Şimdi Ara

Kartepe kahvaltı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Krtepe'ye yarın gideceğiz. Yol üzeri kahvaltı nerede yapabiliriz. Fiyat ve menü olarak önerebileceğiniz yer varmıdır...

Şimdiden teşekkürler,

• Güzel bir gezi olmuş.
  • kartepe de sadece kayak mı yapma imkanı mı var?yani gitsek güzel bir yer var mı?kahve içebilecek,yemek yiyecek..
  • ey gidi ey kartepede geçen sene bu zamanlar askerdim otelin manzarası oldukça güzel. otele çıkarken bür sürü yemek yiyecek, kahvaltı yapacak yer var. hepsini kalitesi iyidir...
  • abi biz sürekli gidioruz kahvaltıya yemeğe...yol üzerinde çok yer var ama 5 veya 6. km de sol tarafta yeşil çatılı manzara restaurant var...gerçekten manzara büyüeyici hem izmit körfez hem sapanca gölü ve adapazarı boydan boya ayaklarımızın altında manzaraya bakmaktan yemek yiyemiyoruz ki yemekleri de bir o kadar güzel kahvaltı serpme köy kahvaltısı yok yok yani...fiyatları da çok uygun..hee bide cumartesi akşamları çok güzel canlı müzik var tavsiye ederim şiddetle .. yükseklik korkunuz varsa içerde oturun balkona çıkmayın manzarada
  • Teşekkürler. Evet güzel bir gezi oldu. Şimdi de yaz gezisi yapıcaz Kartepe'ye.. Maşukiye'de alabalık yerken ayaklarımızı akarsuda tutmak nasıl bir keyif olacak ona bakacağız. Şehire bu kadar yakın olup bu kadar temiz havayı nereden bulabiliriz bilmiyorum. Ve arkadaşımızın dediği gibi manzaraya bakmaktan yemek yiyebilirsek ne ala.. Trekking yapıp modaya da uyalım diyoruz :)) Kanyonun içinden geçmek harika olacak.. Fotolarıda paylaşmayı planlıyorum.. Gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler..
  • Arkadaşlarwww.kartepede.net diye bir site var size yardımcı olabilir diye düşündüm.

ben de bu siteden bakıp gittmiştim, faydası olmuştu.

iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet61

abi biz sürekli gidioruz kahvaltıya yemeğe...yol üzerinde çok yer var ama 5 veya 6. km de sol tarafta yeşil çatılı manzara restaurant var...gerçekten manzara büyüeyici hem izmit körfez hem sapanca gölü ve adapazarı boydan boya ayaklarımızın altında manzaraya bakmaktan yemek yiyemiyoruz ki yemekleri de bir o kadar güzel kahvaltı serpme köy kahvaltısı yok yok yani...fiyatları da çok uygun..hee bide cumartesi akşamları çok güzel canlı müzik var tavsiye ederim şiddetle .. yükseklik korkunuz varsa içerde oturun balkona çıkmayın manzarada

birde adını ve yer tarifini yapsan yerin güzel olurdu.

• Öncelikli olarak Kartepe kahvaltı mekanları olmak üzere zengin menüsüyle birçok faaliyet alanında öne çıkan Maçka Konak Restoran'ı önerdiğimi söylemem gerekir. Lezzet, hizmet ve fiyat üçlüsü bir arada değerlendirildiğinde bu denli yüksek ivmeli bir restoran daha görmedim gerçekten. İnternet sitelerinde fiyat bilgileri var, incelemenizi tavsiye ederim.

• Ben Kocaeli'de yaşayan bin gezginim. Kartepe ve kayak merkezi hakkında bir yazım olmuştu web sitemde.
    Buradan birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

turluyorum.net
    Kartepe Kayak Merkezi Kocaeli 2019 Fiyatları ve aktiviteleri -
    https://turluyorum.net/kartepe-kayak-merkezi

/ Kartepe kahvaltı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.