Şimdi Ara

Karşıyaka - Göztepe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Türkiye'nin en büyük derbisi?Ağır ol şampiyon.

Türkiye'de tüm liglerde seyirci rekoru dünyada 2. liglerde seyirci rekoru desek ?Sizin neyiniz var ?

başarısı var diye istanbul takımını tutma, Türkiye liginin sadece 3 istanbul takımından ibaret olarak görme durumları var abisi ;)

Niye 2.ligdesiniz o zaman? Dünyanın en büyük derbisiymiş bare bankasyanın en büyük derbisi deseydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Türkiye'nin en büyük derbisi?Ağır ol şampiyon.

Türkiye'de tüm liglerde seyirci rekoru dünyada 2. liglerde seyirci rekoru desek ?Sizin neyiniz var ?

başarısı var diye istanbul takımını tutma, Türkiye liginin sadece 3 istanbul takımından ibaret olarak görme durumları var abisi ;)

Niye 2.ligdesiniz o zaman? Dünyanın en büyük derbisiymiş bare bankasyanın en büyük derbisi deseydin.

al işte bu kadar dar görüşlüsün. biraz gözlerinizi açın. Ayrıca ben ne göztepe ne de karşıyakalıyım . SADECE BURSASPORLUYUM. geri kalan takımlar beni ilgilendirmez. sadece Şehrinin takımına sahip çıkan her insana saygım vardır bunlar gibi. tabi sana burda 2390294 tane laf söyliyim hiç birini anlayamayuacağın gibi, bunlarıda anlamıcaksın. boş koy sen devam et istanbul masalınıza.

• Göztepe 1-0 alır.Golü Bismark Idan atar.
  • İki takımı da sevmem ama göztepe aliağa takımını satın alıp isim değiştirip hileli şekilde küme çıktığı için nefret ederim. taraftarı nasıl hazmetti anlamadım.
  • ufak bir derbi,kim kazanırsa kazansın
  • Sanırım bu konuda bazıları rüyalarını yazıya dökmüş.
  • Ne alaka kardeşim sen güzelyalıda karşıyakalı karşıyaka da göztepeli dolaşamıyor diye türkiyenin en büyük derbisi yapıyosun.Ne kadar çok şiddet varsa derbi o kadar büyük mü oluyo sanıyosun.En büyük derbi gs-fb dir ötesi yok.
  • türkiyeyi istanbuldan ibaret sanan,futbolu lig tv den takip eden arakdaşlara göre tabiki büyük derbi değilonlara göre dünyanın en büyük derbisi dünyada başka bir kanalda gösterilmeyen gs fb derbisi geçiniz pırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

türkiyeyi istanbuldan ibaret sanan,futbolu lig tv den takip eden arakdaşlara göre tabiki büyük derbi değilonlara göre dünyanın en büyük derbisi dünyada başka bir kanalda gösterilmeyen gs fb derbisi geçiniz pırt

Yorma hocam kendini başarıya endeksli taraftarla uğraşmaya değmez.
  • Bu kadar çocukluk görmedim ben.sadece diğer takımların derbileri büyük takımlar tarafından ezilmesin diye uydurulmuş bi balondur goztepe karsıyaka derbisi.klavye basında sallamak kolay bu sene basşında neymıs ne değilmiş diye maça girmiştik ve orda bu maçın balon olduğunu anladım.ne saha içinde bi çekişme vardı nede saha dışında.göztepeliler karşıyakaya bı iki kufur etti karşıyaalılarda küfür etti o kadar.bide neymiş türkiyenin en büyük derbisiymiş konuyu açan bursalının eziklik psikolojısınden başka bişey değil
  • şu anadolu takımlarının taraftarları yok mu böyle bi kabadayılıktır artistliktir her şey var adamlarda işlerine gelmeyince hemen 'SİZ TAKIMINIZI LİGTV DEN İZLEYİN ' derler çok komikler gerçekten küçükseniz küçüklüğünüzü bileceksiniz ulan büyüklerinize saygısızlık yapmayacaksınız

tamam sakinim

• Futbol forumu demek tribundergi demektir.
    Blok atin cevap vermenize bile gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarlığı televizyon karşısında maç izlemek sananlarla boş yere tartışmaya girmeyin. Onlar bizi anlayamaz. Onlar deplasman kavrami bilr evinin onunden dolmusa binip kendi sehrinin takimina ihanet etmektir. Hangisi hicbir basarisi olmayan bir takimin pesinden gider z? Tribundergi'den baska forumda futbol konusmaya gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Futbol forumu demek tribundergi demektir.
    Blok atin cevap vermenize bile gerek yok.

quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Taraftarlığı televizyon karşısında maç izlemek sananlarla boş yere tartışmaya girmeyin. Onlar bizi anlayamaz. Onlar deplasman kavrami bilr evinin onunden dolmusa binip kendi sehrinin takimina ihanet etmektir. Hangisi hicbir basarisi olmayan bir takimin pesinden gider z? Tribundergi'den baska forumda futbol konusmaya gelmez.

Aynen T.D gibisi yok futbol konusunda.
  • Türkiye'nin en büyük derbisi mi?
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sözcüklerle ifade edilemez.Gerilim her iki taraf için bir hafta önce başlar, galibiyet alsan dünyalar senin olur.Yenilirsen Pazartesi sabahı kafanda büyük bir ağrıyla uyanırsın, ayakların işe geri geri gider kafanda sadece bir tek şey vardır.
    Hayatımda bu kadar gerilimi hiçbir yerde yaşamadım, ayaklarım titrerdi.Sizlere hiç böyle oluyor mu?
    Ben hiç kendimi ifade edemedim, başta dedim ya sözcüklere ifade edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Türkiye'nin en büyük derbisi mi?
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sözcüklerle ifade edilemez.Gerilim her iki taraf için bir hafta önce başlar, galibiyet alsan dünyalar senin olur.Yenilirsen Pazartesi sabahı kafanda büyük bir ağrıyla uyanırsın, ayakların işe geri geri gider kafanda sadece bir tek şey vardır.
    Hayatımda bu kadar gerilimi hiçbir yerde yaşamadım, ayaklarım titrerdi.Sizlere hiç böyle oluyor mu?

Bizge gerilim sezon başında başlar.Bidahaki sezona kadarda devam eder.

• quote:

quote:

Siz kaç kişisiniz?

• quote:

quote:

quote:

Siz kaç kişisiniz?

Kişiyle ölçüyorsan 2. ligde 80 bin kişiyle oynayıp rekoruda kırdık.SÜper amatörde binlerce kişiyle deplasmanda yaptık.Sizin gibi takım kötü gidince antalya gibi bi deplasmanda 47 de kişiyle deplasmanda yapılmadı

• GİTTİĞİN HER DEPLASMAN BİRBİRİNİ VURURKEN
  • Göztepe-Karşıyaka derbisi istanbulun balon derbisine benzemez medyanın abartmasıyla gaza geliyorsunuz..Ksk semtinde bir lokantada asla domates ve limon yanyana gelmez.. Göztepedede domates ve roka yan yana durmaz.Ayrıca GÖZTEPE'yi küçümsemiceksiniz Göztepe trnin en büyük klüplerinden biridir.60 yıllarda Türkiye edirne dışına çıkamazken bu takım avrupada başarı getirdi yarı final ve çeyrek final oynadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.