Şimdi Ara

Karşınızda dünyanın en çılgın dizüstü bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böbreğimi satıp almayı düşünüyorum çıkar çıkmaz

• Abi GTA V kadlırır mı? Sorusuna kesin ve net cevap :)

• Çılgınsın men

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touchpad in arka tarafında numara tuşlarının olduğunu söylemeyi unutmuşsunuz Erdi bey.

• Yahu 1080p ekrana iki tane gtx1080 nedir yahu?8k ekran olsa neyse

• Yok 20 Bin ! Predator 17 Gaming 3.499 Euro ...
  • Video da pille ilgili bir bilgi yok sanırım.
    Önemli olan günün sonunda pil performansı.
    Bir oyuncu zengin olsun yada olmasın maksimum performans ister.
    Daha çıkmasına var fakat herşeyi ile net bir dizüstü olmalı idi.
  • 5000 dolar civarı olacakmış.

Artık gaming laptop masaüstü ayrımı performans olarak yavaş yavaş kalkıyor gibi.

Modülerliği masaüstü gibi ekrana kadar indirmeleri lazım. Hatta mini itx kasalar gibi laptop tarzı kasalar çıksa çok tatlı olur. Sadece harici yada pico psuların biraz daha yaygınlaşması lazım. Böylece fahiş fiyatlardan yükseltememe arızalanma gibi problemlerden kurtulurduk.

Project Ara nın laptop versiyonu gibi bişey olsa mesela. İsteyen sağlam bir ses sistemi ekler isteyen döner ekranlı bir kasa alır filan. Çok zor ama şuan bile istenilse yapılabilinecek ve daha az maliyetli olacak birşey. Büyük markaların işine gelmiyor bence. Yapsalar bile anakarttan filan yine kendilerine bağımlı kılarlar zaten.

Evinde tasarım yapan küçük girişimcilerinde yapabiliceği birşey değil maalesef. Böyle devam ettikçe laptop alıp 1 2 yıl sonunda çöpü boylatmaya devam.

• baştaki reklamın sesinden ötürü küfürü yedin dh!

• i3-350m/5730m kombinine göre iyidir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat görünüyor

• Bu alete dizüstü demek için bin bir şahit lazım, resmen masaüstü bilgisayar bu; all-in-one türünün değişik bir şekli denebilir. Böyle aletleri almak bana çok saçma geliyor nedense...

• yoh aaaaamaaaaaaa

• buna verecek param olsa bile vermem tasarımı çok kötü.tabi firma yetkilileride çok satış beklemiyordur biraz gövde gösterisi gibi birşey sanırım.

• Diz üstünde durmaz bu, ayrı ev ister.

• nihayet büyük ekranlı dizüstü...

• Dizüstü değil, taşınabilir masaüstü sistem demek daha mantıklı sanki.
    Bu betonarme bilgisayarı dizlerimin üzerine alıp word de metin yazmayı hayal edemiyorum.
  • predetor yazmışsınız düzeltin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Dizüstü değil, taşınabilir masaüstü sistem demek daha mantıklı sanki.
    Bu betonarme bilgisayarı dizlerimin üzerine alıp word de metin yazmayı hayal edemiyorum.

word için alıyorsanız lütfen "daktilo" kullanın bu kadar para vermenize gerek yok o da aynı ağırlıkta sayılır
  • çok çılgın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.