Şimdi Ara

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
259
Favori
82.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acayip hoşuma gitti gerçekten, kartuş bitti ama malesef en kısa zamanda deneyeceğim arkadaşların çalışmalarıda çok başarılı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!

• ooo süpermiş
  • http://www.cubeecraft.com/genre/pop-culture/1

bulamayan arkadaslar burdan baksın 2 saat millet sormus cvp veren olmamıs karaktlere burdan bakıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 27 Ocak 2011; 23:12:36 >
  • Birkaç site daha buldum fakat modeller daha karmaşık ve yaptıklarımız gibi değiller.
    Deviantart'ta da vardı birkaç figür. Yarın sabah bakıp linkleri ekleyeyim. Çok yorgunum bugün.
    Google ya da deviantart'ta Papercraft, paper toys, cubeecraft, cubeecraft model tarzında çeşitli aramalar yapıp figür bulabilirsiniz belki.
    Bu arada herkes birşeyler katmaya başlamış. Beğendiğinize sevindim oldukça güzel çalışmalar çıkıyor :) Belki yakında kendi figürlerimizi yaparız :D
  • Makinem olsa benim Gordon Freeman'i koyarım buraya ama malesef.
  • En kısa zamanda deneyeceğim.
  • bn nasıl bastırcaz anlamadım biri acıklasın basıcam hemen
  • süper
  • Beyler 10 tane karakter çıkarttım sıkıldıkça yapcam. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum kitaplığımın bir bölümüne istifliycem

• süpermiş gerçekten evde deneyeceğim
  • ray ray ray loy loy loy msjım burda kalsın pampişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Beyler 10 tane karakter çıkarttım sıkıldıkça yapcam. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum kitaplığımın bir bölümüne istifliycem

A4 kağıt mı karton mu bu acaba?
  • harikaymis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Beyler 10 tane karakter çıkarttım sıkıldıkça yapcam. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum kitaplığımın bir bölümüne istifliycem

A4 kağıt mı karton mu bu acaba?

a4
  • Alın son kıyak. Deviantart.com'da cubeecraft diye aratın baya bişeyler çıkıyor. Baykuş buldum hatta

• vakit bulursak neden olmasın :) adım adım bide güzel açıklama hazırlansa veya yapılış videosu... renkli yazıcı nerden bulcam lan bakarız komşudan falan ali abiler verirmiki acaba olmadı çarparız
  •  Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!

Buda hoşmuş
  • Kütüphanenin 2 ucuna birer tane koymayı planlıyorum,hoş durur.
  • Süper maketler geliyo valla sabırsızlandım yapmak içinA4 e yapsak bişey olmaz heralde?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.