Şimdi Ara

kartal slx tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar olsun herkese bir ricam olacaktı kartal slx 96 uzun zamandır usta usta geziyoruz
    1 gaz beyni değişti 2 egsoz 3 hava filitresi 4 bujiler ve kabloları +dibiratör kapağı 5 baskı balata karbüratör baya masraf yapıldı ama sorun halen ortadan kalkmadı
    1 benzinde de kerkinme gazdada yapıyor aşırı yakıt hızda düşme yani boş boş motor bağırıyor aldığı devire göre yaptığı hız çok az,ayrıca fan en az iki defa açtıktan sonra ayar yapıldı bilgisayarlı lpg ayarı tamam diyoruz lakin sabah geç alıyor ısınana kadarda stop ediyor jikle çekili 2 km yol aldıktan sonra kendine geliyor rampa aşağı viteste inerkende ara ara yığıp bırakıyor devir saati titreme yapıyor kim anlar bu arabadan şaşırdım ben 35 lt gaz ile 140 km de gaz bitermi ilgilenirseniz sevinirim

• Aracın Sente Ayarı veya az ihtimalle süpab ayarı kaçmış olabilir iyi bir motorcuya götürüp inceletin. selamlar
  • Ateşleme bobinini kontrol ettirin. Gerçi Türkiyede yoktur sanırım. Yenisi ile deneyip test edin.
  • Şuna bak memleket tofaş memleketi adamlar sorunu bulamıyor..
    Kardeşim geçmiş olsun.Distribirütöre de baktır derim.
  • ilgilenenen arkadaşlar'a önce teşekkürlerimi sunarım ve ekliyorum
    vatan caddesinde hohor önünde üç ay önce baya marş bastık çalışmadı sonra biri geldi abi ben tamirciyim bi bakayım dedi bujiden kabloyu çekti yağ çubuğuna değdirdi marş'a basınınca feci bir patlama oldu motorda, kartere sızan gaz patladı yağ çubuğunu fırlattı çocuğun kaşını ayırdı bu patlama daha sonrada 2 kez oldu karbüratör bakımı yapıldıktan sonra oldu bunlar buji kabloları değişine bidaha patlamadı, trigere bakıldı. subap ayarı yapıldı
    bilgisayarlı ayar sırasında gereği kadarı hava girişi bant ile kapatılıyor tamam ama sabah iyice ısınana kadar yola gidemiyor stop etmemesi için havayı biraz daha kıstım

motor 10d/d ile çalışırken 1.5 saniye devir yükseliş 1.5 saniye devir düşüş ile çalışıyor devir saati 0.9-ila 11 arasında geziyor sanki ateşleme sırasında bir sorun gibi geliyor ne dersiniz. bobin,disbiratör, meksefe ,platin. soğutucu.?

patlama olayını bilginiz olsun diye yazdım demekki gazda buda olabiliyormuş

• yeehee usta size aynen katılıyorum 3 ay önce atiker beyin vardı kendim ayar yaptım 35 lt gazla 230 km şehir içi yol yaptım bir dahada tuturamadım aynı ayarı, tabii tuturamam var bir sıkıntı
  • yokmu bir fikri olan veya bu işin uzmanı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Tekleme Problemi…
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 km de 20 tl benzin yaktı
  • bu gün karbüratöre yapılabilecek tüm bakımlar yapıldı ateşleme tamam hala aynı sorun var rektefiye'ciye tekrar subap ayarı yaptırıp vesternhouse bakımına girecek bakalım
  • Aynı Sorun bendede var. Nissan sunyy 93 model (karb.lü) Arkadaşlar Araç tüplü, 1hafta önce, Yağ su, filtre, yatak, termostat, m. kulak, komple değişti. araç canavar gibi olması gerekli. Ancak o günden sonra rölantide iken araç çok titriyor devir saati sürekli inip çıkıyor hizlı bir şekilde, ışıklarda durunca direksiyon titremesinden elimde kalacak hertaraf titriyor aracın, yavaş gaz verince alt devirlerde hır hırlama oluyor, kimse bişey bulamadı lütfen yardım! diye bende konu açtım hatta linkide var.http://forum.donanimhaber.com/m_72413711/tm.htm linkinde benim forum. bi çare lütfen
  • sabah sabah yazıyorum, Dün aracı ustadan aldım, Motor kulaklarını yeniledik ikiside ölmüş dedi, sorunda hallolduğunu söyledi. bir hevesle gittim aracı almaya, marşa bastım yine aynı :(((( aldım arabayı geldim. Onlarda itiraz edemedi, kulaklara kadar değiştirdik yok bulunmuyo sorun dediler.diyorumki acaba yataklar değiştiriken takılan bişeymi var krankta, yada distiribitördemi var sıkıntı, ancak oda yeni temizlenidi? Derdime bir çareeeee :(((( ????
  • Isı müşüründen şüpeleniyorum ama K. törlüde olurmu boyle parça bilemiyorum ?
  • şunuda belirteyim araç soğukken bu sorun var ısınıncada 1000 dvre cıkyo oda sabit degl tam ???
  • sorun çözülmüştür. 1. sırada avans 2. sırada subap pulları ve 2 tanesi sıkı oluşu avans'ı oto elektrikcim ayarladı ve gaz ayarını, şu an gaz pedalına dokunur dokunmaz roketliyor çekişte çok iyi,gazlı araçta subapların çok hafif gevşek yapılmasını tavsiye ettiler

ilgi ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürlerimi sunarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstmemrah

