Arkadaslar 47 ACC charım var.Melee ,Shield ve Defense PT lerini karsılıklı kasmak için 45 lvl civarlarında Cora veya Bellato arıyorum.Niyeti olan var ise 2 tarafında uygun oldugu biz zamanda karşılıklı PT kasabilriz.
NOT: Melee PT de kasacagımdan dolayı üzerinizde bol miktarda HP pot olması gerekmekte.Aynı sekilde bende de pot olacak sizde melee pt kasabilrsiniz.
Ben kasabilirim defance Gm ama sheldim 78 de sheld ve mele kasabilirim yada range LVL 48
Shield ve Def Kasabilirim Bende.. Gece Uygun Olursa Mesajlasalım..
GECE BENDE OYUNDA OLUYORUM LOTAR 3 E 4 E KADAR EXP YADA calilerde para kasıyorum 4 den sonra benlede kasabilrsin bende sheld ve range kasıcam
Olur Elanda Kasalım 4 den Sonra Kasarız.. Özelden Msn Adresini Yaz Konusuruz..
Lotar arkadasla ben kastım bugun 2 saat gece 4'den sonra kasarız diye konustuk ama sanırım satışa gelmek üzereyim ^_^
farketmez kasarız hepinizle burdayız rahat olun
Msn Ekledim Ama Cevap Yok Lagda Başladı...Pfff
sorma bu saatte bu lag ne alaka çözemedim doğrusu :@
Craxi bu arada bugun kastığımız yerdeyim ben bekliyorum.
bende oradayım gelin lotarla 2 niz bekliyorum .
47 Lv.de melee pt için çok geç kalmışın gibime geliyor.
Ama genede kolay gelsin.
~ RF ONLİNE ~ Server:Dahin Nick :Craxi class :Grazie lvl :49 guild :Hero-OrdenHispana Not :Bellatolar öpüyorum sizi :) -------------------------------------------------------------------- RF Online (CLOSED CM- SOLUS) Orumjack Cora- Warlock- LvL 49.13 Cp : 170k GM Buffs - lvl 5 Debuffs Full 50 int +3 Set - Hora Staff +4 -------------------------------------------------------------------- imzalar kural dışı Font 2 için 4 satır, Font 1 için 7 satıra hakkınız var. Uyarı puanı almamanız için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. -------------------------------------------------------------------- - İmzada yer alacak metin (yazı) kuralları
İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır: Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7, Font boyutu 2 ise imzanız en fazla 4 satırdan oluşabilir aksi halde imza silinecektir. -------------------------------------------------------------------- http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
silicem en sonunda imza mimza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme