Şimdi Ara

'''__Karşılaştırma__'''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bır markayı karsılastırırmısınız rıca etsem sızden cok arastırdım
    bugun duydum bı marka var Sansui

mınton kamasonık gıbı uzak dogu markalarıyla karsılastırabılırmısınız
    aranızda kullanan varmıdır bılmıyorum ama kullanan varsa dusuncelerını
    benımle paylasırsa cok sevınırım

sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthony_mccarthy -- 18 Nisan 2007; 19:36:12 >

• burası otomobil topiği elektronik topiği biraz daha yukarda kaldı eğer radio vs gibi cihazları soruyorsan mesajında belirt
  • sansui o markalarla kaşılaştırılmaz.
    sana şöyle söyliyim.

jvc-pioner-sony /// sansui /// komasonic trident cart curt

sansui iyi markadır.
  • Kamasoni,Trident,Premier..vs. markalardan biraz daha iyidir..
  • ozur dılerım arkadaslar haklısınız oncelıkle belırtmem lazımdı daha sonra bıraz ben uslubumu sert buldum ondan dolayıda sızden cok ama cok ozur dılıyorum duzeltılmıstır

bunu sormamdakı amac oto goruntu electronıgı acısından dı

tesekkur ettım

saygılar...

ekleme: arkadaslar bıde navitech cıktı daha dogrusu sansui nın yerıne koymuslar o marka hakkındada bı bılgı sahıbı dıılım maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthony_mccarthy -- 18 Nisan 2007; 19:57:33 >
  • dostum sansui artıkın pioneer üretmeye basladı yani eski sansui değiL aLırken için rahat oLsun.. çok iyi kaLitede maL yapıyoLar.. sadece bir modeLi sorun yaşatıyo 200 ytL Lik 50*4 mosfetLik teybi var müthiş vaLLa aLıcaksan tavsiye ederim...
  • sansui diğer saydığın markalar gibi çinden parçaları alınıp burda montajı yapılan marklardan değildir, gerçek bir güney kore markası, bir arkadaşımda sansui tv var, 10 yıldır kullanıyor, sony tvsinden daha kaliteli olduğunu söylüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sansui olmasına özen gösterin lütfen.

Şimdi bir harf değiştiriyorlar sahtesini orijinal gibi satıyorlar.
    Sonsui
    Sansuı vs.

Kalite açısından endişeniz olmasın.
    Nihayetinde elektronik cihaz, her markanın taşıdığı riskleri taşıyor lakin minton vs. gibi markalardan bir adım önde...

Selam ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrounD_ZerO

dostum sansui artıkın pioneer üretmeye basladı yani eski sansui değiL aLırken için rahat oLsun.. çok iyi kaLitede maL yapıyoLar.. sadece bir modeLi sorun yaşatıyo 200 ytL Lik 50*4 mosfetLik teybi var müthiş vaLLa aLıcaksan tavsiye ederim...

yav bunu bilerk mi konusuyorsun..demek sansui yi pıoneer üretıyor.Güldürme beniiii..piayasadan hiç mi haberin yok.Al bakalım e-poch marka bir teybi koy sansuinin yanına fark görebilecekmisin.....göremezsin nedeni de ikisininde çin deki
    www.freewaychina.com bu fabrikada uretılmesi...zaman zaman bir çok topicde paranızı sokağa atmayın noname markalrdan ve üzerinde bilinen eskı mrkalardan yazan cihazları araşştrın deyip yırtınıyoruz.
    sansui ninde diğer cart curt markalrdan farkı yok.Bunu anlamak ıcın bu ısın ıcnden gelmeye gerek yok...ama bütcen sansui ve vb noname markalar yetiyordur tabiki onu alacaksın.Ama alırkende kanmayın bu ıyı marka diye.param buna yetıyor bunu aldım dıyın...sansuiyi pıoneer uretıyorsa eğer vay pıoneerin haline....pioneer dunyada en fazla satan marka.kalkıpda baska markaya fason ürün mü yapacak.......baska isi gücü yok mu bu adamların..
    türkiyede ıthalat cok denetlenmedığı için meydanı boş bulan firmalar uzakdoğudan ısım hkkını aldıkları markaların: yada kendılerı bir marka ısmı belırleyerek noname cihazları ülkemize getırıp mıllete cakıyolar..olay bundan ıbaret....
    dolayısıylada alpine,clarion,kenwood,pionner gibi dev üretıcı fırmaların urunlerıde hak ettiği değerı bulamıyor...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceoman -- 25 Nisan 2007; 12:35:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ceoman

quote:

Orjinalden alıntı: GrounD_ZerO

dostum sansui artıkın pioneer üretmeye basladı yani eski sansui değiL aLırken için rahat oLsun.. çok iyi kaLitede maL yapıyoLar.. sadece bir modeLi sorun yaşatıyo 200 ytL Lik 50*4 mosfetLik teybi var müthiş vaLLa aLıcaksan tavsiye ederim...

yav bunu bilerk mi konusuyorsun..demek sansui yi pıoneer üretıyor.Güldürme beniiii..piayasadan hiç mi haberin yok.Al bakalım e-poch marka bir teybi koy sansuinin yanına fark görebilecekmisin.....göremezsin nedeni de ikisininde çin deki
    www.freewaychina.com bu fabrikada uretılmesi...zaman zaman bir çok topicde paranızı sokağa atmayın noname markalrdan ve üzerinde bilinen eskı mrkalardan yazan cihazları araşştrın deyip yırtınıyoruz.
    sansui ninde diğer cart curt markalrdan farkı yok.Bunu anlamak ıcın bu ısın ıcnden gelmeye gerek yok...ama bütcen sansui ve vb noname markalar yetiyordur tabiki onu alacaksın.Ama alırkende kanmayın bu ıyı marka diye.param buna yetıyor bunu aldım dıyın...sansuiyi pıoneer uretıyorsa eğer vay pıoneerin haline....pioneer dunyada en fazla satan marka.kalkıpda baska markaya fason ürün mü yapacak.......baska isi gücü yok mu bu adamların..
    türkiyede ıthalat cok denetlenmedığı için meydanı boş bulan firmalar uzakdoğudan ısım hkkını aldıkları markaların: yada kendılerı bir marka ısmı belırleyerek noname cihazları ülkemize getırıp mıllete cakıyolar..olay bundan ıbaret....
    dolayısıylada alpine,clarion,kenwood,pionner gibi dev üretıcı fırmaların urunlerıde hak ettiği değerı bulamıyor...saygılar

aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.