DEĞERLİ ARKADAŞLAR 2011 MODEL TOYOTA AURİS 1,33 COMFORT BENZİN LPG Lİ 110000 KMDE ÖN SAĞ SOL ÇAMURLUK VE KAPUT BOYALI DEĞİŞEN HASAR KAYDI YOK FORD FİESTA 2012 MODEL 1,4 TDCİ TREND DİZEL 85000 KMDE KÜÇÜK BİR KAÇ SÜRTMESİ VAR BAŞKA BOYA DEĞİŞEN HASAR KAYDI YOK İKİSİDE 34000 TL ÇOK KARARSIZ KALDIM SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDEERDİNİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAFAM ÇOK KARIŞTI
Segment farkından auris
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
auris'in performansı tahminimce yerlere sürünüyordur. 99hp'lik motor ve lpg... 4 veya daha fazla kişiyle yokuş çıkarken can verir sanırım. fiesta ise yaş,km,boya yönünde avantajlı sadece segment olarak dezavantjı var. ayrıca fiesta dizel. ben fiestayı tercih ederdim. trend fiesta ve comfort auris arasındaki özellik farkını bilmediğim için onun hakkında yorum yapamıyorum
Respectformuslims
kullanıcısına yanıt
segmet farklı doğru auris daha ferah geniş ve konforlu ancak yaş km ve dizel oluşu beni istemesmde fiestaya yönlendiriyor
sanki bende aurisi daha çok istesemde dediiniz özelliklerden dolayı fiestaya doğru kayıyorum artık biraz dar olsada idare edeceğiz
varmı başka düşüncesi olan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin ilk kez araba alacağım