Şimdi Ara

Kart girişli direksiyondan kumandalı Mp3 Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kart girişli direksiyondan kumandalı Mp3 Çalar arıyorum uzun süredir. İkisi bir arada pek fazla seçenek yok sadece bunu bulabildimhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=26083&productId=otsunnysj3140 270 ytl ye alınır mı bu ürün? Bu özelliklerde başka öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

• Dostum sana naçizane önerim. Kart girişi ve direksiyon kumanda sevdandan vazgeç. O fiyata belirttiğin üründen kat kat daha kaliteli usb girişli (kart girişini aratmaz) pioneer Deh-3050ub, deh-4050ub, deh-5050ub modellerine bak. Bunlardan da direksiyon değil ama uzaktan kumandalı çok kaliteli cihazlar.

İncelemeni öneririm.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07 Osman

Dostum sana naçizane önerim. Kart girişi ve direksiyon kumanda sevdandan vazgeç. O fiyata belirttiğin üründen kat kat daha kaliteli usb girişli (kart girişini aratmaz) pioneer Deh-3050ub, deh-4050ub, deh-5050ub modellerine bak. Bunlardan da direksiyon değil ama uzaktan kumandalı çok kaliteli cihazlar.

İncelemeni öneririm.

Saygılar...

Teşekkür ederim önerinize ama karttan vazgeçsem de direksiyon kumandalı olması önemli benim için. Pioneer in bazı modelleri için direksiyon kumanda var sanırım ama 70 ytl civarı.
    Bu arada Kamosonic in isteklerime daha uygun modelleri var. Ama kime sorsam kamosonic deyince iyi seyler söylemiyor Kamosonic KS 4111 ve 4999 modelleri hakkında bilgisi önerisi olan var mı acaba?

• Kamosonic'i genelde pek tavsiye etmezler Sunny'de kaliteli bir ürün değil ürünlerin görünümleri şık ama aldıktan 3 ay sonra arızalanlara şahit oldum bu tabi her ürünün arızalanacağı anlamına gelmez ama belirli markalardan şaşmamanız tavsiye edilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.