Ateş Destesinden Çıkan Raging Flame Sprite [/url] Raging Flame Sprite Bu kart rakibinizin can puanlarına direkt saldırabilir. Bu kart rakibinizin başarılı bir şekilde direkt saldırdığı her zaman, bu kartın saldırı puanını 1000 arttırın. Tür:Ateş Level:3 ATK/DEF:100/200 Pyro Effect Monster.. Kartın artıları ve eksileri +Efekti +Fedasız +Her Desteye uYgun +Sınırsız -Atak Puanı ------------------------------------ Bence Çok Güzel Bir Kart Her Desteye Lazım...100 Atağınabakıpda almamak yanlış olur ben destemde iki adet Barındırıyorum Level Limit Area-B + Raging Çok İşte Yarar. Kendisi:8/10 Resmi:6/10 İlk Kartımız Buydu [/url] Yukarıda Gördünüğüz Kartı Sevsemde Yasaklı Listesine Girsin.Çünkü Sen Onca Feda İle Şunla Çağır Herif Tek Kartla Bitirsin. Efekt:Elinizden 1 kart atın. Sahadan 1 kart seçin ve altı-yüzlü bir zar atın. Eğer sonuç 1 veya 6 değilse, seçili kartı yok edin. Tip:Dark Level:4 ATK/DEF:1500/600 Efektli Canavar FİEND Artılar Ve Eksiler +Efekti +Fedasız -ATK Ve DEF Düşüklüğü.. -Sınırlı Kart Yorum Şu:Altılı Bir Zar Attığında 1,6 Gelmezse Rakibin Canavarı Gidiyor.Yani 2 Gitmeme 4 Gitme İhtimali Yani %66 Rakibiniz Kartlar Veda Etsin %33 Daha Nereye? Onca Zaborg Şudur Rainbow Çağırmış Rakip.Bu Kart Sayesinde Yok Olabilir.. Puanlama Resim 5/10 Kendisi 8/10 -- Bence Her Desteye Girebilir! GÜVEBİLİRSİNİZ İkinci Kart Solar Flare Dragon Sahanızda başka bir Alev-tipi canavar varken, bu karta saldırılamaz. Bu kart sizin turunuzun son aşamasında rakibinizin can puanına 500 puan hasar verir. Tür:Ateş Level:4 Efekli Canavar Pyro ATK/DEF:1500/1000 Artılar Ve Eksiler +Efekti +Her Tur 500 Can Puanı Zarar Vermesi -Atak/Def Kartımızla 16 Turda (hatta Daha Fazla)Oyunu Bitirebiliriz. Strateji Level Limit-Area B+Solar Flare Dragon+Defansı İyi Bir Ateş Kartı Zaten 4 level üstü olan kartlar Defans Olacak.Hele rakibin Can Puanlarına Zarar Verdiysen Artık Yavaş Yavaş Maçı Bitirirsin.Böyle Oyunu Kitleyecek Kartlar Senin Yararına Gelelim Puanlara Resim?/10(Enteresan ama 6-7) Kendisi8/10 3.Kart Düşündüm Düşündüm Bugün Zombie ve PC Decklerde İyi Bir Kart Olan Spirit Reaperi İnceleyelim.
