Şimdi Ara

Karşınızda Sony Ericsson Xperia Neo; 1 GHz işlemcili ve Android 2.3 destekli telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
41.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Ram olmamış. Nokia'dan huy kapıyor sanırım. LG 4gb ram koymuş. En azından 512 bari koyar insan. 320 ram de ne oluyor?

zaten 512mb ram var cihaz da o 320mb telefon hafizasi

Haberde böyle bir ibare göremedim ama 512 ise kıl payı kullanılabilir ama yine de o kadar para verip bunu almam. LG optimus 3D, Galaxy S 2 veya Motorola Atrix gibi farklı ve güçlü bir cihaz alırım.

O dediğin modeller ile Neo aynı fiyat olurmu sence :)) Galaxy S2 1500 TL sınırını zorlayacak gibi 755 € avrupa fiyatı var ! LG ve Motorolada ondan aşağı kalmaz ! Arc'a da Neo'yu etkilememesi için 200TL gibi bir fark koyarlar...

• ozellikleri geri kaliyor rakiblerinden anlasilan bu yil 3 tane tel bir biriyle kiyasiya mucadele edicek-galaxy s2,motorola atrix,optimus2x
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Ram olmamış. Nokia'dan huy kapıyor sanırım. LG 4gb ram koymuş. En azından 512 bari koyar insan. 320 ram de ne oluyor?

zaten 512mb ram var cihaz da o 320mb telefon hafizasi

Haberde böyle bir ibare göremedim ama 512 ise kıl payı kullanılabilir ama yine de o kadar para verip bunu almam. LG optimus 3D, Galaxy S 2 veya Motorola Atrix gibi farklı ve güçlü bir cihaz alırım.

O dediğin modeller ile Neo aynı fiyat olurmu sence :)) Galaxy S2 1500 TL sınırını zorlayacak gibi 755 € avrupa fiyatı var ! LG ve Motorolada ondan aşağı kalmaz ! Arc'a da Neo'yu etkilememesi için 200TL gibi bir fark koyarlar...

bence çift çekirdekli telefonlar 1700 lirayı geçeceklerdir
    ama neo 1000-1100 lira civarında çıkabilir
    geçen senenin teknolojisini kullansa bile şık tasarımı onu ön plana çıkarıyor
    bu yüzden neo tercih edilesi bir telefon

• tasarım çok hoş duruyor güzel bi fiyat politikası ile iyi satış yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

çok şekil olmuş...
  • boyut olarak ne çok büyük ne de çok küçük tasarımı benimde hoşuma gitti
  • tasarım mükemmel olmuş..hangi teli alacağını şaşırıyor insan..samsung'un galaxy 2 side çok iyi..
    htc bir atılım yapmazsa, ya galaxy 2 yada bir xperia serisi alacağım..
  • Arc fazla iri bir telefon. Mevcut X10 uma veda edip bunu alabilirim. Ekran boyutu çok iyi. Ne fazla büyük ne de cücük kadar. HDMI zaten olmazsa olmaz artık benim için ve buna da eklemişler. Radyo da güzel düşünülmüş.
  • Ozellik itibari ile bir telefon kullanicisi icin fazlasi var eksigi yok denebilir.Eksik olarak ise dusuk hafiza en azindan 4gb olsaymis iyi olurmus ve BT 2.1 i gosterebilirdim BT 3.0 kullanilmasi gerekirdi diye dusunuyorum.Eger fiyatida ortalama 900TL civari olursa lacivert rengin cok satacagini dusunuyorum.

Bu telefona rakip olaraka ise HTC Incredible S i gozukuyor.Ozellikleri hemen hemen ayni ve yaklasik olarak ayni zamanda piyasaya cikacaklar.Umarim bu iki tel de uygun bir fiyatla TR piyasasinda cok gecikmeden satisa cikarlar.Dusuk fiyatli olan tabikide tercih sebebi olacaktir gibime geliyor.Rekabet iyidir.
  • Telefonda BT 3.0 değilde 2.1 mi var ?
  • ileride düşünülebilecek bir cihaz olmuş, inşallah garantili bir şekilde ülkemizde satışa sunulur lacivert renkle çok hoş duruyor...
  • böyle iğrenç bir tasarım olamaz ya.bu sonyericsson un mühendisleri bu tasarımı nasıl beğenipte yapıyorlar anlamıyorum..
  • piyasadaki en şık ve en kaliteli bir cihaz...Özellikleri olarak da arc ile aynı donanıma sahip ve arc den bile daha mantıklı ölçülerde,bu cihaz çok iş yapar ve 2011 de kesinlikle ödül alır...Sony Ericsson çok cömert davranmış neo da ve çok iyi özelliklere sahip...
  • çok güzel fotograflar çekecek bu sony ericsonlar ama keşke işlemci,ram ve bellek miktarlarını rakiplerine göre iyi belirleyebilselerdi, 4 ay önce çıksaydı bu telefonlar olabilirdi ama bu ekranı ve özel sensorlu kameraları zxayıf işlemci bellek ve ramla bütünleştirmesi yazık olmuş
  • quote:

bilip bilmeden konuşmasaymışın keşke. onun telefonun içindeki hafıza olduğunu anlamamışsın -.-
    bu arada bi yerde okumuştum galiba bunun kutusundan 8gb microsd çıkacaktı?
  • slashgearın yaptığı incelemede cihazda ekolayzır olduğu yazıyordu hatırladığım kadarıyla.(ben bu özelliğe sahip başka bi android bilmiyorum.)
    ve radyo da var.(bu da çoğu androidde yok)
    bu 2 müzik özelliğiyle de fark yaratabilir :)
  • kırmızısı çok güzel.umarım kamerası arc'nin gsmarenadaki örnek fotolarından iyi olur.fiyatıda klasik se burnumuzdan kıl aldırmayız şeklinde olmassa alırım.aksi takdirde se'ciler kılı burdaki distribütörün başka yerinden alır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Şubat 2011; 9:32:10 >
  • SE'nin en üst cihazı hangisi oluyor bu durumda? Arc mı Neo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    kırmızısı çok güzel.umarım kamerası arc'nin gsmarenadaki örnek fotolarından iyi olur.fiyatıda klasik se burnumuzdan kıl aldırmayız şeklinde olmassa alırım.aksi takdirde se'ciler kılı burdaki distribütörün başka yerinden alır zaten.

Sharpie, yanlış anlama ama kimse kararları ile ilgili birşey yapamaz bu firmalara. mail, telefon falan bunlar hep kuru sıkı işler, ben de isterim müşteriye göre hareket etsinler, haraç gibi vergiler alınmadan normal fiyatlarla ülkede satılsın ama tepedekiler nasıl isterse öyle olur hep. Hem firma hem devlet açısından durum bu.
  • Tasarım güzel fakat yüksek fiyatla satış yapacaklardır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.