Şimdi Ara

kart tavsiyesi-kararsızlık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam. uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye oldum bu ilk mesajım. yeni sistem topluyorum, gigabyte p35-ds3r anakart + e 2180 işlemci aldım. ekran kartı araştırıyorum, hayatımda hiç bir şey satın alırken bu kadar kararsız kalmamıştım! önce 200 lira civarında bir kart düşündüm sonra fazla götürmez dedim limiti zorladım 250 ye çıktım. şu anda en son düşündüğüm, palit 9600gt 512 mb 256 bit 280ytl. ya da palit 9600gt-sonic 512 mb 256 bit 307ytl. ne dersiniz? ya da başka önerebileceğiniz kart var mı? cry sis vb. oynamak istiyorum. aynı zamanda yakında alacağım 42 inch lcd için hdmi bağlantı da yapmak istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ersan a

herkese selam. uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye oldum bu ilk mesajım. yeni sistem topluyorum, gigabyte p35-ds3r anakart + e 2180 işlemci aldım. ekran kartı araştırıyorum, hayatımda hiç bir şey satın alırken bu kadar kararsız kalmamıştım! önce 200 lira civarında bir kart düşündüm sonra fazla götürmez dedim limiti zorladım 250 ye çıktım. şu anda en son düşündüğüm, palit 9600gt 512 mb 256 bit 280ytl. ya da palit 9600gt-sonic 512 mb 256 bit 307ytl. ne dersiniz? ya da başka önerebileceğiniz kart var mı? cry sis vb. oynamak istiyorum. aynı zamanda yakında alacağım 42 inch lcd için hdmi bağlantı da yapmak istiyorum.

o fiyata 2. el 8800gt al daha iyi olur

• 42" monitör alacakmışsın onun için sana önerim:
    1-zotac 8800gt al (spdif aparatı iel 42" plazmaya ses ve görüntüyü hdmi üzerinden aktara bilirsin)
    2- palit sonıc 9600gt doğal hdmi çıkış var ama bildiğim kadarıyla spdif çıkmıyo (alan arkdaşlar bu aparatı arıyolar)
  • 8800gt daha uygun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.