Şimdi Ara

Kartepeye Nasıl Gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Avrupa Yakasından yolu detaylıca tarif edebilirmisiniz? Birde Kartepede, kahvaltı nerde yapılır kaç km sürer vs bilgileri bilen paylaşırsa çok sevinirim . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kartepeye kendi aracınızla izmitten gidebilirsiniz ayrıca en uygun turlarıda değerlendirebilirsiniz. Biz geçen Pazar Kartepe’yi keşfe çıktık. Daha önce gitmediğimiz için önceden keşif yapıp kar zamanında buraya gelebilmekti amacımız fakat Kartepe yolları özel araçla gidilecek gibi değil hem yokuş hem viraj. Bende internetten kayak turları var mı diye baktım ama tur çok az var. En son SSCTUR diye bir yerde gördüm Kartepe Kayak Turu diye. Günübirlik ve her gün kesin kalkışlı demiş, 99 TL.
    Kayak takımım yok benim, otellerden kiralardım genelde. SSCTUR kayak takımını da kiralıyormuş.

Sabah kahvaltısı veriyor bir de orda Kadıkonağı Cafe var bizim keşif yaparken dinlendiğimiz yer. Çok güzel bir yer oradada sucuk-ekmek-ayran öğlen yemeği veriyormuş.
    Kadıkonağı dediğim yerde şömine de var, kayaktan yorulunca al kahveni yayıl. Bir de kayak yapmak için tırmanmak gerekiyor e tırmanmak yoruyor onun yerine telesiyeji öneriyolar onda da her seferi 10 tl onun yerine ssctur sınırsız yapmış ve fiyata dahil etmiş. Bu bomba bir kampanya bence de. Fırsatı kaçırmamak lazım. Bi hafta sonu atla git oh mis. Ayrıntılı tüm bilgilerehttp://www.ssc.com.tr/gunubirlik-kartepe-kayak-turu sayfasından ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callenglish -- 10 Aralık 2012; 11:53:55 >

• KArtepe'ye ulaştığında birçok kahvaltı ve yemek yeri mevcut.

http://gidilecekmekanlar.blogspot.com/2012/02/kartepe.html
  • Tem otoyolundan Ankara istikametine doğru ilerlerken kartepe doğu çıkışından çıkın. yaklaşık 200 mt sonra kartepe- sapanca sağ yol ayrımına girin 300 mt sonra ışıklardan sağa girin.
    O yol yaklaşık 10 km sonra sizi maşukiye merkeze getirecek. Merkezden sağa girin yoldan hiç ayrılmayın.17 km sonra kartepe zirvedesiniz.

Eşsiz bir kahvaltı ve yemek için Kartepe yayla alabalık 2 Tesislerini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.yaylaalabalikmasukiye.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: callenglish

Kartepeye kendi aracınızla izmitten gidebilirsiniz ayrıca en uygun turlarıda değerlendirebilirsiniz. Biz geçen Pazar Kartepe’yi keşfe çıktık. Daha önce gitmediğimiz için önceden keşif yapıp kar zamanında buraya gelebilmekti amacımız fakat Kartepe yolları özel araçla gidilecek gibi değil hem yokuş hem viraj. Bende internetten kayak turları var mı diye baktım ama tur çok az var. En son SSCTUR diye bir yerde gördüm Kartepe Kayak Turu diye. Günübirlik ve her gün kesin kalkışlı demiş, 99 TL.
    Kayak takımım yok benim, otellerden kiralardım genelde. SSCTUR kayak takımını da kiralıyormuş.

Sabah kahvaltısı veriyor bir de orda Kadıkonağı Cafe var bizim keşif yaparken dinlendiğimiz yer. Çok güzel bir yer oradada sucuk-ekmek-ayran öğlen yemeği veriyormuş.
    Kadıkonağı dediğim yerde şömine de var, kayaktan yorulunca al kahveni yayıl. Bir de kayak yapmak için tırmanmak gerekiyor e tırmanmak yoruyor onun yerine telesiyeji öneriyolar onda da her seferi 10 tl onun yerine ssctur sınırsız yapmış ve fiyata dahil etmiş. Bu bomba bir kampanya bence de. Fırsatı kaçırmamak lazım. Bi hafta sonu atla git oh mis. Ayrıntılı tüm bilgilerehttp://www.ssc.com.tr/gunubirlik-kartepe-kayak-turu sayfasından ulaşabilirsiniz.

ssctur da çalışan mısınız? yollar bahsettiğiniz gibi değil. özel araçla çok rahat gidebilirsiz. kadıkonağı kafe de (çok iy bir mekan değil) ssctur un. skipass ise 40-50 tl arası sınırsız. kayak malzemelerini katepe ye cıkmadan maşukiyede uygun fiyata kiralayabilirsinz.
    lütfen forum üyelerini yanlış yönlendirmeyelim..

• Kartepe de yaptığım kahvaltıyı hiçbir yerde yapmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.