Aynı Sorun bendede var. Nissan sunyy 93 model (karb.lü) Arkadaşlar Araç tüplü, 1hafta önce, Yağ su, filtre, yatak, termostat, m. kulak, komple değişti. araç canavar gibi olması gerekli. Ancak o günden sonra rölantide iken araç çok titriyor devir saati sürekli inip çıkıyor hizlı bir şekilde, ışıklarda durunca direksiyon titremesinden elimde kalacak hertaraf titriyor aracın, yavaş gaz verince alt devirlerde hır hırlama oluyor, kimse bişey bulamadı lütfen yardım! diye bende konu açtım hatta linkide var.http://forum.donanimhaber.com/m_72413711/tm.htm linkinde benim forum. bi çare lütfen

ben ist. atışalan dere'de çerkez oto elk'çiye ayarlattım 99 yılında kast. hanönü'nde yanında çalışmıştım buraya taşındığını duydum aradım buldum, normalinde karakteri çok tuhaf biri ama ben güvendiğim için al anahtarı araba senin ne gerekiyosa yap deyip çıkp gidiyorum geldiğimde on numara yapılmış teslim alıyorum benim buraya açtığım sorunu o çözdü zaten.
    30 kişi el atıyo yok avans yok parça değiş yok şu ayarı yok bu ayarı sorun giderek büyüyor diyorsunki hadi biri anlamadı biri yapamadı haliyle sorunu başka yerden arıyorsun ama sorun sana bakıyo sen soruna bakıyosun sıfırlamadık parça kalmadı on paralık ayarı yapamadıkları yüzden

üstüne basa basa söylüyorum hastalığın üstünde çalışmayan doktor ezber doktorudur bu her meslekte bu böyledir kartal'ın gıçına tekme vurması kolay yani her sorun olduğunda aracı sat gitsin! yada tehd edercesine konuş aracı burakırken tepkisne bak ona göre hareket et ben bundan sonra öyle yapacam şunu çok iyi anladım biraz yumuşak davranırsan tokatlanmaya mahkumsun
    sanada geçmiş olsun

• bu gün yine avans'ı bozdu motorcu ustama giderken yolda kaldım 1 saat önce, triger sıyırdı 500 tl daha girdi sente atladığınıda kimse anlamadı disbratörün duruş pozisyonu bana çok anormal geldi ne kadar ayar yapmaya çalışsamda fayda etmedi ustaya giderkende olan oldu işte
  • Cevabın için çok sağol. Aynı şekilde Sıfırlamadık yer kalmadı. En sonnunda Büyükleriminde tafsiyesine uyarak sente ayarı yaptırcam bugün( tabi zaten bi o kaldı yaptırmadığım.) M. kulakları sıfır motor çıkıp fırlıycakmış gibi titriyor. Nazar değdi arkadaş kesin ki kesin.
  • srf ego tatmin etmek için bile bile dün aracı başka ustaya götürdüm, "Abi tüm Ayarları bozulmuş (sıfır olan motor kulaklarında) kulakta boşluk varmış lastik koyduk, tüm ayarları yaptık zıpkın gibi şimdi" dedi usta. 20 tl istedi verdim. baktim hala aynı gariptir. aracın sorununu bulan yok. Aklımdan bi ihtimal geçiyor oda : termostatı yeni değiştirdim. tam termostatın takıldığı yerde bir müşür var takarken zedeledilermi, eski termostat bozuktu, o müşür ne işe yarıyor, araç karbratörlü üstelik, aküyü sök tak resetle dediler ???? ne alakası var bilmiyorum ama denicem olmadı.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstmemrah

srf ego tatmin etmek için bile bile dün aracı başka ustaya götürdüm, "Abi tüm Ayarları bozulmuş (sıfır olan motor kulaklarında) kulakta boşluk varmış lastik koyduk, tüm ayarları yaptık zıpkın gibi şimdi" dedi usta. 20 tl istedi verdim. baktim hala aynı gariptir. aracın sorununu bulan yok. Aklımdan bi ihtimal geçiyor oda : termostatı yeni değiştirdim. tam termostatın takıldığı yerde bir müşür var takarken zedeledilermi, eski termostat bozuktu, o müşür ne işe yarıyor, araç karbratörlü üstelik, aküyü sök tak resetle dediler ???? ne alakası var bilmiyorum ama denicem olmadı.??

arkadaş nerede oturuyorsun ist.bul ise ikitelli sn.sitesinde köprü ayağında orbay var baştan pazarlığını yap, şundanda olabilir bundada olabilir derken huzuri masraf, tesadüf eseri yada sorunlu parçaya sıra gelince sorun illaki çözülecek pazarlık dediğim ezbere el sürmelerini engellemek huzuri masrafadan kurtulmak ve artı fatura al, alki resmii tehdit bunlara şart, bunu ben şahsen şiddetle öneririm zaten .....tü yemezse kabul etmez özelliklede usta değilse sağlam adam değilse hiç yemez. yani bi şekilde ustayım diyenin üzerinde psikolejik baskıyı kurman gerekiyor . ben o ustaya git gel yaktığım yakıtın harcadığım zamanın bile hesabını soruyorum artık, yani onlar kadar olmasada baya ezber yaptım

• yapmadığım kalmadı, İlginçtir ki aracı keyfi büyük bakım yapıtrdık, bin pişmanım araç günden güne verimsizleşiyor aşırı ısınıyor güçten kayıp ve aşırı ses geliyor alıp çöpe atçam az kaldı. Ayrıca mersindeyim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.