Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ...

• yarış pistinden çıkmış gibi yavru yaw,çok fena çok
  • Gayet güzel olmuş, baya beğendim. Önden tüm Mercedes'lerin birbirine benzemesi-abartı LED kullanmaları ve önden çekerli olması tek sıkıntı bence. Eğer 1.6 turbo motor ve çift kavrama bir şanzıman ile gelirse acayip satar.

Ayrıca eklemek istedim, kimsenin kimseden tasarım dersi almasına gerek yok.

Her firmanın tasarım anlamında başarılı olduğu sınıflar vardır.
  • Çok güzel ..

•  KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ...

• Video da 15 haziran mi dedi yoksa bana mi oyle geldi.
  • Sürtünme katsayısı 0.26

donanımlar 3 çeşit : urban , style ve AMG sport.

motorlar : 1.6 ve 2.0 litre benzinliler; A180(115 PS) , A200(156 PS) , A250(211 PS).1.6 motorlarda subap kapatma özelliği CAMPTRONİC bulunuyor.dizeller; A 180 CDI(109 PS) , A 200 CDI 136 PS , A 220 CDI 170 PS.tüm motorlarda ECO start stop sistemi standart.

şanzımanlarda 6 ileri manuel standart,7 ileri çift kavrama 7G-DCT opsiyonel.

Güvenlik donanımı olarak PRE-SAFE sistemi opsiyonel.bu sistem kazayı önceden algılayıp emniyet kemerini geriyor,koltukları dik konuma getiriyor ve camları kapıyor.kaza olmazsa herşey otomatik olarak eski haline geliyor.

SATIŞI EYLÜL AYINDA BAŞLAYACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 5 Mart 2012; 23:47:26 >
  • Fiyatlandirma ile ilgili bilgi varmi? Umarim rekabetci bir lansman fiyatiyla gelir...
  • Çok güzelmiş.
    Şimdi 2 sene sonra V40 mı bu mu. Tek mesele bu =)
  • Aracin bagaj hacmi hakkında fikri olan var mi
  • V40-DS5-A Serisi.

3 tane harika araç geliyor, hepsi birbirinden güzel. Hepsinin fiyatı seçimlerde önemli rol oynayacak.
  • kayacem, isterseniz şunu ilk mesaja ekleyin hocam:

• Bu araç önden çeker mi yoksa arkadan itişli mi?
  • iğrenç mini-mpv görünümünden sıyrılıp muhteşem birşey olmuş. O koltuklar her modelde standart değildir heralde
  • Şu foruma artık girmemeye çalışıyorum , şu modelleri gördükçe kendi arabamızdan soğudum ,özellikle yeni V40 ve A serisi ... Şimdiden nabız yokluyorum satalım diye ama peder ömürlük aldım diyor QQ'yu Bu arada donanım paketleri (içerikleri) belli mi ? Baz donanıma koymazlar her halde o koltukları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 11 Mart 2012; 17:58:40 >
  • a serisinin 1.6 dizeli olmayacak mı arkadaşlar ?? kesin bilgi var mı bu konuda??
  • Çok çok çok iyi. Yeni 1 ve a3'ten kat kat iyi görünüyor.

v40 ve yeni A serisi piyasanın ak yüzü olacak.

Umarım fiyatları abartmazlar da en kısa sürede 1.6 156 hp'lik benzinli motorla bu muhteşem yavruyu yollarda görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 11 Mart 2012; 18:43:03 >
  • aracın bagaj hacmi hakkında bilgisi olan var mı?
  • Evet bagaj hacmi önemli, yan profilden göründüğü kadarıyla v40'ın bagajı az daha büyük gibi, tabii bu dıştan görünüme göre.
  • araba onden cekislimi arkadan itislimi
    eger ondense usulca kivir ve at cope daha audiden ne farki kalirki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.