[/url] Tür:Dark Level:3 Efekli Canavar Zombie Efekt:Bu kart savaşta yok edilemez. Bir büyü, tuzak, veya efektli canavar efekti tarafından hedeflendiği zaman bu kartı yok edin. Bu kart başarıyla direk saldırırsa, rakibiniz elinden rastgele 1 kart atar. Artılar Ve Eksiler +Efekti +Her Desteye Uyması +Başarılı Saldırıda Rakibin Elinden Kart atması -Atağı/Defansı -Zor Bulunan Bir Kart Biliyorsunuz Zaborg,Raiza Gibi En Kötüsü Cyber Dragon Gibi Kartlar Tek Fedalı Bunun İçin Bu Kartları Rahat Çağırabiliriz. Ayrıca Her Desteye Uyduğu İçin Bu Kartı Kullanmaktada Güçlük Çekmeyeceğiz Gelelim Puanlamalara Resim:8/10 Kendisi:7/10 (Vortex İçin Bir Puanı Gitti) Rainbow Dragonu Çoğu Kişi Seviyordur.Ama Ben Yinede Yazıyım Dedim.Crystal Beast Kartları Aslında Pek De Güçlü Değil Ancak 7 Kart İle Güçlü Olan Bir Canavar Geliyor [/ Türü:Light Tipi:effect Monster Level:10 Paketten Çıkan:TAEV Türü:Secret Rare ATK/DEF:4000/0000 +4000 Atak +Özel Çağırım +Mezarlıktan Crystal Çıkararak Tüm Kartları Eline Gönderim --------------------------------------------------------------------------------------- -7 Crystal İle Çağrılması zor -Paketten Çıkarmak Zor(Tinden Garanti) -Bazı Kartlar İle Rakip Kontrolüne Geçiş ---------------------------------------------------------------------------------------- Ben Bu Konuda Küçük Bir DNA Transplant Kombinasyonu İle Ele Geçirebiliriz.Charmerler Bu İş İçin En İyisi Fire Charmer:ÇEVİRME: Rakibinizin sahasındaki 1 ATEŞ canavarını, bu kart sahada açık durduğu sürece, kontrolünüzde tutun. Wind Charmer:ÇEVİRME: Rakibinizin sahasındaki 1 HAVA canavarını, bu kart sahada açık durduğu sürece, kontrolünüzde tutun. Water Charmer:ÇEVİRME: Rakibinizin sahasındaki 1 SU canavarını, bu kart sahada açık durduğu sürece, kontrolünüzde tutun. Earth Charmer:ÇEVİRME: Rakibinizin sahasındaki 1 TOPRAK canavarını, bu kart sahada açık durduğu sürece, kontrolünüzde tutun. DNA Transplant:Bu kart sahada açık olduğu sürece saha da açık olan bütün canavarlar sizin seçtiğiniz bir attribute olur. Alıntıdır Gördüğü müz Gibi Onca Uğraştık Ve Yok Oldu.1 Turluğunada Olsa Brain Controlde Bu İş İçin Harika.Tabi DNA iÇin Royal Decree Brain İçinde Magic Jammer. Rainbowdan Kurtulmak İçinde Miror Force.Sonra Burial İle Geri Alma Ancak O Kadar Yazdım Sonuç Olarak
RAİNBOW DRAGONU SEVMİYORUM Ama Elimde Bulunsa 6.Hissime Güvenerek Onu Çağırmak İçin Çok Şey Yapabilirim Ateş Kartlarını Seviyorum..Hatta Pokemon Card Gamede Bile Ateş Destesi Game Boy Oyunlarında Charmender Ailesi Destesini Alırım.Hazır Umut Abininde Rehber İnceleme Klavuzuna baktıktan Sonra Bu Rehberi Hazırlayayım Dedim Tür:Ateş ATK/DEF:2000/0 Type:Pyro-Effect Monster [quote="Gaia Soul the Combustible Collective"]Sahanızdan 2 taneye kadar Alev-tipi canavar feda edebilirsiniz. Eğer bunu yaparsanız, bu kartın saldırı puanını feda ettiğiniz canavar sayısı x 1000 arttırın. Bu kartın saldırdığı savunma konumundaki bir canavarın savunma puanı bu canavarın saldırı puanından daha düşük ise aradaki farkı rakibinize savaş hasarı olarak iletin. Bu kartı son aşama sırasında yok edin. Artılar Ve Eksiler (+) -2000 Atk Gibi Güzel Bir Atak -Fedasız -4000 Atk Olabilir -Çabuk Bulunabilen Bir Kart (-) -Son Aşamada Yok Edilmesi -Her Desteye Girememesi
Kartımız SD3-EN012de Common RDS-EN28 De Rare DR3-EN 88 Rare Olarak Bulunuyor
Bu Kartı Kullanmak İsteyenler Çok Büyük İhtimalle Direct Attack İçin Kulanırlar.Sabırlı Olup Böle Bir Deneme Yapabiliriz 2 Pyro Dis 4000 ATK Ultime Baseball Kid 5000 Little Chamera 5500 Molten 6000 ATK Gibi Ama İmkaznsız.Ama Bir Opsiyon Bile Yeter Puanlama ADV.7/10 Resim: 6/10 Kannaat 8/10
up
gusel bi çalişma olmuş emege saygı
yugioh türkten mi neredse alıntıı.görmştüm bir yerde.
quote:
Orjinalden alıntı: jaden_yuki
yugioh türkten mi neredse alıntıı.görmştüm bir yerde.