Şimdi Ara

Karşınızda Sony Ericsson Xperia Neo; 1 GHz işlemcili ve Android 2.3 destekli telefon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
41.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arc ile neo'nun lensleri aynımı acaba?bilen varmı.tahmin değil gerçekten bilen varmı?
  • bu telefon ne zaman Türkiye'ye geleceği hakkında bir bilgisi olan var mı ? Ve fiyat aralığı ne olacak ? Cevap yazarsanız sevinirim..
  • Sözde 2011'in ilk çeyreği çıkacaktı. İlk çeyreğin sonuna doğru geliyoruz. Yurtdışında bile satışta değil. Türkiye'ye Vivaz bile resmi olarak gelmedi. Hep yurtdışı kayıtlı olarak geçiyor.

Samsung Ace'de eksik gördüklerim bu telefonda tamamlanmış gibi. Arc boyut itibari ile taşırken sıkıntı yaşatabilir. Ama bu ondan daha rahat taşınır. İncecik olmasından dolayı Arc'ın fiyatı 1400 TL'den aşağı olmaz. Kaldı ki X10 bile 1200 TL civarında. Sanırım Neo, Play ve Pro versiyonları Vivaz'da olduğu gibi geç gelir. Arc önce gelir diye tahmin ediyorum.

Fiyatı da 1000 TL'den fazla olmaz inşallah.
  • 1000 olursa hemen alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

1000 olursa hemen alırım.

cok iiyimsersin
  • Se'nin üst düzey cihazlarından, 1000 liraya giriş yapan model hatırlamıyom :-D
    X10 1300'den girmişken bunlar kimbilir ne olur siz yapın hesabını ...
  • 28 dakikalık güzel bir kurcalama videosu.

• Bence çok da üst düzey özellikleri olan bir telefon değil bu yüzden 1300 gibi komik bir rakamdan girerse bırakın almayı, düşünmem bile. SGS II Alırım üstüne biraz daha koyup. Sony Ericssonun fiyat belirlerken dikkatli olması gerekiyor. 1000-1100 Kafidir bence.

Zamanın ötesinden edit : 919'dan bulunca kaçırmadık tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 12 Eylül 2011; 19:02:53 >
  • telefonun hizi yavas gibi geldi bana ozelliklikle videonun baslarinda :/
    quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

28 dakikalık güzel bir kurcalama videosu.

• her zamanki gibi xenon flaş yok.Neden üreticiler xenon flaş eklemekten korkuyorlar anlamıyorum.İç mekan resimler berbat çıkıyor flaşsız.
  • quote:

toridishler

telefonun hizi yavas gibi geldi bana ozelliklikle videonun baslarinda :/

Yok kardeş telefon yeni açıldığında görülüyo o yavaşlık bir kaç saniye sonra normale dönüyo zaten. Normalde pc lerde bile ilk açılırken biraz beklemeden işlem yapmaya kalkınca bi yavaşlık oluyo zaten bu cihazın yavaş olduğu anlamına gelmez.
  • gsmarena'da arc nin örnek fotosunu gördüm hiç beğenmedim.neo'nun kamerasıyle arc'ninki aynıysa vazgeçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

her zamanki gibi xenon flaş yok.Neden üreticiler xenon flaş eklemekten korkuyorlar anlamıyorum.İç mekan resimler berbat çıkıyor flaşsız.

xenon cihazı kalın yapıyo
  • Telefonun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında kesin bir bilgi verilse çok iyi olacak. Eminim iPad 2 bile bundan önce garantili olarak TR'ye gelecek.
  • gelirse yazın paralel ithalatçılara düşer.eylül gibide tam garantili gelir heralde.
    Kötümser bir tahmin oldu galiba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 7 Mart 2011; 12:02:49 >
  • Konuda hayat yok. Birde yeri neden cep telefonları kısmında değil acaba?

Paralel maralel takmayacağım alacağım gelince.
  • Ana konu açmak gerekli. Ben açıyorum Cep Telefonları bölümüne hatta hemen
  • İnceleme (Review) konusu lazım bize. Youtube'daki videolarda olduğu gibi. Tam detaylar, kamera - foto örnekleri lazım. vs. vs. vs.
  • Güzel telefon beğendim.
  • Ana Konuyu açtım, Desteklerinizle bu haber konusunu kullanmaktan vazgeçebiliriz artık sanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.