Dinim emrettiği için zinadan uzak duran birisiyim. Bizim okulda branşdaşım bir kart öğretmen vardı. Kız olmadığını anlamak için şahit tutmaya gerek yok. Yaşı da 30 civarı. Bu sürekli benim ilgimi çekmeye çalışıyor. Başaramazsa sataşıyor. Kavga çıkarıyor filan. Ben yeşilay kolundayım. Bu hem içki hem sigara içiyor ama o da yeşilay kulubüna seçti. Hiç umudunu yitirmedi 2 yıl boyunca uğraştı durdu. Akrabalarımdan birini kızın beğeniyorum. Babası da biliyordu. Kızın gönlü yoktu. Boyu da benden uzundu. Belki o yüzdendir. Bu başka biriyle evlendi . Ertesi yıl piknikte gördüm Bana pas veriyor. Test ediyor. Ulan sen artık kız değilsin ki. Kızken değerin 100 iken evlendin 10 a düştü. Adriana Lima olsan da durum bu. Suriyeli komşum var bir değil hem de iki tane. Bodrum kattaki adi kaçak sigara içmiş merdiven boşluğu sigara kokuyor. Ben de pencereyi açtım. Bu pencere üst kattaki suriyellinin arka balkonuna açılıyor. Bu kadın akşam kocasına mikail13 beni röntgenliyor diye anlatıyor. Akşam da kocası bana sataşıyor niye pencereyi açıyorsun diye. Üstelik balkonda tül perde VS de yok oraya çıplak çıksan karşı komşu da görür. Aynı kadın 12 saat sonra ben karşı bina önündeyken yarım metre sarkmış memelerini gösterdi bana. Bir de aşırı kiloloydu. Bu kadının iki tane de çocuğu var. Ulan biz oruç tutuyoruz bunlar açlıktan ölüyor zannediyor. Ben hiç madafaka ya benziyor muyum? Yine uzaktan bir akrabam var. Zampara. Bu karısını terketti. Karı 2 yıl boşta kaldı. 3 tane çocuğu var. Bu karı bana pas verip gözlerimi süzüyordu. Yine başka akrabamın kızı boşanmış. İki defa evlendi sonra kızı da var. Bana 1 ay MSN den yazdı. Ben bunun niyetini yıllar sonra anladım. Aklıma bile gelmedi yani. Bir Çin atasözü vardı." Kızın peşinden koşma 10 yıl sonra o senin peşinden koşacak" diye. Bir de tanıdığım bir arkadaş bir kızı seviyor. Ama kızın gönlü yok. Teklifi reddedince o da başkasına yöneldi. Kızlar kendi aralarında " ı"yyy ne ezik.. Sana da mı sulandı bık bık.. Köpek gibi peşimizde" dedikodusu yapıyorlar. arkadaş ta gayet karakterli bir insan. Onu itin gootü ne sokup sokup çıkarıyorlar. Kendileri 10 erkekten birini seçer. Diğerlerini görmez. Böyle bir kız varsa aşufte dir. Orrepu dur Kızlara göre.. Erkekleri de böyle zannediyorlar. Yani çok kızı beğenen erkek alçaktır. Seviyesizdir .Zannediyorlar. Erkek 10 kızdan 7 sini 6 sını beğenebilir. Aslında bu arkadaşta kendilerinin 10 yıl sonraki hallerini görüyorlar. Erkek en çok 2 defa uğraşır. Olmadı mı bırakır.. Kadınlar yapıştı mı bırakmak bilmiyor. Bilhassa 30 undan sonra. Kendi kafalarında kadının ne kadar düşeceğini biliyorlar ve erkekte bu kadar düşer zannediyorlar. Köpek çekiyorsun, küfür ediyorsun tık yok gurur murur yok. Peşini bırakması için savcıya verenler var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 24 Aralık 2022; 15:32:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim