Şimdi Ara

KARŞINIZDA YENİ MERCEDES A SERİSİ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
34.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes bir daha E serisinden sonra başladığına bizi ikna etti.BMW 1 serisinin aynısı resmen.F20 nin önüne bir yıldız eklemişler o kadar ben bir fark göremiyorum.Mercedes bile bunu yapıyorsa diğer markalara hiçbir şey demeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

YENİ i30 1.6 CRDi ELITE OTM 60.300 TL "Aracın almanya satış fiyatı vergisiz 22.250 euro, üstüne %37 sini eklerseniz, gelebilecek minimum türkiye satış fiyatını elde etmiş olursunuz ;) yani 30,400 € " demiş arkadaşlar. +KDV Yani demek istediğim TL olarak bu araba 75.000 - 80000 TL den başlayan fiyatlarla belki olur. 60000 hayal yani..

ful versiyonu 100 bin tl yi geçmez bu aracın.100 binin üzerinde çok araç var alınacak.mercedes a serisine kalmadı bu millet. muhtemelen 70.000 gibi bir giriş fiyatı olacaktır .
  • geçen detaylı analizini inceledim.

araçta renonun yeni nesil 1.6 dizel motorundan kullanılmış.haliyle önden çekişli.dizel versiyonunda otomatik vites seçeneği yok.garip ama gerçek beyler otomatik vites ve dizel yok bu arabada.ve bu manuel dizel versiyonu 100 küsür bin liradan satışa sunulacakmış.benzinli otomatiği 80-90 civarı olur ve o fiyata zorlanır bence.sonuçta c kasanın benzinliside o fiyatlarda bulunabiliyo ne anlamı kaldıki
  • 1.6 degil 1.5 motoru kullanildi ;) bi de bi dergide 72bin den baslicak fiyatlar diyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içi boş bmw 1 serisi 1.6 dizel 66 bin tl iken mercedesin 70 binin altında olması hayalcilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

1.6 degil 1.5 motoru kullanildi ;) bi de bi dergide 72bin den baslicak fiyatlar diyodu

Mercedes sitesi de bunu destekliyor;

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=de&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.mercedes-benz.de%2Fcontent%2Fgermany%2Fmpc%2Fmpc_germany_website%2Fde%2Fhome_mpc%2Fpassengercars%2Fhome%2Fnew_cars%2Fmodels%2Fa-class%2Fw176%2Ffacts_%2Fdrivetrain%2Fdieselengines.html

1461cc 110hp motor var tam tr için bir motor. şehir içi: 4,7–4,5 şehir dışı: 3,6–3,3

benzinlide de 1595cc motor var. şehir içi: 7,7–7,5 (7,3–7,1) şehir dışı: 4,7–4,3 (4,8–4,5) parantez içindekiler 7g otomatik için sanırım...

Benzinli model ile olur 72bin TL...

çünkü alman sitesinde de "Der Pulsschlag einer neuen Generation. Kaufpreis ab Werk inkl. 19% Mwst. ab Euro 23978" diyor. translate'e atınca %19kdv dahil 24bin Euro
    %19u çıkarırsak 20bin Euro demek. 20*145*2,2 =63bin tl diyor ama bizim aç Türk firmaları 10bi kâr ekler olur sana 73bin tl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 12 Ağustos 2012; 20:04:01 >

• Güzel hesap :) halen belli degil ki Türkiye detayları

• isvicrede 29.900 fr(58,000TL)'dan baslayan fiyatlarla satisa sunuldu..
  • Benzinli 65.400-TL, dizel 67.400-TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İddialı bir giriş. 1.5 dizelde otomatik olmaması ise handikap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saka

Benzinli 65.400-TL, dizel 67.400-TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İddialı bir giriş. 1.5 dizelde otomatik olmaması ise handikap.

Merhabalar,
    Aracın dizeli mevcut yeni a cdi 180 prime 67.400 a cdi 180 style ise 73.100
    73.100 lük şanzıman da A 180 CDI BlueEFFICIENCY (7G-DCT) yani otomatik çift kavramalı şanzıman
  • BMW 1 serisinin aynısı olmuş. sanki sadece arması değişmiş.
  • mat dağ grisi renk farkı 6.700 civarı. çeki demiri de 3.500 civarı. opsiyonlar feci yani
  • Mercedes ten beklenen son iste budur. Konfigurator acilmis sitesinde A serisi icin arkadaslar.
    Cam tavan, klima tam otomaik, arka ve yan camlar karartilmis birde zenon ekledinmi urban paket geliyor 85-87 arasina :)
    Telefonla bana denende sifir lira pazarlik payi. A serisinde pazarlik payi falan olmayacak.
    Konfiguratorde fiyat ne ise o dediler. Bende size basarilar o zaman dedim :)

B serisi ile ayni fiyata geliyor...

