Şimdi Ara

Karşıyaka İskele yada Kemeraltı'nda ucuza lezzetli yemek yenecek yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekmek arası tavuk döner , hamburger falan olursa 2 YTL'yi , Et döner , kokoreç falan olursa 3.5 YTL'yi , Porsiyon olursa 8 ytl'yi geçmesin ve lezzetli olsun , doyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolewa -- 17 Nisan 2009; 13:56:10 >

• kızla mı gitcen,çift hesap vercen belli
    kız olmak gibisi yok,kızın babası rahattır aldığı maaşı adama iyi kalıyor,kıza bile vermesine gerek yok,kıza versede kız harcamıyor,kız babaları ne rahat
    hesabı erkekler verir,birde iki kişiyi çekerler,üst baş alcak parası kalmaz
    kızlar ise süslü gezer kıyafet alır,bir erkle arası bozulunca başka erkek bulur
    oyyyyyyyyyyyyy
  • Yok , kızla değil ama üç kişi gidecez.
  • Bu paralara düzgün birşey yiyemezsin.Ben 3 yıl önce dediğin rakamlara Karşıyaka'da Ksk çarşısında yemek yiyordum.O nedenle paraya kıy,sonuçta bayan götüreceksin.Sonra pişman olma...

quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Ekmek arası tavuk döner , hamburger falan olursa 2 YTL'yi , Et döner , kokoreç falan olursa 3.5 YTL'yi , Porsiyon olursa 8 ytl'yi geçmesin ve lezzetli olsun , doyursun.
  • Kızla gitmeyeceğim zaten arkadaşlarla ama hesap benden. Kemeraltı'nda Tarihi Kemeraltı Lokantası mı neydi oraya gitmiştim ama fiyatları hatırlamıyorum.Öyle çok gurme değilim , tadı ve fiyatı iyi olsun yeter.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Kızla gitmeyeceğim zaten arkadaşlarla ama hesap benden. Kemeraltı'nda Tarihi Kemeraltı Lokantası mı neydi oraya gitmiştim ama fiyatları hatırlamıyorum.Öyle çok gurme değilim , tadı ve fiyatı iyi olsun yeter.

karşıyaka çarşıya iskele tarafından girince, sona doğru karakol var, o sokakta gel tad burger'i deneyebilirsiniz.uygun fiyata gayet güzel şeyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 17 Nisan 2009; 14:25:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersinde .

2 tane çiftlavaş tavuk döner + ayran 4 lira.
    pilav üstü tavuk + salata + pide ekmek + ayran 5 lira.

Mersini bu yüzden seviyorum.
  • @revenger11
    Fiyatları uygun , yorumları da olumlu , ama kebap , iskender falan ilk tercihim .Köfte'nin fiyatı da uygun fakat tadını bilemedim.

@a.saygili
    Ben Bornova'da oturuyorum , burada çift lavaşlı iki tavuk döner , 2 ayran = 3 YTL fakat , o civarları bilmiyorum.

@koraytugay
    İki kere yazdım , kızla gitmiyorum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolewa -- 17 Nisan 2009; 14:36:43 >
  • lahmacun yesenize 1250 ytl,yanınada ayran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.