Çok rahat kasan bir champ. Hiç de kötü oynamadım (en azından istatiksel olarak) ama nedense takıma pek faydalı gelmiyor bana.
Hocam nasıl team fightta etkili deil ya yapma bunu :D Bence team fighttaki en iyi champlardan. Takımda Karthus varsa veya ben karthussam o maçı zaten domine ediyorum. Team Fightta duvarı koy ortaya defile aç ortalarda bi ulti patlat zaten milletten 600-700 HP iner.(ap ile) Defile aç bomba koy. Ölüncede üzülme öldükten sonrada vurursun. Karşı takımda Karthus varsa zaten team fighttan korkuyorum ben yakınına yaklaşamıyorum adamın. Early gamede ise ben hep mid giderim karşıma gelince korktuğum tek champ var oda brand. Arkadaş adam ilk levellarda çok iyi. Brand gelmediği taktirde en hızlı ben kasıyorum ve 3 kişiyi tek başıma kesebiliyorum. Bide bu brande karşı nasıl oynanır karthusla onuda bilen biri yazarsa iyi olur ^^.
Ve biri gelsin sana tek atsın sonra kaçsın adamlar arkalarından gelirse fight olsun kazansınlar gelmezlerse pushlasınlar kule alsınlar eee nerde fayda ? 3 kisiyi tek kesiyorsan tutorial falan oynuyorsundur.
Gucsuz bir hero degil ama dayaniksiz oldugu kesin. Deffensive item yapmamissaniz Late gamede olmeniz 1-2 vurusa bakar.
@CrueLProjectoR
Yaw kim kime tek atıyo allah aşkına ki team fighta tanklar varken neden ben en önden gideyim? Tankın arkasından gider defile açar duvar koyar bomba spam ederim. Ayrıca oyun başında iyi feedlenmişsem ve haritayı iyi takip edebilmişsem roa aldıktan sonra rahat alıyorum 2 kişiyi 3üde almışlıgım var yani. Ranked oynamadm daha lvl 25 fakat bu ara penta almak bile kolay eastte :).
Team fightlarda aşırı iyi adamların ortasına dalıp defile açıyorsun tam ölcekken Zhonya's basıyosun kazanıyosunuz direk herkez sana dalarken diğerleri adamları temizliyor tabi burda önemli olan takım salak mı oynamayı biliyor mu :D Evet aşırı dayanıksız oluyor ondan Zhonya's ve Rylai's alıyorum dengeliyolarlar biraz :D Yorumlar için teşekkürler.
Hazır Karthusta beleş olmuşken rehberimi güncelliyim dedim deneyecek arkadaşlara yardımı olur belki diye, up.
5 ap için sarılara yaklaşık 4k ip değerinde rune dizmek değer mi gerçekten?
banshe kasınca bi cacık edemeyen bi ultiye sahip bi karakter ve pasifi eksik yazmıssın belli bi yüzdesi var amma yüzdeyi bilmiyom respawn süresini azaltıo buda güzel bişiy :D
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
banshe kasınca bi cacık edemeyen bi ultiye sahip bi karakter ve pasifi eksik yazmıssın belli bi yüzdesi var amma yüzdeyi bilmiyom respawn süresini azaltıo buda güzel bişiy :D
sen baya eskiden kalmışsın o pasifi kaldırıldı ve banshee çeksen bile genelde teamfightta filan o basnhee bozulur zaten az canlı adamında bozulur o banshee işini geçin bi artık
harbiden kaldırıldımı bilmiodum
Mejai kasınca oyunda adamlar 500 hpnin altına inmiyor kesin base çekiyorlar yani önlemlerini almışlarsa Karthus pek işe yaramıyor.
Kartus'un ultiyi teamfight'ın ortalarında veya sonlarına doğru atacağına göre banshe'nin çok da bir yararı olmaz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Mejai kasınca oyunda adamlar 500 hpnin altına inmiyor kesin base çekiyorlar yani önlemlerini almışlarsa Karthus pek işe yaramıyor.
Kimse 500 un altina inmiyor ? Kimse olmuyor mu yani? İlla ki dive yapan , birilerini oldurup az hp kalan veya takiminizdan az hple kacan olur.
karthusa low we mid eloda mejai gayet makul. kill olmasa bile castlersin her olenden assist gelir. ezikte degilsen stacklarını korursun
Bu itemler nasıl beyler? bu buildle bunu başarbildim ama karşıdakilerin kötü olma ihtimaline karşın da bi sorayım buraya.
açıkçası mejaiden sonra okumadım mejai kasıldığı anda karşıdaki adama karşı güçsüz kalıyosun lane i kaybetmen işten değil orta seviyeli oyunlarda bile kullanılması mantıksız snowball itemların bence. rehberine kötü demiyorum ama keşke herkes rehber yapmasa diyorum.
quote:
" Açık : Fiddle'ın ultisi gibi bir alan içindeki herkeze, her saniye boyunca 30/50/70/90/110 ( %25 ap) Magic Damage vuruyorsun her saniye 30/42/54/66/78 "
herkeze herkeze herkeze herkeze herkeze herkeze
quote:
Orijinalden alıntı: p1r4t3s
quote:
" Açık : Fiddle'ın ultisi gibi bir alan içindeki herkeze, her saniye boyunca 30/50/70/90/110 ( %25 ap) Magic Damage vuruyorsun her saniye 30/42/54/66/78 "
? ? ? ? ?
quote:
Orijinalden alıntı: nyksgece
quote:
Orijinalden alıntı: p1r4t3s
quote:
? ? ? ? ?
Trollemesen olmaz. Herkese doğrusu, arkadaş troll.
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
Bu itemler nasıl beyler? bu buildle bunu başarbildim ama karşıdakilerin kötü olma ihtimaline karşın da bi sorayım buraya.
birisi bişey deseydi iyi olurdu aslında
bugün ranked da adamın biri vardı karthus,bizim takımdan.Baron kesrken pusu attılar bize karthus öyle yerde ölmüş ki triple kill yaptı baronu da aldık,hp lerimizd e baya düşüktü üstelik sadece karthus öldü ama takımı taşıdı yani.