BMW serisine mi kaymali bilemedim ama Mercedes once gosterip sonra anladiniz siz :D
  • ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARI İLE A 200 AMG BENZİNLİ İÇİN SİPARİŞİ GEÇTİM FULL DONANIM DİSTRONİC PLUS AMG EXSULİVE PAKET CAM TAVAN FALAN DAHİL PLAKA SİGORTA DİĞER İŞLEMLERDE İÇİNDE 102.143 TL... AYNI DONANIMI BMW DE ALAMIYORSUNUZ ALMAYA KALKARSANIZ BİLE EKSİĞİYLE 110 000 GİBİ RAKAMLARA ÇIKIYOR ... TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM BİR DEFA ŞANZIMAN HARİKA HİÇBİR EKSİĞİ YOK... YOL TUTUŞ FAZLASIYLA İYİ ... DONANIM BAYAĞI BİR ZENGİN... ARACIN SADECE YAKITI BENİ ÜZER BİRAZ DİYE TAHMİN EDİYORUM 156 BEYGİRLİK BİR ARAÇ BENZİNLİ Kİİİ ADAMI ÇOK TAHRİK EDİYOR EN AZ 40 KURUŞ YAKAR DİYE BEKLİYORUM BENZİNİN BU HALİ İLE ... ARAÇTAKİ EKSİLERE GELİNCE KABİN GÜRÜLTÜSÜ DAHA İZOLE OLABİLİRDİ ... DİZ MESAFESİ ÇOK İYİ LAKİN ARABA BASIK CAM TAVAN MUTLAKA ALINMALI... BAGAJ ÇOK YETERSİZ... PAZARLIK PAYLARI HEMEN HİÇ YOK HEDİYE ANAHTARLIK BİLE VERMİYORLAR... SPORT PAKET TR DE YOK... AKSESUARLAR YANİ DONANIM FİYATLARI MAKUL SEVİYEDE DİSTRONİC 2000 TL CAM TAVAN 2000 TL GİBİ... FAKAT BUNLAR VERGİ HARİÇ FİYATLARI... A 180 AMG SAKIN BAKMAYIN... 122 BEYGİR DİĞERİ 160 BEYGİR HIZLANMADA 1 SANİYE KADAR CİDDİ FARK VAR A 200 AMG DE Bİ XENON FAR STANDART Kİ EKSTRA ALMAYA KALKARSANI 3500 TL FARK VERİYORSUNUZ... A 180 AMG İLE A 200 AMG ARASINDAKİ FARK 7500 TL BUNUN 3500 TLSİNİ XENONDAN DÜŞTÜĞÜNÜZDE BİR ARAÇLAR ARASINDAKİ FARKA GÖRE KAYDA DEĞER BİŞEY KALMIYOR HEMDE YAKIT DEĞERLERİ AYNI DEĞİŞMİYOR SONRADAN KEŞKE 4000 TL DAHA VERSEYDİMDE 35 BEYGİR GÜÇLÜ MOTOR ALSAYDIM DERSİNİZ... DIŞ GÖRÜNTÜ VE AMG EXSULİVE PAKET ÇOK ETKİLEYİCİ... TESLİM TARİHİ İSE KIRMIZI İSTEDİM 60 İLA 90 GÜN DEDİLER... BAKALIM HAYIRLISI ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM...

• forum fake doldu
  • Arabanin bazi 65bin tl, 37bin tl ye ne opsiyonuymus bu kadar?

• Harika otomobil
  • Bu gerçek mi ? full donanım ve bir kaç tane opsiyonla beraber 30 bin tl civarında para ediyor. 72 binden 102 bine yükseliyor fiyat üstelik daha fazla opsiyon eklettikçe bu fiyat daha da artacak ve oluşan rakamı a serisini baz alınarak düşününce...
    a serisine o kadar para verilmez bence. o fiyatlara daha güzel seçenekler olabilir diyorum.Ha dersiniz baz donanımlı 70 bin tl lik a serisi alınır mı o tartışılır
  • yeni a serisi showroomlara ilk geldiğinde gittim inceledim sonrasında yorumları okumaya başladım dün autoshow 2012 de tekrardan inceledim gayet eleştirilen kısımlarda herhangi bir sorun görmedim malzeme ve işçilik kalitesizliği gibi bu arada beyaz 2012 model a style donanımlısı içi 71bin tl fiyat aldım gayet yeterli diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.