Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabdkq

araba onden cekislimi arkadan itislimi
    eger ondense usulca kivir ve at cope daha audiden ne farki kalirki

doğanda arkadan itiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

araba onden cekislimi arkadan itislimi
    eger ondense usulca kivir ve at cope daha audiden ne farki kalirki

vay be yoruma gel arkadaş
  • Çatladım arkadaş, fiyat ve donanım bilgisi olan varsa Allah rızası için yazıversin şoraya.

• Bir gün hayranlık ile A serisine bakıcağım aklıma gelmezdi.

Tam bir cinsiyet değişimi olmuş, yakışıklı delikanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra_Messu

Çatladım arkadaş, fiyat ve donanım bilgisi olan varsa Allah rızası için yazıversin şoraya.

gbaşlığı görünce bende aynı feryadı etmek için konuya girdim. sizin msjı görünce yanlız olmadığımı anladım.fiyatsızlıktan kafayı yiyen en az 2 kişiyiz
  • mercedes in yeni reklamını tv de gördum "şu elinde dondurma olan çoçuk ve bisikletle yolun ortasındaki çoçuk..." bişey sorcam volvo s60 da hatta ford focusda ani bi durumda araba çarpmadan fren yaparken mercedes de sadece ses li bi uyarı mı veriyo yani?bunun reklamını yapmak bana mantıklı gelmedi diğer sistem dururken...
  • Çok güzel olmuş...
  • volvo virgül bıraktıydı, mercedes noktayı komuş o nasıl bi iç mekandır abi öyle ya.
  • gerçekten çok güzel tasarım yapmış mercedes
    içi de maşallah ne kadar geniş görünüyor fotocuları harika iş çıkarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 10 Nisan 2012; 3:19:26 >
  • Sabah canli gordum resimlerdeki gibi degildi pek begenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Sabah canli gordum resimlerdeki gibi degildi pek begenmedim.

hocam nerde gördünüz acaba? nesini begenmediniz? aracla ilgili daha fazla bilgi varmi?millet bilgi diye cildiriyo pek begenmedim deyip gitmek olurmu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

quote:

hocam nerde gördünüz acaba? nesini begenmediniz? aracla ilgili daha fazla bilgi varmi?millet bilgi diye cildiriyo pek begenmedim deyip gitmek olurmu:)

Bostanli Koctasin orda otobusteyken gordum 10-15 saniyeligine o kadar Beyazdi arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 10 Nisan 2012; 11:34:09 >
  • quote:

quote:

quote:

Bostanli Koctasin orda otobusteyken gordum 10-15 saniyeligine o kadar Beyazdi arac.

anladim.muhtemelen sizin gördügünüz yeni b class.tir. cünkü a class.ın üretimi bile daha yeni basladi yada baslayacak. heyecan kattiniz tsk.ler;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladim.muhtemelen sizin gördügünüz yeni b class.tir. cünkü a class.ın üretimi bile daha yeni basladi yada baslayacak. heyecan kattiniz tsk.ler;)

A ve Byi karistiriyorum dogru diyorsunuz B serisidir o

• Başka araç görmüşsünüz, ben bayi ile görüştüğümde Aralık'ta Türkiye'de satışa çıkacağını söylemişti, yani gelmesine çok var. Sizin ki B serisi. :)
  • Ben bu araba ile ilgili daha önceden de Mercedes kullanıcısı olduğumdan tanıdığım farklı bayilerde çalışan satış elemanları ile iletişim kurdum söyledikleri bazı ortak noktalar var onları aktarmak istiyorum.

Birincisi Haziran ayınnda Türkiye'den bayiler araba ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılmak için Almanya'ya gidecekler. Ondan sonra fiyatlar ve donanım/opsiyonlar ile ilgili bilgiler alabileceğiz.
    Temmuz ayı ortalarında ilk siparişleri alabileceklerini düşünüyorlar.
    Fiyat da üç aşa beş yukarı ortalama donanım seviyesinde € 30.000 hatta biraz daha aşağıda olabilecek beklentisi var genel olarak bayilerde.
    Ekim ayı ilk veya ikinci haftasında da ilk araçların üretim bandından çıkmaya başlaması bekleniyor. Bize gelişi de yine Avrupa genelinde gelecek siparişlere göre sıralanmaya başlayacak.

Bu konuda daha başka bilgiler de öğrendikçe burada paylaşmaya çalışacağım. Araç ile ilgili çok araştırdım şimdi sipariş alsalar koşarak gidip gözüm kapalı alacağım bence rakiplerini çok zorlayacak bir araç olacak. İyi forumlar.

• B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Prime 45.094 TL 37% 1.000 TL 73.900 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Elite 50.414 TL 37% 1.000 TL 82.500 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 51.899 TL 37% 1.000 TL 84.900 TL
    B 200 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 57.776 TL 37% 1.000 TL 94.400 TL

Güncel B sınıfının fiyatlarının böyle olduğunu göz önünde bulundurursak ve B sınıfı A sınıfının daha üst klasmanında olduğunu göre yeni A sınıfının fiyatının 60.000 tl gibi başlayacağını tahmin ediyorum.yanılıyor muyum?

bir de resimlerde görününler hep amg paketli arabalar.boş a serileri gelince göreceğiz ve şaşıracağız bu muydu diye
  • Çok tatlı ya
  • Tasarım mükemmel olmuş iç tasarıma bittim resmen
  • videodaki ingiliz hacı abi 18 bin pound diyor yani 52.000 tl ..... vergiler filan bence 62.000 tl yi bulur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.