< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 29 Mayıs 2018; 23:28:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 29 Mayıs 2018; 23:28:35 > |
Güzel faydalı konu olmuş. Bir benzerini bende açmıştım 3-4 ay önce. Şimdilerde işten güçten koşuşturmadan güncelleyemiyorum. 1. nesil ryzen işlemcilerde tecrübelerime göre 2133-3000mhz arasında Minimum %10 maksimum %40 lık bir performans artışı var.
|
Hocam 3600 alırsanız 3600 olarak kullanamazsınız. Lakin 3600 alıp manuel ayar ile çok güzel bir 3200 şeklinde kullanabilirsiniz. Amazon'dan alacağınız da çok iyi olacaktır. Hem biraz daha uygun. Amazon kapıya kadar geliyor. Gümrük vergisini peşin alıyor. Ben henüz teslim almadım. Ancak sipariş ile teslim arasındaki süre maksimum 10 gün. Ki o kadar da sürmüyor.
@Elsa Hocam muhtemelen Dota 2, 3000 Mhz'de düşük olan bir latency'den etkileniyor. Genel paket olarak 3200 daha düşük bellek gecikmesine sahip olsa da diyelim örneğin TFAW timing değeri daha düşük olan DOTA 2'de o sahneyi daha iyi çizebiliyor gibi düşünebiliriz. Zaten nihai ortalamada da 3000'in geçmediğini, ancak 3200 Manual OC'nin %2 civarı aşağısında performans verdiğini görebilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 29 Mayıs 2018; 21:57:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 29 Mayıs 2018; 23:33:21 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 30 Mayıs 2018; 4:22:43 > |