Şimdi Ara

Karşınızda Sony Ericsson Xperia Neo; 1 GHz işlemcili ve Android 2.3 destekli telefon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
41.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    SE'nin en üst cihazı hangisi oluyor bu durumda? Arc mı Neo mu?

neo nun artisi önde 3g kamerasinin olmasi ekran daha ufak ancak cözünürlügü arc ile ayni bu durumda neo nun ekrani daha net olacagini düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    kırmızısı çok güzel.umarım kamerası arc'nin gsmarenadaki örnek fotolarından iyi olur.fiyatıda klasik se burnumuzdan kıl aldırmayız şeklinde olmassa alırım.aksi takdirde se'ciler kılı burdaki distribütörün başka yerinden alır zaten.

Sharpie, yanlış anlama ama kimse kararları ile ilgili birşey yapamaz bu firmalara. mail, telefon falan bunlar hep kuru sıkı işler, ben de isterim müşteriye göre hareket etsinler, haraç gibi vergiler alınmadan normal fiyatlarla ülkede satılsın ama tepedekiler nasıl isterse öyle olur hep. Hem firma hem devlet açısından durum bu.

en büyük yaptırım almamaktır.yurtdışından getirtirim olmassa.

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

neo nun artisi önde 3g kamerasinin olmasi ekran daha ufak ancak cözünürlügü arc ile ayni bu durumda neo nun ekrani daha net olacagini düsünüyorum

Zaten daha net olması normal, pikseller ne kadar küçük olursa kalite de o kadar iyi olur. Arc'ın PPI değeri ~233, Neo'nun ~265. Aynı çözünürlükte 0.5" ciddi bir fark yapmasa da ufak bir farkla Neo'nun ekran kalitesi daha iyi olacaktır. Arc ile Neo arasında kalan birine tavsiyem kesinlikle Neo olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Zaten daha net olması normal, pikseller ne kadar küçük olursa kalite de o kadar iyi olur. Arc'ın PPI değeri ~233, Neo'nun ~265. Aynı çözünürlükte 0.5" ciddi bir fark yapmasa da ufak bir farkla Neo'nun ekran kalitesi daha iyi olacaktır. Arc ile Neo arasında kalan birine tavsiyem kesinlikle Neo olacaktır.

aynen öyle :) ancak ben arc in daaha cok satacagini düsünüyorum tasarimindan dolayi

• Arc,ince olduguğu için satılır belki.Ama neo'nun tasarımı cezbetti beni.Çok daha güzel bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

kırmızısı çok güzel.umarım kamerası arc'nin gsmarenadaki örnek fotolarından iyi olur.fiyatıda klasik se burnumuzdan kıl aldırmayız şeklinde olmassa alırım.aksi takdirde se'ciler kılı burdaki distribütörün başka yerinden alır zaten.

Sharpie, yanlış anlama ama kimse kararları ile ilgili birşey yapamaz bu firmalara. mail, telefon falan bunlar hep kuru sıkı işler, ben de isterim müşteriye göre hareket etsinler, haraç gibi vergiler alınmadan normal fiyatlarla ülkede satılsın ama tepedekiler nasıl isterse öyle olur hep. Hem firma hem devlet açısından durum bu.

en büyük yaptırım almamaktır.yurtdışından getirtirim olmassa.

Cihazlarin Tr'ye gelip gelmeyecegi belirsiz zaten. Gelirse bu ulkedeki tuketici yapisi nedeniyle almama gibi bir toplu yaptirim dusuncesi olacagini sanmiyorum, fiyatina vs tepki konmadan yine alirlar. Gelmezse de yurtdisindan getirtebilecek insan sayisi azinlikta. Bu firmalarin Tr'ye bakis acisi ve ulkedeki tuketicilerin genel dusunce yapisi degismeden yaptirim, elestiri vs ile "tuketiciyi denk getirme" mantiginin duzelecegini sanmiyorum maalesef. Her iki taraf da memnun gorunuyor halinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
    Arc,ince olduguğu için satılır belki.Ama neo'nun tasarımı cezbetti beni.Çok daha güzel bence.

