HP P1006 kartuşları çipli sanırım.Bu yazıcının kartuşlarını doldururken cipin yenilenmesi her seferinde şart mıdır?.Yoksa bu çipin hafızası sayaç mantığında işleyip de örn 1500 ü gösterdiğinde kartuş çalışmaz hale mi geliyor.Özellikle ilk soruma cevap verirseniz memnun olurum.Her dolumda çip yeniilemek şart mıdır?
Elimde HP C343 marka printer var... Kartuşları 350 ve 351 kodlu kartuşlar...
BU kartuşlar için bulabileceğim, fiyat/performans puanı en iyi kartuş hangisidir ve Int. üzerinden nereden bulabilirim??
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar, Canon'un chip'li modellerine chip'in ömrü bitene kadar dolum yapılabilir denmiş. **Peki bu ömür bitmesi ne kadarlık bi zamanı kapsar aşağı yukarı ** yazıcının kartuuşu tanıması için yapılan resetleme mi chip'in ömrünü kısaltır yani resetleme yapıkça mı kısalır,değilse nasıl olur?
Selam arkadaşlar bende de EPSON DX7450 var. Dolan kartuş kullanıyordum daha önce birkez bitti doldurup taktım resetleme gerçekleşti. Dün sarı kartuş bitti yine çıkartıp doldurdum taktığımda makine tanımadı. Sonra hepsini birlikte çıkarıp taktım bu sefer hiçbirini tanımadı. Kapatıp açtım, orjinalleri taktım görüyor dolan kartuşları görmüyor. Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
bu konu hakkında çok yorum yapılmış ama çok uğraşmaya gerek yok www.dolumnet.com a girin en uygun fiyatlarda alışverişinizi yapın arkadaşlar
ben de ayni sorunu yaşiyorum bilgin varsa banada söylermisin emeil adresim emre_4300_@hotmail.com
bir bilen kardeş bende hp d2360 yazıcım düne kadr tıkır tıkır çalışırken birden yazıcı çevirim dışı oldu bir türlü çalıştıramadım bir kaç sefer silip tekrar yükledim ama neticeye ulaşamadım. birde bu hatayı gösteriyor.
(â€Yazıcı Kartuşu/Kartuşları Sorunu Yazıcı Kartuşu Sorunu Aşağıdaki yazıcı kartuşunda sorun var: Üç renkli Yazıcının belgelerine bakın.)
not :yazıcıdan bir çıktı alırken scaner de çalısıyor idi kartuştamı yoksa yazıcıdamı olabilir yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
yokmu arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş????????
quote:
Orjinalden alıntı: ozdemier
bir bilen kardeş bende hp d2360 yazıcım düne kadr tıkır tıkır çalışırken birden yazıcı çevirim dışı oldu bir türlü çalıştıramadım bir kaç sefer silip tekrar yükledim ama neticeye ulaşamadım. birde bu hatayı gösteriyor.
(â€Yazıcı Kartuşu/Kartuşları Sorunu Yazıcı Kartuşu Sorunu Aşağıdaki yazıcı kartuşunda sorun var: Üç renkli Yazıcının belgelerine bakın.)
not :yazıcıdan bir çıktı alırken scaner de çalısıyor idi kartuştamı yoksa yazıcıdamı olabilir yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
denizyulu arkadaşım sorunu çözebildinmi bedede artı yukarıdaki sorunla birlikte önce (hazır) sonrada yazma işlemi başlatmak istediğimde (çevirimdışı) olarak gözüküyor sende sorun çözüldü ise açıklarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: deniz_yolu
bir_bilen kardes benım hp deskjet d2360 yazıcım var sureklı cevirim disi gorunuyor ne yaptıysam sorunu gıderemedım senın onerılerın neler? ne yapabılırım ;??;? simdiden teşekkurler
arkdaşlar hp 1560 war.demo kartuş bitti gittim orjinal aldım. demo olan boş.onu doldurmayı öğrenmek için kullanıyorum. bugun dolum yaptım güzel de yazdırdı fakat mürekkep damlamaya başladı çıkardım bnde. bu sorunu nasıl çözerim. snrm sebebi hava alması ama bilmiyorum neden.
