arkadaşlar şu aralar iş için ve aile kullanımı için bir kartal bakıyorum slxler tercih sebebim ama 96 üstü modellerin konsolları çok hoşuma gidiyo ve bu yüzden 96 model ve üstü kartallara bakıyorum onlarda çok pahalı. ben düşünüyorumda 93*94 model alıp sonradan konsolu taktırabilirmiyim, taktırsam nekadar olur, nerde bulurum, yapan varmı, önerirmi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
fiyat olarak güncel bir rakam söyleyemem ama 2000 yılında komple slx konsolu mopa marka 250 ytl idi..sonuçta bahsettiğiniz olay hiç sorunsuz yapılabilir..şu anki maaliyet konusunda bir yorum yapamıyorum ama en iyi ihtimal 500 ytl civarı olacaktır..
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ve istanbulda nerde bulabilirim piyasasını acaba ( veya kaza yapıp perte ayrılmış bir arabadan söksek çıkma nerden bulunur ) verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
çıkma olmaz. al yenisini 385 ytl. Bütün kaportacılar takar. Ama tavsiye etmem.
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
çıkma olmaz. al yenisini 385 ytl. Bütün kaportacılar takar. Ama tavsiye etmem.
yenisi 384ytl ise çok uygun ama neden tavsiye etmiyorsun sonuç ta kartal bu orjinallik çokta önemli değil ve yeni konsollar diğerlerine göre göze daha hoş geliyo ve daha ergonomik değil mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme