Şimdi Ara

--Karşınızda 9D Heavy Armor set ve Two hand Sword(+3)--(Kafalıkla beraber foto eklendi).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  --Karşınızda 9D Heavy Armor set ve Two hand Sword(+3)--(Kafalıkla beraber foto eklendi).

xD Umarım beğenirsiniz :)

--Karşınızda 9D Heavy Armor set ve Two hand Sword(+3)--(Kafalıkla beraber foto eklendi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksoul -- 30 Mayıs 2008; 17:45:13 >

• hayırlı olsun kardesım aynısının bendede oldugunu unutma
  •  --Karşınızda 9D Heavy Armor set ve Two hand Sword(+3)--(Kafalıkla beraber foto eklendi).

hayırlı Olsun kardes Resmi Düzenledim :)
  • dost deli önce davranmış

not: ne yalan söyleyim 9dg 2h sword çok hoşuma gitmedi. 8dg daha iyiydi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 21 Mayıs 2008; 18:42:58 >
  • xD Tam bulmustum yöntemi saolun genede xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

dost deli önce davranmış

not: ne yalan söyleyim 9dg 2h sword çok hoşuma gitmedi. 8dg daha iyiydi bence.

Olabilir tabi ama bu kafalıksız modeli kafalıkla bence 9D forever xD
  • Avrupaların en çok heavy armor serisi güzel resmen ötüyor burdaym diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay anasını Zeus da konuştuğum herkes burda be :)
  • Vay be hakkaten güzelmiş bende armorum çinli armorların 7,8 ve 9 degree si süper...

Ama youtube de görmüşütm 10 dg itemler diye ya 10 degree armor set tam bir samuray kıyafeti yapmışlar...ARMOR dan vazgeçmem
  • Charın fiziksel olarak zayıf gözüküyo.Daha iri olsaydı göze daha güzel gözükürdü
  • PvP ???

• En önemli parçası,başlığı yok onu da bulunca ayrı bi resim koyarsın artık.
  • şu anda char ortalama boyda.Sanırım 90da charın boyutunu ve iriliğini fullicem.Ayrıca tabiki kafalık olmazsa olmaz.Kafalıgı bulabilirsen yenisini koyarım su anda arayıs içindeyim xD

• 2 LVL sonra bende giyiyorum aynılarından..

@autocad

benim videoyu görmiş olmayasın 10 deg chinesse armor ve garment set
  • Ben de aynı bu armor set ve kılıç kalkan kullananlara bitiyorum hele +7 ise bir de onlar ayrı bir karizma oluyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.