Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60.000den baslar. Biraz opsiyon ile 70.000 liraya eli yüzü düzgün bir arac alınır.

Fiyatlarda çok uçacaklarini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 62 çok çok iyimser bir rakam gibi.Belki donanımları kısıp boşline gelirse olur.Sonuçta B serisi ve A serisi C sınıfı bir araç.Sınıf olarak aynılar.Yani kimse diyemezki B serisi daha üst sınıfta kaliteli.Biri sportif gençlere yönelik bir araç diğeri ise bayan ve aileye yönelik.
  • Mesut Özil'li, Alman milli takımlı, Mercedes A serili reklam :

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Mesut Özil'li, Alman milli takımlı, Mercedes A serili reklam :

• Aracın almanya satış fiyatı vergisiz 22.250 euro, üstüne %37 sini eklerseniz, gelebilecek minimum türkiye satış fiyatını elde etmiş olursunuz ;) yani 30,400 euro civarı. donanım paketleri de 1500 2500 euro civarı, amg paket de aynen 2700 civarı falan ama bunlara tekrar %37 yi koycaklar buraya getirirken :) yani baya ucuz olcak bu araba arkadaşlar :D
  • c serisinin vergisiz almanya fiyatı nın %37 li hali 86bin fakat türkiyede 97bin, yani ek olarak bi 11bin daha vergi alıyolar artık neyse o, a dan da 7bin alırlar en fazla, yani 76binden başlar bu araba. bu da bizi üzer .. la hesap yaparken üzüldüm ya la
  • bu hafta tv8 de incelediler aracı

çok hoş olmuş bence de

kasım da gelecek dediler

fiyat vermediler ama i30 60 bin civarı iken bu aracın 60 bin olarak sunulması peynir ekmek muhabbetine döndürür olayı

60 bin olacağını bilsem ön sipariş veririm :)

75 gibi bir rakam olur rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Eski A serisi ile kiyaslayinca mükemmel olmuş.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu hafta tv8 de incelediler aracı

çok hoş olmuş bence de

kasım da gelecek dediler

fiyat vermediler ama i30 60 bin civarı iken bu aracın 60 bin olarak sunulması peynir ekmek muhabbetine döndürür olayı

40 bin €
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

çok hoş olmuş bence de

kasım da gelecek dediler

40 bin €

başlayan mı yoksa en full opsiyonlu hali mi 100 k
  • full donanım 40 bin olabilir...baz 75 den başlar galiba..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

çok hoş olmuş bence de

kasım da gelecek dediler

40 bin €

başlayan mı yoksa en full opsiyonlu hali mi 100 k

Pardon 40 bin i başka araçla karıştırdım

şu konuya bak istersen hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_63291780/tm.htm

• Arkadşlar 60.000 e full hyundai veriyorlar. Merso verirler mi verirlerse hamen alayım valla.. Araba BMW den çok daha güzel ben BMW tasarımını beğenmiyorum. Ya V40 yada bu favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

araba onden cekislimi arkadan itislimi
    eger ondense usulca kivir ve at cope daha audiden ne farki kalirki

eski kasada ki gibi ön çekiş ve arka bagaj hacmi varsa spor görünmü sadece görünümde kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Arkadşlar 60.000 e full hyundai veriyorlar. Merso verirler mi verirlerse hamen alayım valla.. Araba BMW den çok daha güzel ben BMW tasarımını beğenmiyorum. Ya V40 yada bu favorim.

60 bin euro ya full versiyonunu vermezler mersedes bu euro ile satılıyor hyundai gibi tl bazında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Arkadşlar 60.000 e full hyundai veriyorlar. Merso verirler mi verirlerse hamen alayım valla.. Araba BMW den çok daha güzel ben BMW tasarımını beğenmiyorum. Ya V40 yada bu favorim.

60 bin euro ya full versiyonunu vermezler mersedes bu euro ile satılıyor hyundai gibi tl bazında değil

Ne demek istediğinzi anlamadım valla. Bi açıklasanız da öğrensek..
  • YENİ i30 1.6 CRDi ELITE OTM 60.300 TL "Aracın almanya satış fiyatı vergisiz 22.250 euro, üstüne %37 sini eklerseniz, gelebilecek minimum türkiye satış fiyatını elde etmiş olursunuz ;) yani 30,400 € " demiş arkadaşlar. +KDV Yani demek istediğim TL olarak bu araba 75.000 - 80000 TL den başlayan fiyatlarla belki olur. 60000 hayal yani..
  • quote:

quote:

quote:

konu mersedes konusu anlama zorluğun mu var boş versiyonu 73.000 tl ye geliyor extra bir donanım 5 6 bin eurodan başlıyor full paketi 60 bin euroyu bulur demek istedim daha da anlamadıysan okuma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Temmuz 2012; 23:45:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

konu mersedes konusu anlama zorluğun mu var boş versiyonu 73.000 tl ye geliyor extra bir donanım 5 6 bin eurodan başlıyor full paketi 60 bin euroyu bulur demek istedim daha da anlamadıysan okuma ...

Seviyenizi anlamak için sormuştum. Cevabınızdan anladım. Teşekkürler.

• quote:

quote:

Mercedes euro cinsinden satilmiyor TL cinsinden satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.