zaten vivazı hep beğenirim.neo da tip olarak benziyor zaten vivaz'a.heleki kırmızısı çok güzel duruyor.benim tahminim giriş fiyatı 1150-1200 tl arası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Şubat 2011; 18:33:40 >
  • tasarımı hoş duruyor ama şu an çift çekirdekli üst düzey cihazlar çıkmışken bunların arasında özellikleri düşük kalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 22 Şubat 2011; 19:22:43 >
  • çıkan her model üst düzey olacak çift çekirdek olacak diye birşey yok.ha o düzeydeki cihazlarla fiyat aynı olursa pek şansı olmaz.
  • Diğer markalar çift çekirdek falan yapıyor ama se nin telleri daha iyi hem tip olarak hem sağlamlık hem tasarım ne ararsan var yani lg falan hikaye
  • Bu yaz Bu cihaz ile HTC Desire S arasından bir seçim yapacağım sanırım, Bazı arkadaşlar Bu cihaz Incredible S ile muadil görmüş ama ekran boyutu ve özellikleri olarak HTC Desire S'e çok daha yakın. HTC Desire S in Adreno 205 GPU Hızlandırıcı gibi büyük bir artısı var. Ve Romu daha yüksek. Fiyatı da tahminimce Neodan düşük olacaktır. Bu yüzden onu tercih edebilirim. Ama Sony Ericsson Neo'nun da Ekranı ve Tasarımı çok cezbedici. Kamerası da Exmor Sensörüyle ve 8 Mpx olması ile HTCden Birkaç gömlek üstün ama Videolarda menü geçişleri biraz sıkıntılı gözüküyor. Yine de çok fiyat farkı olmazsa Neo ilk tercihim olacak sanıyorum. Tabi Türkiyeye gelmesi gerekli önce.
  • suda bir gercek LG farkki ortaya cikartti 3d cekim 2 cekirdek fln.... SE yaptigi ozellikler diger tellerin arkasinda kaliyor ekran kalitesi ve foto kalitesi tartisilmaz ama artik sistem olarak ve yenilik olarak biseyler yapmalilar yoksa curtttt!!!! zaten bu yeni yaptigi modeller daha cikmadi birde yeni sistem telefonlari yakalamak icin telefon cikarmaya calisirlarsa ooooo 1 seneyi gecer o zmnna kadar play neo ve prof modelleri arada harcanir yazik olur keske sistem olarakda biseyler yapsalardi SE. Japonlarin ticari zekalari buraya kadar adamlar kurusun hesabini yapa yapa iyice geri dusecekler
  • Bu arada imageshack'e yüklediğiniz resimler gitmiş.İmzalardan farkettiyseniz.
    Üye olup giriş yapmanız gerek.Yada alternatif olarak tnypic'e upload edin.
  • umarım bir an önce gelir turkıyeye süper bi telefon sabırsızlıkla beklıyorum..
  • Experia serisinde her ihtiyaca göre bir cihaz çıkarıyor Sony Ericsson. Ama yine de ürün gamının en tepesindeki Arc bence vazgeçilmez. Samsung Galaxy S 2 ile kapışırlar.
  • tasarımı sevdim
  • artık akıllı telefonlar ucuzlasın da alak ya
  • Tasarim iyi ama fiyat konusunu bilemiyorum
  • Tasarım super çıksada alsak
  • Yaw arkadaşlar çıkan her telefon 2-3-4 bilmem kac çekirdekli, tegra 2-3-4'lu olcak değil ya , ona bakılırsa nokia'nin böyle bile bi modeli yok bunu da düşününün, her cihazın ayri bi segmenti vardir , ayrıca sony ericsson bir anda çıkarır modelini yarin bi bakmışsiniz 1.5 ghz'li cihaz gelir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.