Şimdi Ara

Kartım Geldi !! HIS HD5850 İCOOLER TURBO - KART DENENDİ- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

valla ben kartla gelen iki tane güç kablosuna hiç bulaşmadım..(ne o öyle 2 tane kablo yollamışlar 2 güç kablosunda da 2'şer tane giriş var direk iki tane ayrı güç kablosu aldım iki 12v girişinede taktım ikisini sorun olmaz heralde..

ben de tekli dönüştürücü kullandım, ama bunu taktığım psu kablosuna fandır,disktir bağlamadım; o kanalı karta ayırdım..diğer güç girişine de direk psudan gelen pci-e 12v soketini bağladım,muhtemelen sende bu çıkış yok;güç kaynağı iki kanal 12v destekliyorsa ikinci 12v çıkışına ikinci çevriciyi bağlamanda fayda var..

• Çok şanslısınız hocam :D 5850 özellikle mw2 kuponlu ve tasarımlı Turbo modlu vallaha helal olsun. O karta sağlam bir oc yaparsanız 5870'e denk oluyor 5850 oc yapılmışlar böylece 220 liraya 5870/6950 gibi bi kartınız oluyor.

Ya şuan çok garibime gitti. 5850 220 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Çok şanslısınız hocam :D 5850 özellikle mw2 kuponlu ve tasarımlı Turbo modlu vallaha helal olsun. O karta sağlam bir oc yaparsanız 5870'e denk oluyor 5850 oc yapılmışlar böylece 220 liraya 5870/6950 gibi bi kartınız oluyor.

Ya şuan çok garibime gitti. 5850 220 liraya

220 değil 300 lira

Arkadaş sattığı kartın parasını da düşünce öyle oluyor.

Yarın gideceğim bakalım umarım kalmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

valla ben kartla gelen iki tane güç kablosuna hiç bulaşmadım..(ne o öyle 2 tane kablo yollamışlar 2 güç kablosunda da 2'şer tane giriş var direk iki tane ayrı güç kablosu aldım iki 12v girişinede taktım ikisini sorun olmaz heralde..

ben de tekli dönüştürücü kullandım, ama bunu taktığım psu kablosuna fandır,disktir bağlamadım; o kanalı karta ayırdım..diğer güç girişine de direk psudan gelen pci-e 12v soketini bağladım,muhtemelen sende bu çıkış yok;güç kaynağı iki kanal 12v destekliyorsa ikinci 12v çıkışına ikinci çevriciyi bağlamanda fayda var..

hocam zaten bende aldığım iki tane tekli dönüştürücüyü ayrı taktım takmakda zorundaydım çünkü diğer türlü karttan gelen kabloları taksam biri boşta kalıyor ona takılacak soket yok

ikinci 12v çıkışı zaten tamamen dolu şu an çevirici demişsinde o farklı birşeymiki?

• Hayirli olsun aynisi bendede var exadan aldim bende 3-4 hafta once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 23 Mart 2014; 19:21:32 >
  • Boşuna gittik kart falan kalmamış
  • peynir ekmek gibi kart sattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

peynir ekmek gibi kart sattılar

aynen hocam
  • EKSEN'in zamanında 5870'lerde yaptığı gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

hocam zaten bende aldığım iki tane tekli dönüştürücüyü ayrı taktım takmakda zorundaydım çünkü diğer türlü karttan gelen kabloları taksam biri boşta kalıyor ona takılacak soket yok

ikinci 12v çıkışı zaten tamamen dolu şu an çevirici demişsinde o farklı birşeymiki?

çevirici dediğim o zamazingo işte
    nasıl performans/sıcaklık/ses değerleri? benim işlemci ,gpudan daha sıcak valla,sistem fandan daha sessiz
    monitör kaçlık,çözünürlük ne? 22" sevdasına ararken bu kartı buldum,iyi de oldu,stoklar da tükenmiş bu arada kara borsacı spec

