Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Prime 45.094 TL 37% 1.000 TL 73.900 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Elite 50.414 TL 37% 1.000 TL 82.500 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 51.899 TL 37% 1.000 TL 84.900 TL
    B 200 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 57.776 TL 37% 1.000 TL 94.400 TL

Güncel B sınıfının fiyatlarının böyle olduğunu göz önünde bulundurursak ve B sınıfı A sınıfının daha üst klasmanında olduğunu göre yeni A sınıfının fiyatının 60.000 tl gibi başlayacağını tahmin ediyorum.yanılıyor muyum?

bir de resimlerde görününler hep amg paketli arabalar.boş a serileri gelince göreceğiz ve şaşıracağız bu muydu diye

Bende böyle düşünüyordum ama biraz hayal gibi.Neden derseniz B daha üst klasman gibi dursada A ve B serisi ikiside C sınıfı araçlar.Aynı Fordda Focus ve Cmax durumu gibi.Biri daha sportif gençlere yönelik diğeri ise biraz daha yüksek geniş bir araç.

• bmw 1 serisine en büyük rakip olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Orijinalden alıntı: can.arch

B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Prime 45.094 TL 37% 1.000 TL 73.900 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Elite 50.414 TL 37% 1.000 TL 82.500 TL
    B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 51.899 TL 37% 1.000 TL 84.900 TL
    B 200 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport 57.776 TL 37% 1.000 TL 94.400 TL

Güncel B sınıfının fiyatlarının böyle olduğunu göz önünde bulundurursak ve B sınıfı A sınıfının daha üst klasmanında olduğunu göre yeni A sınıfının fiyatının 60.000 tl gibi başlayacağını tahmin ediyorum.yanılıyor muyum?

bir de resimlerde görününler hep amg paketli arabalar.boş a serileri gelince göreceğiz ve şaşıracağız bu muydu diye

Bende böyle düşünüyordum ama biraz hayal gibi.Neden derseniz B daha üst klasman gibi dursada A ve B serisi ikiside C sınıfı araçlar.Aynı Fordda Focus ve Cmax durumu gibi.Biri daha sportif gençlere yönelik diğeri ise biraz daha yüksek geniş bir araç.

aslinda sizin dediginiz de mantikli.gecen bikac mercedes bayiisini aradim bu a sinifi hakkinda.agizlarindan tek kelime laf alamadm valla ama bizim memleketteki mercedesteki adam, 30.000 den baslar dedi.35.000 gibi donanmli arac alirsinz dedi.ama bu bahsettigi kucuk motorlar icin gcerlidir diye dusunuyorum.
    bnde arac alicam su aralar bakiyorum.yeni bmw 1 le bunun arasnda secim yapmk istiyorum.biraz daha bekliycez artik gelmesini

ins dusuk fiyat olur da bizede nasip olur :)

• Bu AMG paket C180'de 15-18.000 TL bir oynamaya yapıyor eklenince , A serisinde de durum aynı mı olur , herhalde her motor seviyesine eklenebiliyor bu paket ( R- Desing gibi )

Ayrıca iç mekandaki sportif unsurlar , koltuklar vs .. Ayrı bir opsiyon değil , AMG pakete dahil olur herhalde 15.000 TL verilecekse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 16 Mayıs 2012; 0:11:33 >
  • benzınlı motorları atmosferık galıba
  • Çıplak fiyatı 50.000 TL olan araca bir ton vergi bindirip fiyatı 85.000 TL yapan zihniyete de hakkımı helal etmiyorum arkadaş. Bu da böyle biline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: culers

quote:

Orijinalden alıntı: powershift

quote:

Orijinalden alıntı: culers

linkte mi bi problem var bende mi?

açamadım bi türlü..

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150691440726066.446878.308889516065&type=1

eyvallah..

güzelmiş amaaa volvo V40'la hatchback olayına noktayı koydu bence..

+1

• avrupadan gelen otomobil fiyatlarını türkiye'de 2ile çarpiyoruz.
    bir kendine birde dovlete e pahalı oluyor tabiiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

benzınlı motorları atmosferık galıba

hepsi turbo 1.6turbo 122hp ve 156hp 2.0da ise 211hp güç seçenekleri var..

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

videodaki ingiliz hacı abi 18 bin pound diyor yani 52.000 tl ..... vergiler filan bence 62.000 tl yi bulur

62bin liraya gelirse harika ötesi,ki gelmez boşuna böyle bir hayal kurmayalım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
    quote:

o halde sadece emısyon kaygısı yuzunden turbo kullanılmıs.zıra 1.6 atmosferık motorlardan 130 beygır elde edılebılıyor.
  • Mükemmel olmuş.Aşırı derecede beğendim ben.
  • quote:

quote:

quote:

o halde sadece emısyon kaygısı yuzunden turbo kullanılmıs.zıra 1.6 atmosferık motorlardan 130 beygır elde edılebılıyor.

emisyon+daha az yakıt ve daha fazla performans,
    Eğer bakarsanız 7g dct ile birlikte hızlanma degerleri cok cok başarılı gücüne göre.geçen auto Show da moini cooper 1.6 122hp ile B serisi 122hp karsilastirilmisti.hizlanmada ciddi farklar var B serisi lehine..

