Şimdi Ara

Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
8.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

ülkede kimse bb yi bilmiyor

bi arkadas bu çakma çin malını nerden buldun dedi :D
  • ben aktif ve gün içerisinde yoğun olarak telefonla uğraşan biri olarak bb Q10 kullanıyorum. 10.3 sürümü geldi ve telefon bir kat daha sevdirdi bana kendini. şimdi aklımda z30 var. daha önce samsung s3 aldım batarya öldü telefon kasmaya başladı vs. Lg G2 kullandım daha ilk seferinde 50 cm den düşer düşmez ekran gitti. bende Q10 aldım çelik kasa taş gibi telefon. BB 10.3 yazılımı asla kasmıyor ve takılma olmadan istediğin program tıkır tıkır çalışıyor. z30 konusunda tek endişem batarya ömrü konusunda. Kullanıcı olarak bana bir öngörüde bulunabilir misiniz.

• WB kullanıcısına yanıt
    Battı battı sana battı BB galiba.
  • ABD başkanının Apple'ı güvenli olmadığı için kullanmaması çokta yerinde imiş.Milletin fotoğrafları videoları sağda solda geziyor.BB business bir marka Apple evebeynlerin çouklarına oyuncak olarak aldıkları bir marka bence.Apple çılgınları beğenmiycek bu yorumu.

• z10 yada q10 kullanmayan arkadaşlar bencede boşuna yorum yapmasın telefonlar hakkında.Yıllardır bb kullanırım.Son telefonum z10.650 tl ye 4 aylık ikinci el bir cihaz aldım.1400 tl ye kadar bir çok telefon ve markalarından düşük olsada özellikleri hepsine beş basar.Müthiş arayüzü,kullanım kolaylığı,beni kesen ekran ve kamerası.Zaten bb manyetik kılıfları son noktadır.Android ve ios gibi rezil sistemlerden sonra bb ve os sistemleri candır.10.3 beta sürümünü denedim.Müthiş stabil ve şarj ömürlerine dahi etkisi var.Sürekli güncellenebiliyor.Şimdi z30 alıyorum onu deneyeceğim.Bence insanların 2000 3000 gibi fiyatlara üst düzey telefon sahibi olduğu bir ülkede z10 gibi bir telefonun peynir ekmek gibi bu paralara satılması lazım.Lakin s3 sorduğunuzda,iphone sordugunuza 60 yaş dede bilirken bb nin z10 diye bir modelinden haberi yoktur.İos ve androidlerle zehirlenmişiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

z10 yada q10 kullanmayan arkadaşlar bencede boşuna yorum yapmasın telefonlar hakkında.Yıllardır bb kullanırım.Son telefonum z10.650 tl ye 4 aylık ikinci el bir cihaz aldım.1400 tl ye kadar bir çok telefon ve markalarından düşük olsada özellikleri hepsine beş basar.Müthiş arayüzü,kullanım kolaylığı,beni kesen ekran ve kamerası.Zaten bb manyetik kılıfları son noktadır.Android ve ios gibi rezil sistemlerden sonra bb ve os sistemleri candır.10.3 beta sürümünü denedim.Müthiş stabil ve şarj ömürlerine dahi etkisi var.Sürekli güncellenebiliyor.Şimdi z30 alıyorum onu deneyeceğim.Bence insanların 2000 3000 gibi fiyatlara üst düzey telefon sahibi olduğu bir ülkede z10 gibi bir telefonun peynir ekmek gibi bu paralara satılması lazım.Lakin s3 sorduğunuzda,iphone sordugunuza 60 yaş dede bilirken bb nin z10 diye bir modelinden haberi yoktur.İos ve androidlerle zehirlenmişiz...

Kesinlikle katılırım. Android yok iken Symbian'a laf dedirtmezlerdi. Şimdi andro-it, ifos böyle şöyle vs üstüne yok gibi boş laflar. Tıpkı hukumete kim gelir ise onu övmek alışkanlığı; padişahım çok yaşa, efen efendimcilik gibidir. Android ve ios 'ta tek bir kişinin özel verisi dahi yoktur. Bütün verilerinizi google ve apple topluyor. 'Sana ne benim özel hayatımdan?' diye söylenin bir kere olsun. BlackBerry kişisel veriler için, apple ve veri vampiri canavar google gibi sülüklük peşinde değil. BlackBerry 'de web'de hızlı dolaşma, az veri harcama (mobil veri) ve pil süresinin uzun olmasının sebeplerinden biri de budur. Bakalım Firefox OS gelince ne yapacak bu andro-it, ifos 'cular. Firefox OS dünya çapında satılmaya başlanınca bakalım google ve apple ne yapacaklar? Google, apple ve microsoft için tekelciliğin sonu gelecek hiç şüphesiz. Linux ve Firefox özgür web için çalışıyorlar. Firefox 'un gönüllü geliştiricilerinin sayısını bilmeyen araştırıp baksın. Firefox web tarayıcısına milyonlarca eklenti kazandıran gönüllüler, Firefox OS için uygulama yapıyor. Buna ne diyeceksiniz? google ve apple tekeline son. Her şeyi biz söylemeyelim. Birilerinden birşeyler duymak alışkanlık olmuş, bu nedenle çoğu insan yanlış fikirlere sahip. Herkes kendisi araştırmalı. Yalnış fikir yanlış yola götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 26 Haziran 2015; 11:52:33 >

• Önceden z10 kullanıyordu şimdi z30 alıcam.çok memnun kaldım ama eğer çok oyun indiren oynayan biriyseniz google play yuklenemedigi için sorun olur.

• Bu telefonu hepsiburada turuncu mağazadan 2 gün önce 1058 TL'ye sipariş ettim, dün elime ulaştı. Kullanımı "geri-anasayfa-özellikler" tuşları olmadığından tipik androidlere göre daha zor en azından ben biraz zorlandım, iyi ki internette bol bol kullanım videosu var. Iphone'dan contactları alamadım sonra deviceswitch diye bir programla kısa sürede hallettim. Batarya müzik dinleyip surf yaparken biraz çabuk bitiyor gibi geldi ancak daha tam şarj olmamış olabilir emin değilim. Bir de android ve iphoneda e-nabız programı kullanıyordum apk versiyonunu bile bulamadım bulduysam da indirip kuramadım, sonra web tarayıcıdan girerek şimdilik çözdüm, ancak bu konunun acilen çözülmesi gerekiyor, yaşlılar için sosyal sorumluluk anlamında tabi. Fotoğraf kalitesi ve çekim özellikleri güzel müzik çalar da güncellemeden sonra ekolayzer falan eklenince çok güzel oldu. Kulaklıkları internetten nasıl kullanıldığını görmeden kulağıma takamadım :-) biraz garip yapmışlar ama ses kalitesi hassas kulaklar için bile ideal, yedek kılıflarını da koymuşlar. Bir de telefon kılıfı ve ekran koruyucu problemini çözmek gerekiyor, her yerde bulunmuyorlar sanırım. Üzerindeki ekran koruyucu filmin köşesine kırmızı bir üçgen koymuşlar oradan tutup çıkarmaya çalıştım çıkmadı galiba orada durması gerekiyor. Sonuç olarak zırt pırt oyun, program yüklemeyecekler için değişik ve kaliteli bir telefon ayrıca şu an gayet uygun fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TranceFormer -- 16 Eylül 2015; 11:06:31 >

• bb cihazları nedense çok itici geliyor. bu nedir küçücük kutu gibi. ekranı zaten küçük. kapkalın çerçevesi var. tiksinç yani.
  • gozu kapalı alın androıd cop yıgınıdır blackberry MAKINADIR

• TranceFormer kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109681774

Buradan playstore u kur ne lazimsa yukle telefonuna
    Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar dediğiniz programı kurdum, play store girince, maalesef google play store durdu yazıyor, tamama basınca sayfadan çıkıyor. Nasıl yükleme yapıcam?
    Telefonum bb q10 10.2.1.3062 güncelleme kontrolünde en güncel yazılıma sahipsiniz yazıyor.

• slm .benim bataryam şişmiş.z30 kullanıyorum bataryası değişir mi ?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    değişir fakat biraz uğraştırıyor.biran önce değiştirin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.