• monitor 20"(asus) 1400x1020 di sanırım çözünürlük taktığımda kendim ilk test ettim sadece ufak bir tiz sesi var kasada.. yük altındayken 45-50 arası değişiyor sıcaklık... bir nvidia sevdalısı olarak atiyi hiç sevemedim ama bu kart biraz haddini aşıyor gerçekten
  • quote:

monitor 20"(asus) 1400x1020 di sanırım çözünürlük taktığımda kendim ilk test ettim sadece ufak bir tiz sesi var kasada.. yük altındayken 45-50 arası değişiyor sıcaklık... bir nvidia sevdalısı olarak atiyi hiç sevemedim ama bu kart biraz haddini aşıyor gerçekten

yemiyor he :D kart önümde takıcam birşey olucak diye korkuyorum :D

• quote:

monitor 20"(asus) 1400x1020 di sanırım çözünürlük taktığımda kendim ilk test ettim sadece ufak bir tiz sesi var kasada.. yük altındayken 45-50 arası değişiyor sıcaklık... bir nvidia sevdalısı olarak atiyi hiç sevemedim ama bu kart biraz haddini aşıyor gerçekten

benim nvidia sevdamı,adamların parayla egemenlik kurması ve g92 gpulu gt9800ümün fırın spec çalışması bitirdi..

ilk ekran kartım 9250 berbattı..

sonraki asus 9550 ge overclock işkencelerime rağmen 4 yıl kullandım; sonra amcama sattım, halen daha çalışıyor, sadece soğutucusunu değiştirmiştim fan sesinden dolayı.. bu iki seride de ati yazılımına bol bol hatim indirdim, gayet kullanışsızdı.

sonra palit gts250 kullandım,orta ayardı,o.c. yapmadım..

sonra ikinci el(gts ile takasa girdiğim),palit 9800gt sonici(chipler ve güç entegreleri soğutucu bloklu) 1836mhz shader,738mhz gpu,1000mhz de ram olmak üzere overclocklu olarak kullandım,kendi yazılımı vtune ile adam gibi hızlandıramadım(shader ve gpu senkron artıyordu); msi afterburner ile yukarıdaki değerlerde birkaç ay kullandım..bios flash yapacaktım,boot olayını beceremeyince böyle kullandım..metro2033 oynama sırasında sistem kapandı
    kurtuldum,bahanem oldu yanması..
    ennihayetinde exada bu kartı buldum,memnunum,ati catalyst arayüzü de iyi,uninstall v.s. işlemler gayet basit,eskisi gibi değil..22 monitörden dolayı en aşağı hd5770 alacaktım onun parasına bunu buldum,daha ne

• daha önce bende ati kullandım ama benimkide şansmıdır nedir iki kere kullandım ikiside 2 sene ye kadar kullanmışımdır ikiside driver değiştirmekten dolayı ısınarak mefta oldular driver güncellerken tırsar oldum hd serisi kullanırken.(atiden kullandıklarım hd3400 serisi birde x1000 serisi). ondan sonrası eh olmaz böyle deyip para dökerek gtx 260 aldım onla idare ettim 1.5 sene kullanmışımdır hiçde sorun çıkarmadı şimdi 1.5 aydan beri gtx560ti kullanıyorum(zotac olandan yandaki panel) bir tek işlemcim sakat benim bir i7 alamadık..parasızlığın gözü kör olsun

edit - imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 14 Kasım 2011; 20:40:59 >
  • Sabah saatlerinde arkadaşa siparişi geçmişim tedarik sürecidne yazıyor bakalım dist den tedarik edebilecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Sabah saatlerinde arkadaşa siparişi geçmişim tedarik sürecidne yazıyor bakalım dist den tedarik edebilecekmi.

bende exa destek bölümünden yazdım bakalım , yarın olumlu cevap verirlerse bende sipariş edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Sabah saatlerinde arkadaşa siparişi geçmişim tedarik sürecidne yazıyor bakalım dist den tedarik edebilecekmi.

Ben bu sabah Kadıköy'dekine gittim, orada yoktu Çamlıca'ya da baktı orada da yok. Sizinki ne olacak bende merak ediyorum bakalım. Gelişmeleri yazarsın buraya da.

@Hirotaro

Sen de sonucu yazarsan güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2011; 1:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

bana göre şu zamanda 5850 ye 320 lira fazla;250 lira falan olmalıydı.

zaten yılbaşında veya 1-2 ay sonrasında yeni kartlar gelecek

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

bana göre şu zamanda 5850 ye 320 lira fazla;250 lira falan olmalıydı.

zaten yılbaşında veya 1-2 ay sonrasında yeni kartlar gelecek

Kart mağazadan elden alımda Nakite 300 Lira. Ayrıca 6870 ayarında bir kart Bellekler standart 5850'de 4000 Mhz, bunda ise 4500 Mhz.

Bence fiyatına göre iyi bir kart.
  • Başlığı değiştirin lütfen, aldığınız kart zaten turbo versiyon değil;

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.