Şimdi Ara

Kartım Geldi !! HIS HD5850 İCOOLER TURBO - KART DENENDİ- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

arkadaşlar hayal kurmayın, 400 watt power 80 plus olsa bile hd5850 ye yetmez!

o.c yapılırsa yetmez yoksa gerçek 400w lık bir psu yeterde artar bile yanlış düşünüyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 15 Kasım 2011; 23:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

o.c yapılırsa yetmez yoksa gerçek 400w lık bir psu yeterde arta bile yanlış düşünüyorsun..

abi hd5850 için minimum 500 watt power gerekir, asıl sen mantıklı düşün... ya da hadi tamam git sen 400 watt lık bir power al ve yanına hd5850 koyup o sistemi 2 saat yük altına sok.hd6850 bile 120 watt güç tükettiği halde 450 watt power ile anca çalışıyor.

• ben gördüğümü söylerim arkadaşım kardeşime aldım bu kartı ben 400w lık psuda kullanılıyor kartı ben taktım 3dmark11 de sürekli testlere zorladım yetmedi bf3 ü son ayarlarda çalıştırmış bizim eleman.. ne reset ne donma ne birşey görülmedi şu an.. dahada sorunsuz kullanıyor(gerçi halen inanmıyorum psu bir yerde mefta olacaktır yine)

şu an bir sıkıntı yok yani..
  • 5850 = 170W
    X4 955BE = 125W
    BOARD, DVD-RW, HDD, RAMLER, FANLAR'DA toplam 80-100W çekse GENEL TOPLAMDA = 400W!
    400W PSU böyle bir sistemi max.yükte limitte çalıştırır. Kaliteli bir 400W.
    Ne var ki; siste'deki tüm elemanlaın maksimum yük altına girmeleri gerçekten zor. Bu meyanda kalitei 400W yeri. Abartmayın!
  • quote:

Çalıştırır çatır çatır çalıştırır sen de şaşarsın.

Arkadaşım 5830 ile Feel 450W kullanıyor 1 sene olacak alalı kartı halâ sorun çıkarmadı. Düşün o dandik Feel 450W ile. Kartı görmeye gittiğimde dedim sen manyak mısın değiştir o PSU'yu he tamam falan geveledi. Halâ değiştirmemiş nasıl patlamıyor sistem hayret.

Biliyorsundur ki 5830, 5850 den daha fazla güç harcayan bir karttır.
    http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=626&card2=614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2011; 23:04:22 >

• Hem arkdşım hem kendim aldım önce arkdş aldı Turbo modelini sonrada ben aldım Turbo 310 Lira Çok İyi Fiyattır
    Webdenalda var halen 5850 arayp sorun iyice Turbomu diye çünkü iki tane vardı turbo filan yazmıyordu sipariş vermeden evvel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

5850 = 170W
    X4 955BE = 125W
    BOARD, DVD-RW, HDD, RAMLER, FANLAR'DA toplam 80-100W çekse GENEL TOPLAMDA = 400W!
    400W PSU böyle bir sistemi max.yükte limitte çalıştırır. Kaliteli bir 400W.
    Ne var ki; siste'deki tüm elemanlaın maksimum yük altına girmeleri gerçekten zor. Bu meyanda kalitei 400W yeri. Abartmayın!

Katılıyorum Bu Psu olayını Çok abartıyor İnsanlar kaliteli 400-450 w psu sorun yaratmaz diye düşünüyorum
  • 5850 i ancak 450W psu kaldırabilir
  • bende 5850 pcs + var @900 1150

aopen 400w ile sorunsuz kullanıyorum 12v(348w)
  • Kartın tam gücüyle çalışabilmesi için en azından 600W %70+ PSU lazım. Bende Thermaltake'in 500W %70+ PSU'su var. 1920X1080 çözünürlükte, full detaylarda birçok oyun oynadım (Battlefield 3, Need for Speed The Run, Crysis 2, GTA IV gibi). Takılma yada akıcılıkta azalma diye birşey sözkonusu değil. Ancak PSU'nun fanı yerinden fırlayacakmış gibi dönüyor. Zira yeterli değil. Performansına göre ucuz bir kart. Tabii piyasada bir tek exada uygun fiyata vardı. O da tükenmiş anlaşılan (sanırım sonuncusunu ben aldım:)). Kart sahibi arkadaşlara iyi eğlenceler. Doğru bir tercih yaptınız.
  • beyler sanırım exa his ekran kartlarında hata yapmamak için şimdide 5870 i 855 yapmış

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5870-334-11587.html
  • Arkadaşalr ben kartı webdenaldan sipariş ettim.Dün geçmiştim siparişi bugun kargolamışlar 15 lira daha pahalıya geldi exa dan bakalım yarın gelecek.Bakalım yarın 5870+5850 testlerine başlıyacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 17 Kasım 2011; 17:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

beyler sanırım exa his ekran kartlarında hata yapmamak için şimdide 5870 i 855 yapmış

O kadardı zaten fiyatı ayrıca stokta da yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

beyler sanırım exa his ekran kartlarında hata yapmamak için şimdide 5870 i 855 yapmış

O kadardı zaten fiyatı ayrıca stokta da yok zaten

Ben daha dusuk hatirliyorum

• performansına yanında verdıgı mw2 kuponuna ve cf koprusune kadar akım kablolarına kadar herseyı var. 300-310 tl ye genede baya ıyı denılebılır.
    sanırım 7 serısı kartlar cıkacagı ıcın, ellerındeki stokları bıtırmek ıcın boyle kampanyalar duzenlıyorlar.
    alanlara hayırlı olsun ıyı gunlerde kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşalr ben kartı webdenaldan sipariş ettim.Dün geçmiştim siparişi bugun kargolamışlar 15 lira daha pahalıya geldi exa dan bakalım yarın gelecek.Bakalım yarın 5870+5850 testlerine başlıyacagım.

seninki de turbo ve kuponlu gelirse haber ver biz de alalım
  • ya beyler bilmiyorum burası yeri mi ama burdan daha hızlı yardım alırım diye buraya yazdım...:

alakasız olacak ama ben bu ekran kartına terfi ettim eski ekran kartım hd4830'du
    sistem özelliklerim dar boğaz yapar mı diye merak ediyorum (özellikle işlemcim)

İşlemci:AMD Phenom II x3 720 BE 2.8ghz (overclock yapmadım daha nette araştırdığıma göre black edition işlemci olduğu için voltaj vermeden direk bios'tan çarpan klidiyle oynayarak 3.2Ghz'de rahat çalışabiliyormuş Bu arada stok fan kullanıyorum kasam da NOX Coolbay HX )
    Eğer gerekiyorsa işlemcimi overclock yapmak istiyorum

Anakart: Gigabyte ga-ma790x-ud3p
    Ram: kingston hyperx ddr2 1066mhz 2x2 4gb kit
    Ekran Kartı: his hd 5850 icooler v 1gb
    PSU: Glacialpower 650Watt
    Monitör: BenQ X2200W 22''lcd

niyetim yeni terfi ettiğim bu ekran kartını win7 64bit de Bf3 Mw3 ya da Nfs the run gibi oyunlarda 1680x1050 ve üstü çözünürlüklerde rahatça oynamak

• @BitterSweet35

İşlemcin normal hızında da yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşalr ben kartı webdenaldan sipariş ettim.Dün geçmiştim siparişi bugun kargolamışlar 15 lira daha pahalıya geldi exa dan bakalım yarın gelecek.Bakalım yarın 5870+5850 testlerine başlıyacagım.

Bende almştm kupon + turbo modeli geldi bakalım sana hangisi geldi :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.