Şimdi Ara

kart okuyucu sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım kart okuyucu, tak kullan özellikliydi.taktım windows ilk yüklemeyi yaptı,aygıt yüklendi dedi ve yeniden başlattı.daha sonra kart okuyucuya rs-mmc hafıza kartı taktım,ancak okumadı(lütfe g sürücüsüne disk yerleştirin dedi.bende rs-mmc desteklemesine rağmen belki olmuyordur diyerek bide sd denedim,hani yoksa mmc çalıştırmıyormu diye,ancak sd yi takıncada aynı uyarıyı verdi.cihazda sorun olsa hiç tanımaz,hiç kurmaz,e mmc-sd de destekliyor,ama çalıştırmıyor,bu nedendir,ne yapmalıyım.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

not:teknik yardım bölümünde sordum kimse cevap vermedi.

• kartı ters takıyor olabilir misiniz? (birisinin başına gelmişti)
  • öncelikle başka bilgisayarda dene..

birde cihazda sorun olsa hiç tanımaz demişsin ama bence cihazın bir bölümü bozulmuş ve o yüzden çalışmıyor olabilir
  • ok,bide başka bilgisayarda deneyeyim.

bu arada kartı düz taktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

ok,bide başka bilgisayarda deneyeyim.

kartı ters bile taksanız kart sanki yuvaya oturmuş gibi olabilir. kart doğru takıldığı zaman kartın yarısından fazlası okuyucunun içinde olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

ok,bide başka bilgisayarda deneyeyim.

kartı ters bile taksanız kart sanki yuvaya oturmuş gibi olabilir. kart doğru takıldığı zaman kartın yarısından fazlası okuyucunun içinde olması gerekir.

ters takmayı denedim,girmedi içine.içerideki yuvalara uygun taktım.

peki benim bilgisayarda bir sorun olabilir mi?çünkü usb ye takınca kart okuyucuda kırmızı ışık yanıyor,içine kart takınca sönüyor yani kartın girdiğini anlıyor.ama bilgisayarımda hep aynı hatayı veriyor.

• kart okuma yuvasının içinde kontaklar var. kart takıldığı zaman kontak kısa devre olup içinde fiziksel olarak kart olduğunu anlar cihaz. ama cihaz veya kart arızalı ise kartı okumayabilir. zaten 10 ytl lik cihazlar. atın yenisini alın uğraşmaya değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aldığım yere gittim,orada denedim yine olmadı ,değiştirdik,yardım için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.