• Forumda yeni B hakkında pek yorum yok ancak bir arkadaş gidip test etmiş 122 beygirliğin hiç gitmediğinden söz etmişti. 156'lık gayet iyiymiş ancak 116'nın performansı 122beygirlik Mersodan üstün. 122 lik TSI motorun hızlanma ve yakıt tüketimi bundan daha iyi gözüküyor B serisine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Forumda yeni B hakkında pek yorum yok ancak bir arkadaş gidip test etmiş 122 beygirliğin hiç gitmediğinden söz etmişti. 156'lık gayet iyiymiş ancak 116'nın performansı 122beygirlik Mersodan üstün. 122 lik TSI motorun hızlanma ve yakıt tüketimi bundan daha iyi gözüküyor B serisine göre.

B serisini test ettim. Araç B180 sport paketti. Aracın donanımı, genişliği, malzeme kalitesi, iç tasarımı vs gayet iyiydi. Fakat işin önemli olan kısmı yani sürüş özellikleri benim için tam bir sürpriz oldu. Bildiğimiz mercedes konforundan eser yoktu diyebilirim. Aracı limitlerinde kullanamadığım için yol tutuşu konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim ama o tarz bir araç için iyi bir yol tutuşa sahip olduğu izlenimi edinmiştim. Direksiyon tepkileri de gayet iyiydi. Aracın hızlanması, çekişi yeterliydi. Fakat bu sınıf bir aile aracında yol tutuş veya sürüş dinamiklerinden daha öncelikli olması gereken konforun çok zayıf kaldığını, müthiş aerodinamik yapısına rağmen rüzgar ve özellikle yol sesinin fazlasıyla kabinde hissedildiğini, sert süspansiyon ve 17 inç jantlar nedeniyle kısa test süresinde bile yorulduğumu söyleyebilirim.

Bu deneyimimden sonra B serisi ile aynı platformu paylaşan A serisinin sadece tasarımı dolayısı ile değil sürüş özellikleri ile de çok dinamik ve sert bir araç olacağını, özellikle sportif sürüş arayan gençlere hitap edeceğini ve daha çok bmw 1 serisinden müşteri çalacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

a serisinin 1.6 dizeli olmayacak mı arkadaşlar ?? kesin bilgi var mı bu konuda??

bildiğim kadarıyla Renault-Nissan Daimler stratejik işbirliği çerçevesinde A ve B serilerinde Renault'tan alınacak 1.6 dci 130 bg 320 nm belki sonraki aşamada 1.6 dci 160 bg 380nm kullanılacak

http://www.smartmotorist.com/motorist-news/mercedes-will-use-renault-engines.html

Mercedes will use Renault engines

Mercedes-Benz will use the new 130 hp 1.6 dCi Renault-Nissan Alliance's new generation A and B-Class and the Stuttgart manufacturer will offer to exchange the 2.0-liter gasoline engine and the new V6 and V8 range.

Ads French's new turbo diesel engine will be used by Mercedes-Benz to its smaller models, particularly the new A-Class and B-Class, which will begin appearing next year, according to sources quoted by Autocar. The 1.6 dCi will give a power of 96 kW / 130 hp and 320 Nm.

In contrast, 2.0-liter gasoline engine and the new range will be used V6 and V8 models of the Renault-Nissan group. The brand will benefit most from this collaboration will be Infiniti, whose range seems IPL performance will bear the logo "Powered by AMG.

The two companies, Mercedes-Benz and Renault-Nissan Alliance, also is working with a new range of engines with three and four cylinder petrol and diesel models for Mercedes, Smart, Renault and Nissan.

Ranging between 1.2 and 1.8 liter engines will be "designed" built by Daimler and Renault. They will also be used by new-generation Mercedes A-Class and B-Class and the new Clio and Megane.

Source:http://www3.mercedes-benz.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 17 Mayıs 2012; 14:27:22 >

• New generation Mercedes-Benz A-Class, the first official details

The current model Mercedes-Benz A-Class can be called in many ways, not just stylish. However, the new generation currently in development will change the image of the city hatchback worthy to wear the logo of the German manufacturer.

Ads Designed to rival the Audi A1, the new Mercedes-Benz A-Class will have a more aggressive front end, grille with a single stripe radioatorului chrome elongated headlights, according to a first draft on the Internet before its official debut dropped. Among other features, the new generation A-Class will have a panoramic roof and rear spoiler.

Under the hood, the new Class A could receive more partner Daimler engines developed by Renault. Nothing is official, but customers should be between motor options 1.2, 1.4 and 1.8 liter gasoline engine combined with a 1.6-liter diesel unit. According to rumors, Mercedes-Benz is planning to launch an AMG version with a turbocharged 2.0-liter engine will develop 320 horsepower.

New generation Mercedes-Benz A-Class could start the first time at the Shanghai Auto Show in April.

• Yandaki çizgiler sanki BMW 1 serisiyle aynı. Ön ve arka iki alakasız dünya gibi olmuş. Ama hoş olmuş. İçerisi tam bir genç arabası olarak tasarlanmış. Bir an korktum Renault iç mekanı getircekler diye ama kendilerine özgün çok güzel bir araç olmuş. Eski A serisi araca göre uzay mekiği olmuş
  • uygun fiyatan gelirse ki 60.000 tl gibi başlarsa yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

videodaki ingiliz hacı abi 18 bin pound diyor yani 52.000 tl ..... vergiler filan bence 62.000 tl yi bulur

62bin liraya gelirse harika ötesi,ki gelmez boşuna böyle bir hayal kurmayalım bence

b serisinin 72 ile başladığını düşünürsek a serisi için 62 neden olmasın dedirtiyor insana

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.