Şimdi Ara

Kartım Geldi !! HIS HD5850 İCOOLER TURBO - KART DENENDİ- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

Başlığı değiştirin lütfen, aldığınız kart zaten turbo versiyon değil;

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html

Kartın fanı'nın sol alt tarafına bak, TURBO ibaresi var.
     Kartım Geldi !! HIS HD5850 İCOOLER TURBO - KART DENENDİ-

Ayrıca yorumlar kısmında da yazmış eleman Turbo geldi diye. Ayrıca kutuda da yazıyor alevli çember içinde TURBO diye
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2011; 1:43:54 >

• Saat hızını ve ürün adını EXA yanlış girmiş o zaman 765mhz olması lazımdı turbo modelinin direk isime ve saat hızına baktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 15 Kasım 2011; 1:43:57 >
  • quote:

Saat hızını ve ürün adını EXA yanlış girmiş o zaman 765mhz olması lazımdı turbo modelinin direk isime ve saat hızına baktım...

EXA'da var bir hata. Ya gönderdiği kartın farkında değil, ya da dediğin gibi yanlışlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Saat hızını ve ürün adını EXA yanlış girmiş o zaman 765mhz olması lazımdı turbo modelinin direk isime ve saat hızına baktım...

EXA'da var bir hata. Ya gönderdiği kartın farkında değil, ya da dediğin gibi yanlışlık var

Aynen hocam bende şaşırdım görünce, turbo versiyon o fiyata göre gayet iyi konu dallanıp budaklanmadan birileri uyanmadan alacak kişiler kaçırmasın

• kartın üzerine baktım bir etiket yapıştırmışlardı "O.C Passed" yazıyordu gerisini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 15 Kasım 2011; 1:54:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bende şaşırdım görünce, turbo versiyon o fiyata göre gayet iyi konu dallanıp budaklanmadan birileri uyanmadan alacak kişiler kaçırmasın

Sabah işe gitmeden gittim Kadıöy EXA'ya, kalmadı deyince kahroldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2011; 1:53:45 >

• quote:

quote:

quote:

hocam uyandırma exayı . şişşttt

@*Furious*

tamam hocam yazarım

• Demin aradılar stokta yokmuş kart ne yapmamızı istersiniz diye bende para iadesi istedim o fiyata başka muadil karta yok zaten.Ama garip hala stokta gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Demin aradılar stokta yokmuş kart ne yapmamızı istersiniz diye bende para iadesi istedim o fiyata başka muadil karta yok zaten.Ama garip hala stokta gözüküyor.

Ürün biter bitmez hemen siteden kaldırmıyorlar, bir müddet sonra kaldırılıyor.

Aslında hemen kaldırmaları gerekir boşa ödeme yapılmaması için yani.
  • Sayın XXXXXX ,

Belirttiğiniz ürün şu anda stoklarımızda mevcut değildir.

2 hafta sonra stoklara girmesi beklenmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Sayın XXXXXX ,

Saygılarımızla,

EXA'ya sormuştun sen değil mi ?

Yeni parti gelecek olması güzel ama, gelecek kartlar yine Turbo versiyon mu olacak orası belli değil sanırım.
  • sanırım exa da ki son kartı ben aldım
  • quote:

quote:

Sayın XXXXXX ,

Saygılarımızla,

Yeni parti gelecek olması güzel ama, gelecek kartlar yine Turbo versiyon mu olacak orası belli değil sanırım.

evet ,bu exadan gelen bilgi maili hocam
  • quote:

quote:

quote:

Sayın XXXXXX ,

Saygılarımızla,

evet ,bu exadan gelen bilgi maili hocam

Peki, bizi de haberdar ettiğin için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

bende exadan aldım aynı kart bana geldi (turbo modeli içeriği kutusu aynı)

kart biraz büyük micro kasanız varsa kartı takmayı unutun normal atx kasa olduğu halde hdyi son yuvaya takacam diye binbir tür atraksiyona girdim

kartı taktıktan sonra 3d testlerinde tüm çözünürlüklerde full ayarda test edildi(overclocksuz tabiki) testlerden geçti kardeşime devrettiğimde bf3'ü son ayarlarda 40-35 arası oynamış hiçbir takılma,çökme,yada reset problemleri yaşanmadı

amd athlon x4 3.2 4 Gb DDR2 1066mhz ram cooler master 400w rs model psu var kasada.. sadece kasada kartı taktıktan sonra ufak bir ses var elektrik trafolarında çıkan ince bir tiz ses olurya ona benzer bir ses psu dan geldiğini sanıyorum

buda resimleri

hocamın incelemesine göre kartı birazdan deniyicam psu cm rs 400 watt extreme power

inşallah azıma patlamaz :D:D

• EKRAN KARTINI TAKTIM ! :D BAYA TERLEDİM KORKUDAN AMA AZIMA PATLAMADI EN AZINDAN ŞİMDİLİK KART GAYET SESSİZ AMA FANI %100 YAPINCA BİRAZ GÜRÜLTÜ YAPIYOR AMA SESTEN ETKİLENMEDİĞİM İÇİN BİR SORUNU YOK. FAN %30 İKEN SICAKLIK 40-45 DERECE ARASI DEĞİŞİYOR SİZCE BU SICAKLIK NORMALMİDİR ?
  • şimdilik sorun yok ama sen yinede 3dmark testlerine sok sistemi eğer testlerden sağlam geçerse sorun yok... geçmezse sistem kendini kapatır bir sürede açılmaz korkma sakın.. en azından bu işaretle psu nun yetmediğini öğrenmiş olursun
  • yok yok Gezgin kardeş ben korkmaya başladım bi psu alıcam önerin nedir birde egzos fan yamak lazım anlaşıldı çok ısındı kasanın içi her ne kadar kart ısınmasada
  • 12v kanalından 400w veren psular önemli aslında toplam 500wlık psu araştır... fsp veya highpower işini görür benim bulabildiğim bir bu var yada ikinci elede bak 80-90 liraya bulabilirsin

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 15 Kasım 2011; 22:31:23 >
  • arkadaşlar hayal kurmayın, 400 watt power 80 plus olsa bile hd5850 ye yetmez!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.