Şimdi Ara

Kart Kampanyaları Hepsi Bir yerde Excel Listesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
33
Favori
6.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 16 OCAK sonrası başlayan kampanyalarla birlikte liste güncellemesi yapıldı.

güncel liste linki:

kartkampanya.blogspot.com.tr
    Aylık Kampanya Listesi
    http://kartkampanya.blogspot.com.tr/p/aylk-kampanya-listesi.html

KAMPANYALARI TELEGRAMDAN TAKİP İÇİN * ➡➡➡https://t.me/kampanyatakip WHATSAPP Takip için listedeki formu doldurunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şubat 2018 AYI güncel kampanya liste linki:

kartkampanya.blogspot.com.tr
    Aylık Kampanya Listesi
    http://kartkampanya.blogspot.com.tr/p/aylk-kampanya-listesi.html

KAMPANYALARI TELEGRAMDAN TAKİP İÇİN * ➡➡➡https://t.me/kampanyatakip

WHATSAPP Takip için listedeki formu doldurunuz

• Aylardır takip ediyoruz arkadaşı çok uğraşıyor teşekkür ediyoruz kendi sitesi ve listesi benim çok işime yarıyor özellikle geçmiş kampanyaları bulma noktasında bankalar çakallık yaptığında siteye başvuruyorum teşekkür ederim

• Uzun zamandır emek veren bize kolaylık sağlayan kampanyaları tek sayfada görmemize sağlayan Yasin kardeşime teşekkür ederim. Herkesin takip etmesini tavsiye ederim.
  • Eline emeğine sağlık hocam.
  • Güzel bi çalışma olmuş. Devamını bekliyoruz....

• Güzel çalışma

• Teşekkürler kardeş.eline sağlık.
  • Teşekkürler. Sayesinde unuttuğumuz kampanya olmuyor.
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Teşekkürler. Sayesinde unuttuğumuz kampanya olmuyor.

İyiki bi teşekkür ettik hemen işi paraya dökmüş arkadaş. Ne diyelim Allah yolunu açık etsin.
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Paraya dökülen bir şey yok hocam. Tepki amaçlı yazılmış bir şeydi.

Bunca zamandır hiç bir karşılık beklemeden yaptığımız işi sizin gibi üslubu bozuk insanlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım.

Zaman ve emek harcıyorum bir beklentim yok zaten kendim için hazırlıyordum en başlarda. Ama millete yaranılmıyor. Puanının son kullanma tarihini geçiren, kampanya günü kaçıran, sanki kampanyaları ben düzenliyormuşum gibi hareket eden arkadaşlardan yoruldum usandım. Bi de küfür yemediğim kalmıştı.

Allah herkesin yolunu açık etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnd

Bunca zamandır hiç bir karşılık beklemeden yaptığımız işi sizin gibi üslubu bozuk insanlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım.

Zaman ve emek harcıyorum bir beklentim yok zaten kendim için hazırlıyordum en başlarda. Ama millete yaranılmıyor. Puanının son kullanma tarihini geçiren, kampanya günü kaçıran, sanki kampanyaları ben düzenliyormuşum gibi hareket eden arkadaşlardan yoruldum usandım. Bi de küfür yemediğim kalmıştı.

arkadaşımızın hakkını yemeyelim..gerçekten çok faydalı bilgileri bizim için her ay derleyip yayınlıyordu..sürekli yayınlamak zorunda değil..ister parayla satar ister bedavaya..yargılamak , laf sokmak ben dahil kimsenin haddine değil..laf söyleyeceğinize önceki hizmetleri için teşekkür etmek gerek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ysnd Y kullanıcısına yanıt
    İlişkiler beklentiler tavırlar çok enteresan...

Şurada emek - zaman harcayıp amme hizmeti yapan adamları bile küstürebiliyoruz ya helal olsun bize!

Sana katılıyorum arkadaşım, son kullanma tarihini unutup hesap soran adam bile olmuştur.

Bugüne kadar verdiğin emekler için teşekkürler.

Herkes baksın kendi başının çaresine!

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnd

Benim uslubumda ne varmış acaba? iki post önce teşekkür ettim. verdiğiniz hizmeti ücretli yapınca da işi paraya dökmüşsünüz yazdım.
    başkalarına kızıp bana patlamışsınız. sağlık olsun. daha öncede söylediğim gibi Allah yolunuzu açık etsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.