Şimdi Ara

KARTAL AÇIK OTO PAZARI NEREDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
27.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kartal açık oto pazarı bugunlerde nerede kuruluyor bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MESİN09

Selam;
    Kartal açık oto pazarı bugunlerde nerede kuruluyor bilen var mı?

Bende arastiriyorum. Kartal koprude gecen gun oto pazari diye pankart vardi soganliga giden tarafı isaret ediyordu. Bakalim nerdeymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de netten araştırıyorum ama bir sonuca ulaşamadım. soğanlık tarafında trafik şubenin orada açılıyor diye duymuştum ama kesin bir bilgim yok. siz nerede olduğunu öğrene bildiniz mi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamla bugün gitcektik olmadı . Haftaya gideceğiz ben tam bilmiyorum haftaya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski84

ben de netten araştırıyorum ama bir sonuca ulaşamadım. soğanlık tarafında trafik şubenin orada açılıyor diye duymuştum ama kesin bir bilgim yok. siz nerede olduğunu öğrene bildiniz mi acaba ?

Nette yazmiyor ama trafik sube olabilir yer var. Zaten pankartta o tarafi gosteriyordu. Valla usendim bugun gidemedim.

• acık otopazarı + bit pazarı aynı yerlerdeydi kapatıldı dendi bana 3 hafta önce
  • Merhaba,

Kartal oto pazarinin nerede oldugunu bilen veya ogrenebilen var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da nereden ev tutmalı...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velter

Merhaba,

Kartal oto pazarinin nerede oldugunu bilen veya ogrenebilen var mi?

Valla ben kartallyim ama hala ogrenemedim. Zaten bende simdi sahibinden de dolaniyorum arac icin.rahat oluyor oturdugun yerden bakmak

• Bildiğim kadarıyla iki tane pazar kuruluyor. Birisi yan yolda soğanlık civarında trafik şubenin otoparkı, diğeri yunus mahallesinde assan fabrikasının karşısında.
  • Buldum... Daha dogrusu pazardan arta kalanları buldum. Devasa bır yerdi çok önceden bir kere gitmiştim oysa bu sefer gıttıgımde ufak bir oto pazarı vardı ve aracların çoğu da iyi durumda değildi. Ümraniye oto pazarı çok daha daha çok secenek var daha planlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESİN09

Buldum... Daha dogrusu pazardan arta kalanları buldum. Devasa bır yerdi çok önceden bir kere gitmiştim oysa bu sefer gıttıgımde ufak bir oto pazarı vardı ve aracların çoğu da iyi durumda değildi. Ümraniye oto pazarı çok daha daha çok secenek var daha planlı

Olsun bunada şükür Dediğin pazarı biliyorum ama kaliteli temiz biraz daha yeni ve lüks model istiyosan en güzeli altunizade pazarı. Hoş orasıda belediye araçlarından dolayı küçüldü biraz.
  • altunizade ye gittim hep lüks otomobiller vardı kartal oto pazarı Karlıktepe Mh., 34870 Kartal/İstanbul, Türkiye ‎
    burası sancaktepe iydi işte öyle bir erde otobüslerin son durağın ayakın bir açık oto parkı vardı oarya gidebilirsin
  • Kartal oto pazarı bundan birkaç sene önceye kadar adliyenin olduğu yerdeydi (E-5 yanyol üzeri).. Sonrasında Ümraniye'ye taşındı.
  • artık otomobilshoplar var esenyurtta. 7/24 açık
  • Kartal Altunizade Ümraniye pazarlarına gittim en sonunda internetten bulup aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vale9

Kartal'da E5 yanyola taşındı (Real tarafında). Pazar kuruluyor, araç getirecekseniz 20 TL.

Geçen metroya inerken merak ettim altgeçidin altı neden yoğun diye. Ünlüer etin önünden doğru yan yola devam ediyor. Fakat normal pazarda verilen satış kağıtlarından görmedim. Yol kenarına bırakılan satılık araçlardandamı para istiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.