Şimdi Ara

Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
8.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bb nin batmasi size ne kazandiricak? Androide rakip kalmayacagi icin mi seviniyorsunuz yorum yapanlarin cogunun yazilim bilgisiyle uzaktan yakindan ilgisi yok akliniz fikriniz telefonla nasil oyun oynarim nasil hava atarim.. Piyasada adam gibi yazilim varsa oda ios ve bb os dur. Bold 9900 ve iphone 4s kullanicisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım donanımı xperia SP ile aynı olan BB Z 30 kaç para olucak. SP 900 tl civarında.. OS 10 lu z30 un fıyatını merakla bekliyorum hala..eğer 1800-2000 yada daha üzeri bir fiyat cekerlerse blackberry kendi fişini çeker herhalde.

• bu telefon ne zaman gelecek yaa,sadece görüntüsü var herlade
  • Boşver anlamaz onlar,android işletim sistemli telefon vs tablet kullanıp google a kendilerini takip ettirmeye devam ettirsinler .aynı şekil ios içinde geçerli :)

• Sonunda telefonun fıyatı ıle ilgili ılk ipucunu buldum. haepsi burada .com da sıfır 1850 tl istemiş. Garantili Resmi fıyatını hala beklıyorum
  • z30'un ppi değeri düşük.
    Bence telefon gereğinden fazla büyük.
    z10 kullanıcılarına tavsiyem z10 ile devam etmeleridir.
    z10'un tek elle kolay kullanımını, canlı ekranını ararsınız sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

z30'un ppi değeri düşük.

Ekranı tam istediğim gibi. Ama piksele gelince, sony ve samsungların piksel iphone dan yüksek fakat iphone un ekran en az onlar kadar canlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

z30'un ppi değeri düşük.

Ekranı tam istediğim gibi. Ama piksele gelince, sony ve samsungların piksel iphone dan yüksek fakat iphone un ekran en az onlar kadar canlı.

şimdi şöyle bir durum var.
    BB os 10 sistemi, 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor.
    Belirli bir ekran çözünürlüğünün üstünü desteklemiyor.
    bb z10: 768 x 1280 pixel çözünürlükte.
    bb z30: 720 x 1280 pixel çözünürlükte.
    bb os 10 bu kadar çözünürlüğü destekliyor.
    z10 4.2 inc olunca ppi değeri oldukça yüksek oluyor (256)
    z30 ise 5 inc olduğu için ppi değeri 295'de kalıyor.
    İnsan gözünün algıladığı en yüksek ppi değerinin 309 ppi olduğunu söylüyorlar.
    Bu durumda bana göre 309 ppi'dan düşük ekrana sahip telefona çok para vermek mantıklı değil.
    Blackberry telefonları ben pek tavsiye etmiyorum. Çünkü 2. el değeri çok düşük, bozulsa ne yapacaksın belli değil.Yedek parçası yok.
    Uygulama desteği fazla yok. Android uygulamaları port etmek ne kadar güvenilir? Firmanın geleceği karanlık, yarın ne olacak belli değil.
    BB z10 ve z30 alınmayacak telefon değiller.
    BB os 10 'da çok güzel bir işletim sistemi.
    Ancak yukarıda saydığım sıkıntıları göz önüne alırsak, pahalı bir telefon.
    Bir de şu var. Bu telefon bir çok ülkede mesela Abd'de çok ucuzladı. Burada ise perakendeciler belirli bir fiyatın altına inemiyorlar.
    Çünkü maliyet fiyatının altına geliyor. Mesela perakendeci zamanında 1400'e-1500'ye 100 birim almış.
    Şimdi de 1000 liraya satamıyor. Öyle stoklarda bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsınız fakat z10 ppı değeri 356 diye biliyorum birde bb10 işletim sisteminin 4 çekirdeğe ihtiyaçı yok çünkü çok stabil Android gibi kasmıyor iphone 5s bile hala çift çekirdekli sistemin ihtiyacı yokki kasma takılma olmuyor çok çekirdekli olunca iyimi oluyor hayır tam tersi sistemin ne kasdıgını gösteriyor firma mecbur daha çok çekirdekli ürün çıkarmaya ama bunu da tüketiciyi aldatarak yapıyor tuketıcıde aldanıyor özellik diye wavv 8 çekirdekli deyip yapısıyor ürüne yazınızın geri kalan kısmına katılıyorum firma battı mi batacak mi çok karanlık ne olacağı belli olmayan bir firmaya bu kadar çok para verilerek bir cihaz alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesliahmo -- 18 Ocak 2014; 5:41:07 >
  • bu sefer telefonu degil blackberryi satın alacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Çok güzel yazmışsınız fakat z10 ppı değeri 356 diye biliyorum birde bb10 işletim sisteminin 4 çekirdeğe ihtiyaçı yok çünkü çok stabil Android gibi kasmıyor iphone 5s bile hala çift çekirdekli sistemin ihtiyacı yokki kasma takılma olmuyor çok çekirdekli olunca iyimi oluyor hayır tam tersi sistemin ne kasdıgını gösteriyor firma mecbur daha çok çekirdekli ürün çıkarmaya ama bunu da tüketiciyi aldatarak yapıyor tuketıcıde aldanıyor özellik diye wavv 8 çekirdekli deyip yapısıyor ürüne yazınızın geri kalan kısmına katılıyorum firma battı mi batacak mi çok karanlık ne olacağı belli olmayan bir firmaya bu kadar çok para verilerek bir cihaz alınmaz

356 yazacaktım yanlış yazmışım.
    Yorumlarınızda haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

Sonunda telefonun fıyatı ıle ilgili ılk ipucunu buldum. haepsi burada .com da sıfır 1850 tl istemiş. Garantili Resmi fıyatını hala beklıyorum

Hocam hepsiburadada nerede gördünüz acaba ben bulamadım da?

Hocam kusura bakma, bi sn yanlış site yazmışım. Link bu

• quote:

quote:

quote:

z30'un ppi değeri düşük.

şimdi şöyle bir durum var.
    BB os 10 sistemi, 4 çekirdekli işlemcileri desteklemiyor.
    Belirli bir ekran çözünürlüğünün üstünü desteklemiyor.
    bb z10: 768 x 1280 pixel çözünürlükte.
    bb z30: 720 x 1280 pixel çözünürlükte.
    bb os 10 bu kadar çözünürlüğü destekliyor.
    z10 4.2 inc olunca ppi değeri oldukça yüksek oluyor (256)
    z30 ise 5 inc olduğu için ppi değeri 295'de kalıyor.
    İnsan gözünün algıladığı en yüksek ppi değerinin 309 ppi olduğunu söylüyorlar.
    Bu durumda bana göre 309 ppi'dan düşük ekrana sahip telefona çok para vermek mantıklı değil.
    Blackberry telefonları ben pek tavsiye etmiyorum. Çünkü 2. el değeri çok düşük, bozulsa ne yapacaksın belli değil.Yedek parçası yok.
    Uygulama desteği fazla yok. Android uygulamaları port etmek ne kadar güvenilir? Firmanın geleceği karanlık, yarın ne olacak belli değil.
    BB z10 ve z30 alınmayacak telefon değiller.
    BB os 10 'da çok güzel bir işletim sistemi.
    Ancak yukarıda saydığım sıkıntıları göz önüne alırsak, pahalı bir telefon.
    Bir de şu var. Bu telefon bir çok ülkede mesela Abd'de çok ucuzladı. Burada ise perakendeciler belirli bir fiyatın altına inemiyorlar.
    Çünkü maliyet fiyatının altına geliyor. Mesela perakendeci zamanında 1400'e-1500'ye 100 birim almış.
    Şimdi de 1000 liraya satamıyor. Öyle stoklarda bekliyor.

Dostum sana katılmıyorum. Çift çekirdek. Ile os 10 su gibi akar. Batarya da yüksek. Ayrıca androiddeki uygulamaların çoğu blackberryde var ve ücretsiz. Oyun zaten oynamıyorum o yüzden sorun olmaz.. Firma isterse batsın sen garantiden hertürlü faydalanirsın. 2. Eli düşünmüyoruz zaten. Hiçbir telefonun 2. El piyasasi yoktur. Ben aldığım telefonu en az 3 sene kullanirim.fiyata gelirsek bugün 1850 tl denmiş sahibindende, ki satan bunun üzerine 200 koymuştur bence. Faturali resmi 1600 olursa alınabilir.1800-2000 civarı olursa yazık olur.iphone 5s , z1 gibi güçlü rakiplere yenik düşer. Fiyatı bekliyorum. Acikcasi biraz androidden sıkıldım

• yav arkadaşlar allah bu bb'nin belasını versın z10 aldım telefonu 5. defa garaniye yolladım 3 ay ıcerısınde sadee defa sıfırını verdıler dıger hepsinde onarımda onarım onarımda onarım lan adam akıllı bişey yapın yada paramızı verın ben Apple'ın üzerine telefon görmedim simdiden z10 alanları uyarıyorum sakın h sakın bu tuzaga usmeyın cok pısman olursunuz.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    turkıyede satılan z10 stl100-1 modelı hem donanımsal hem yazılımsal hata var.bende z10 un stl100-2 modelı var gayet memnunum,hem bu modelın ıslemcısı daha ıyı hemde hata yok

• elimde kayıtsız az kullanılmış z30 var. singapurdan 700 dolara aldırmıştım. almak isteyene 1500 tl den verebilirim.
  • elimde kayıtsız az kullanılmış z30 var. singapurdan 700 dolara aldırmıştım. almak isteyene 1500 tl den verebilirim.
  • BlackBerry eşsiz kılan özelliği klavyesiydi. Şimdilerde o klavyeden eser yok.

• ne kadar çok BB düşmanı var.
  • bir kere bile blackberry kullanmamış biri nasıl olurda yorum yapar anlamıyorum . arkadaş 1.7 değil 0.5 ghz olsa bile bir kere kasma yapmadı . Blackberry android gibi değil şişme yapmıyor . Her uygulamayı ilk gün nasıl kullanıyorsanız 1 yıl sonra da z10 ile aynı şekilde kullanıyorsunuz .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.