tek biyer bulabildim bu saatte o da fon kartonuna çekmiyordu normal a4'ede tanesi 1.5 tl dedi
Bu saatte sokağa çıkıp buna mı uğraştın yani?
kalbimi kırıyorsun ne demek istiyorsun
Ben de dolaştım ama daha güneşlik saatlerde.
Konuya eklediğim bütün fotoğraflar
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Konuya eklediğim bütün fotoğraflar
Aynı zamanda face'e de eklediğin fotolar.
msjım dursun sonra alıcam
yeter bu kadar bundan sonra beni 30 sayfalık sultan ahmet maketi keser
güzelmiş
Ya konu ilk açıldığından beri takipcisiyim. Daha 1 tane çıkarıp yapamadım. Kartuşum yok
quote:
Orijinalden alıntı: TheWazZ
Ya konu ilk açıldığından beri takipcisiyim. Daha 1 tane çıkarıp yapamadım. Kartuşum yok
Aynen.
Wolverine güzel oluyor beyler tavsiye ederim.
dün işyerinde 200 gramlık kağıda bastırmıstım 10 tane kuzenimi gördüm hepsini ona verdim pişman oldum şimdi
normalde iki günde bitecek bişey ama fazla zaman ayıramadım. şimdilik bu kadar yeter yarın veya sonraki biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatiaTurk -- 1 Şubat 2011; 18:36:05 >
Offf!! Bu gün taa nerelere gittim şunları güzel bi karton kağıda bastırmak için. Bastırdım 3-5 tane. Tanesine 2 lira verdim. Sonra eve geldim ne göriyim? Adam kağıda sığdırmak için bildiğin boyutlarıyla oynamış resmin. Şimdi de uymuyorlar!!
a4 kağıda bastırın hiç bi sorunla karşılaşmadım ben
quote:
Orijinalden alıntı: Leetcake
a4 kağıda bastırın hiç bi sorunla karşılaşmadım ben
Hocam a4 kağıdına yaptım ama daha kaliteli kağıttan yapıyım dedim bu sefer için çünkü hediye edicektim birine.
Arkadaşlar bunun açılmış halini verirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Offf!! Bu gün taa nerelere gittim şunları güzel bi karton kağıda bastırmak için. Bastırdım 3-5 tane. Tanesine 2 lira verdim. Sonra eve geldim ne göriyim? Adam kağıda sığdırmak için bildiğin boyutlarıyla oynamış resmin. Şimdi de uymuyorlar!!
10 lirayı bana versen birinci sınıf kağıda basar adresine ücretsiz postalardım bi de
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
10 lirayı bana versen birinci sınıf kağıda basar adresine ücretsiz postalardım bi de