arkadaşlar ben bu uydu işinde acemi sayılırım.biraz araştırdım artık emu dönemi bitmiş.bende dreambox almaya karar verdim.benim asıl sorum sizlere şu olacak malatyada ikamet ediyorum oturduğum sitede merkezi sistem türksat ve hitbörd var.paralı bi server arıyorum.hitbörddeki maç film belgesel v.b kanalları seyretmek için bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınız için şimdidenn teşekkürler saygılar.
Ayrıca googledan card sharing server diye aratırsanız biçok link çıkar...
kullandığım bir server var pm at bana
arkdaşlar yardımlarınız cevaplarınız için teşekkürler
arkadaşlar son olarak bişey daha.sadece hıtbörd için yani hıtbörddeki tüm paketleri içeren güvenilir bildiğiniz bir server varmı.bildiğiniz gibi bazı serverler de donma yada 1 senelik aboneliklerde 3-5 ay geçtikten sonra aboneliğin doldu diyenlerde olabiliyormuş.ben malatyadan yazıyorum.merkezi sistem de türksat ve hıtbörd var tavsiye edebileceğiniz bi server varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler
arkadaşlar son olarak bişey daha.sadece hıtbörd için yani hıtbörddeki tüm paketleri içeren güvenilir bildiğiniz bir server varmı.bildiğiniz gibi bazı serverler de donma yada 1 senelik aboneliklerde 3-5 ay geçtikten sonra aboneliğin doldu diyenlerde olabiliyormuş.ben malatyadan yazıyorum.merkezi sistem de türksat ve hıtbörd var tavsiye edebileceğiniz bi server varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler