Şimdi Ara

KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
11
Favori
190.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mürekkep doldurunca kartuşlar expire olmuyor mu? Benim HP C5280 yazıcımdaki 2 yıl önce satın aldığım orijinal kartuş expire oldu. İçinde mürekkep olmasına rağmen kullanamıyorum. Ne yapmam gerekir?
    Teşekkürler
  • Birkaç hafta önce Taylanda gittim orada teknoloji merkezlerinde heryerde kartuş dolum dükkanları var ve çok çalışıyorlar ancak bizim kullandığımız yöntemle doldurmuyorlar Printer Tank dedikleri bir yol var çok daha uzun süre gidiyor ben istanbulda görmedim bunu yapan biryer.Var da ben mi bilmiyorum ?

http://www.goa.com.my/blog/

• quote:

Orijinalden alıntı: lionminister

herkese selamlar. Lexmark x5250 yazıcı/tarayıcımı ve hp inkjet D2400 yazıcımın siyah beyaz kartuşlarını elle doldurdum.
    dolumda Pelikan 4001 siyah parlak dolma kalem mürekkebi kullandım.
    ikisinin de kafası kurumuştu, su buharı ve kolonya ile açtım. sadece siyah tonlarda yazarken sorun yok.
    Hp gri tonlarda yazıyor. hiçbir sorun yok.
    ama lexmark'ta gri tonlarda yazmak istediğimde hiçbirşey almıyorum. makinem gri tonları es geçiyor.
    ne yapmalıyım?

Merhabalar,

Sizin dolum yönteminiz her ne kadar günü kurtarsa da uzun süreli olamayacaktır.Takdir edersiniz ki kullanıcıların dolumdan bekledikleri sık sayıda dolum yapabilmek ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan mümkün olduğunca tasarruf edebilmektir.

Kartuş süngerleri yapılarına göre uygun mürekkep kullanmaktadır.PİYASANIN ÇOĞUNDA YAPILAN EN ÖLÜMCÜL HATA HP-EPSON-CANON-LEXMARKA AYNI MÜREKKEBİ KULLANMAKTIR.Dediğim gibi bu günü kurtarır ancak bir yerden sonra kartuş size BURAYA KADAR demeye başlar...

Anladığım kadarıyla siz denemek için böyle bir yola başvurmuşsunuz.Ancak bu söylediğimi en iyi destekleyen de HP 'DE BU SONUCA ULAŞMIŞ OLMANIZ ANCAK LEXMARK DA AYNI SONUÇLARI ELDE EDEMEYİŞİNİZ OLMUŞTUR.HP'nin süngerleri gerçekten de çok hassastır.Bir dahaki dolumda da aynı sonucu elde edemeyeceğinizi iddia edemeyiz ancak bu durum sigara kullanan bir insansın her sigarada ömründen 5 dk azalmasıyla eşdeğer anlamdadır:)

UMARIM ELDE ETTİĞİNİZ SONUÇLARI HERKES OKUR VE DOLUM İŞİNİNİ SADECE KARTUŞA ŞIRINGAYLA MÜREKKEP ENJEKTE ETMEK OLMADIĞINI ANLAR...

DENEYİM VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞARAK BİZE DE YOL GÖSTERİCİ OLDUĞUNUZ KANAATİNDEYİZ...TEŞEKKÜRLER

Biz de gittigidiyorda kartuş mürekkebi ve malzemeleri satan bir firmayız.Burada ALIŞVERİŞ YAPAN VEYA YAPMAYAN HERKESE AÇIKLAYICI BİLGİLER SUNMAYA,SORULARI CEVAPLAMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Size HP ve LEXMARK dolum setlerimizin linklerini vereyim.Herhangi bir dolum seti linkine tıklayarak ÜRÜN ALIRKEN VEYA KARŞILAŞTIRIKEN LÜTFEN BUNLARA DİKKAT EDİNİZ bölümünü okumanızı tavsiye ediyoruz...

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/HP-DOLUM-SETLERI/

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/LEXMARK-DOLUM-SETLERI/

Saygılarımızla...

...NOKTA ATIŞI...

• İyi günler
    Hp 4780 marka yazıcım var ve demo kartuşları bitmek üzere orjinal kartuş almayı düşünüyordum fakat dün forum bornova kipa da boytaşın kartuş dolum yerini gördüm ve renkli ve siyah kartuşları toplamda 15 TL ye doldurduklarını söledi orjinale göre oldukça ucuz. Daha önce burada dolum yaptırmış arkadaşlar varmı bir problem yaşarmıyım?
    Teşekkürler.
  • Hp c 3180 veya 31xx modellerinde belirtilen ozelliklerde kullanım saglayan ozelliklere sahiptir. yani ŞIRINGA İLE PRATİK DOLUM YAPILABİLEN, kaliteli tarayıcılı, hafıza kartı okuyan, ev için çok fonksiyonlu yazıcı ' dır.
    Canon lexmark veya epsonla dolum sonrası kaliteyi kıyasladıgınızda daha guzel sonuclar alacagınıza emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Birkaç hafta önce Taylanda gittim orada teknoloji merkezlerinde heryerde kartuş dolum dükkanları var ve çok çalışıyorlar ancak bizim kullandığımız yöntemle doldurmuyorlar Printer Tank dedikleri bir yol var çok daha uzun süre gidiyor ben istanbulda görmedim bunu yapan biryer.Var da ben mi bilmiyorum ?

