Şimdi Ara

Kartal Madrid'i solladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemde transfer harekatını tamamen dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes'le yürüten Beşiktaş, Portekizli menajerin şirketi üzerinden aldığı futbolcularla ilginç bir istatistiğe imza attı. Kadrosunda Mendes'e bağlı 7 futbolcu bulunan siyah-beyazlı kulüp, bu alanda bütün rakiplerini geride bıraktı. Quaresma, Almeida, Simao, Fernandes, Bebe, Sidnei ve Alves'i, Mendes'in aracılığıyla renklerine bağlayan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal'ı da aynı isim sayesinde buldu. Mendes'in çalıştığı kulüplere bakıldığında en fazla imzayı Beşiktaş ile attığı görülüyor. Dünya devi Real Madrid ve Braga'ya toplam 5 oyuncu gönderen ünlü menajer, Atletico Madrid'e 4, Benfica ve Chelsea'ye de 3 futbolcu pazarladı.

CAMİA ELEŞTİRİYOR AMA...
    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Mendes ile yakın ilişkiler içinde olması camia içinde tepkiye neden olsa da yönetim, transfer politikasında değişikliğe gidecek gibi görünmüyor. Bu arada Mendes, Türkiye'den Eskişehirspor ile de çalışıyor. Es-Es, ünlü menajerin şirketi Gestifute'ye bağlı olan Tello ve Pele'yi kadrosunda bulunduruyor.

http://www.haber1903.com/futbol/kartal-madridi-solladi.htm

Yeni gurur konuları benden beyler fullemeyen kalmasın

• Valla hocam bu kadar gurur bi yerde zarar verir.
    Ne demisler, fazla gurur, g.te vurur. O yuzden ayarli gururlanmak lazim:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda gururluk ne var ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Valla hocam bu kadar gurur bi yerde zarar verir.
    Ne demisler, fazla gurur, g.te vurur. O yuzden ayarli gururlanmak lazim:D

Fazla gurur , g*te vurur. Güzel sözmüş.
  • Mendes tanınmış bir kişi.Listesinde bulunan oyunculara bakın.C.Ronaldo'da onda zaten.Nani vs. saymıyorum.Mendes kötü bir menejer olsa bu oyucuların onda işi ne.Bize gelen oyuncularda kötü oyuncular değil.Ben memnunum Mendes ile olan ilişkilerden.
  • Gestifute iyi bir menejerlik firamsı , ama adam da bir o kadar cingöz.... Kendimizi çok eline bırakırsak bizi soğana çevirir kanaatindeyim... Serdal King, aramızda olsa böyle bişey olmasına izin vermez ama, Demirören e ben bu konuda güvenmiyorum... pek güçlü bi kişiliği yok. King Serdal Lazım bize.

Bu menejerlik şirketinin elinde cidden dünya yıldızları var... ama onlar var diye gidip dandiri dundirilerini toplamak olmaz... listenin üstündekilerden getirsin bize... Nani yi getirsin falan.. şaka maka o da geçen sene alsak alabilirdik de, bu sene adam hayatının oyununu oynuyo. daha bırakmazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.