelsıtırmesı lazım ki piyasaya ayak uydurabılsın. ama nokia ve se su anda piyasa lideridir. her sekilde w810i ön planda
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • w810i
  • 5 aydır W810i sahibiyim.Hiç bir sorun yok.Bu W810i zaten 1,5 senedir gözden düşmedi.Düşmeyecek gibi.Ama Sony Ericsson bu aralar sürekli yeni walkmanler yaptığı için bunu eskitebilir.Ama D600 e göre kesinlikle daha güzel bir telefon.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.