http://www.goa.com.my/blog/
    />

devamlı mürekkep sistemini firmamızdan temin edebilirsiniz. ayrıca besleme tanklarını kendiniz de kolayca takabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Arkadaşlar,
    Mürekkep doldurunca kartuşlar expire olmuyor mu? Benim HP C5280 yazıcımdaki 2 yıl önce satın aldığım orijinal kartuş expire oldu. İçinde mürekkep olmasına rağmen kullanamıyorum. Ne yapmam gerekir?
    Teşekkürler

kartuslarınız yazıcınza takıldıgı andan itibaren kullanım suresi vardır bu sure icerisinde kullanılmasa dahi elektronik devreler ( circuit ) bloklanır . orjinal yedek veya muadil kartus ( hesaplı olcaktır . )

saygılar,
    Ahmet
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Benimde Bir Sorunum var Lexmark S400 marka all in one bir yazıcım var. kartuşları bitti. bende kendi yöntemimle doldurdum. daha önce hp dolduruyordum sorun yoktu. ama şimdi kartuşları doldurunca tanımadı yazıcı. bunun için kartuşların resetlenmesi lazımmış sanırım. nasıl yapıldığı konusunda hiçbir bilgim yok. yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü 4 kartuş 100 Tl. 3 kerede alırsam yazıcı parası kadar
  • Arkadaşlar epson stylus dx 3850 model bi yazıcım var.Tüm kartuşları bitirdikten sonra kartuşların tamamını attım.Daha sonra sadece siyah kartuş aldım ancak yazıcı diğer 3 rengi de istio onlar olmadan sadece siyahla yazdıramıyorum bunu nasıl çözebilirim ? BİRİSİ BUNA Bİ ÇÖZÜM BULSUN ARTIK
  • Merhaba arkadaşlar ;
    Yazıcımdan renkli bir resmi birden fazla çıkartmak istediğim zaman yazıcıdan resmin renkli fotokopisini çekmekle renkli çıktısını almak arasında kartuş açısından bir farklılık olur mu ??
  • Merhabalar,

iki seçenek arasında çözünürlük farkı bulunmuyorsa (yani yazıcı baskı işini aynı ayarlar ile yapıyorsa) mürekkep kullanımı farklı olmayacaktır.

Saygılar
    KartusWebTR

quote:

Orijinalden alıntı: felony__17

Merhaba arkadaşlar ;
    Yazıcımdan renkli bir resmi birden fazla çıkartmak istediğim zaman yazıcıdan resmin renkli fotokopisini çekmekle renkli çıktısını almak arasında kartuş açısından bir farklılık olur mu ??
  • teşekkür ederim KartusWebTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: felony__17

Merhaba arkadaşlar ;

Yazıcı fotokopide çoğu zaman 300 dpi ile tarar ve standart modda çıktı yapar.

Eğer sen daha yüzsek bir çözünürlükte tarayıp standart modda çıktı alırsan fark olur.

Eğer bu tarattığın belgeyi yüksek modda baskı yaparsan fark dahada artar.
  • tşkkrler arkadaşlar
  • dün canon mp500 yazıcıya cescesordan kartuş seti aldım anacak sarı renkli kartuş sızdırıyor. mesela gece yatıp akşam kalktığımda kartuş kafasını sarı mürekkeple dolmuş olduğunu gördüm.

bu sorunun çözümü nedir.
  • Arkadaşlar kafama takılan bir soruyu sorayım.. Dolum yapılacak kartuşun üzerindeki etiketin faktörü nedir? Olmasa ne olur? Kartuş dolumu yapıldıktan sonra üstte açılan değilin iyice kapanması mı gerekli (hava almaması için) yoksa açıkta kalsa birşey farketmezmi? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Etiketin bir esprisi yok ama delik mutlaka kapalı olmalı.
  • arkadaşlar bende bi hp D1460 var.tam kartuşla ortalama kaç adet siyah-beyaz baskı yapar? teşekkürler.
  • geçen ay hp photosmart premium c410 b yazıcı aldım ilk kez kartuş ihtiyacı oldu. goprintten dolum seti aldım hp 364 ama kalın siyahı görmuyor bu makine... eskilerine çiplerini geri taktım çıkardım olmadı çiplerin yerlerini değiştirdim yinede olmadı hep aynı kalın siyah murekkep boş yada arızalı hatası kartuştaki çipi okuyan gözden biraz murekkep cıktı acaba ondan mı temizlesem gecer mi
  • Hp j4500 yazıcı aldım, yazıcının içinden kartuşları elden dolum için kullanamıyoruz sanırım. kartuş ve mürekkep için güvenilir ve kaliteli bir alışveriş yeri biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.