Canon MP150 renkli kartuşunu doldururken alttan boşalıyor.Bunu nasıl durdurcam?
bende mp510 kartuşlarını doldururken aynı sorunla uğraştım ve bir dünya mürekkebi zayan ettim ama olayı sonra çözdüm ilk önce alttaki çıkışı çok sıkı bir şekide kapatıcaksın streç film bant gibi şeylerle sonra üsten doldurduğun deliğin yanına bir delik daha açacaksın yada dolum yaptığın deligi iyice genişleteceksinki sen mürekebi şıranga ettiğinde içerdeki hava çıkacak yer bulabilsin üst taraf bu şekilde olmazsa hava gidecek yer bulamdığı için altan çıkıyor şapır şapır damlıyor ayrıca mürekkebi yavaş yavaş şırınga edeceksin işlem bitince üstteki delikleri elinde varsa sıcak silikonla yoksa mum akıtarak kapatıcaksın tabi içne kacırmayacaksın kartuşun sonra altatki tıkadığın yeri açıcaksın yinede bir miktar sızıntı oluyor ama üstteki delikleri kapıtınca daha akıtmıyor
Yukarıdaki kartuşları garantili olarakwww.yesilbagbilisim.com yadawww.istanbuldolum.com firmalarının iki şubesi var Mecidiyeköy ve Bağcılarda Hangisine yakınsanız renkli yada siyah fiyat farketmiyor 5 TL ye garantili olarak orjinal Kartuş Dolum yaptırabilirsiniz yani ikisinin maliyeti 10 TL.Eğer Dolumcu iseniz yada kendi dolumunuzu yapmayı arzuluyorsanız Dolum Malzemesi de satılmakta Arzu ederseniz En uygun mürekkep fiyatlarını yada toner tozu fiyatlarınıwww.yesilbagbilisim.com sitesinde Dolum Malzemeleri Başlığı altında inceleyebilirsiniz.
Canon Kartuşun çipli modellerini resetleyebiliyoruz reset cihazımız varwww.istanbuldolum.com dan adres bilgilerimize ulaşabilirsiniz hangi şubemize yakınsanız isterseniz getirin resetleyelim yada reset cihazını satabiliriz yada arzu ederseniz kolaydolan kartuş setini alabilirsiniz bu modellerin üstünde hem tıpası var tıpayı çıkartıp dolduruyorsunuz üstündeki çipler de oto reset çipler herseferinde kendi kendini resetliyor bu setlerle beraber mürekkeplerini de veriyoruz,bir setle yaklaşık 24 sefer dolum yapıyorsunuz maliyet minimum bu kolaydolum kartuş setlerinin fiyatlarına dawww.yesilbagbilisim.com adresinden kolaydolum kartuş setleri başlığı altından ulaşabilirsiniz
MERHABA ARKADAŞLAR DOLAN KARTUŞ SİPARİŞ ETTİM YAZICIYA TAKTIM MALESEF YAZICIM TANIMADI.YORUMLARA BAKARAK TAK ÇIKAR YAPTIM, ORJİNALİNİ TAKIP ÇIKARDIM DOLAN KARTUŞU TAKTIM ARDINDAN YİNE TANIMADI.BUNU EN AZ 10-15 KERE YAPTIM. ŞİMDİ DE YAZICI ORJİNAL KARTUŞU BİLE TANIMIYOR. NE YAPMAMI ÖNERİYORSUNUZ.
Selam,Yazıcının Marka ve modelini yazmamışsınız ama bazı çipli modellerde yazıcıyı tamamen kaldırıp tekrar yüklemek işe yaramakta eğer bu yöntemde olmazsa kartuş setini aldığınız yeri aramanız gerekir onlar marka ve modele göre yönlendirme yaparlar, yada kartuşların çiplerini değiştirmeleri gerekir .Saygılarımla,
quote:
Orijinalden alıntı: lowex
MERHABA ARKADAŞLAR DOLAN KARTUŞ SİPARİŞ ETTİM YAZICIYA TAKTIM MALESEF YAZICIM TANIMADI.YORUMLARA BAKARAK TAK ÇIKAR YAPTIM, ORJİNALİNİ TAKIP ÇIKARDIM DOLAN KARTUŞU TAKTIM ARDINDAN YİNE TANIMADI.BUNU EN AZ 10-15 KERE YAPTIM. ŞİMDİ DE YAZICI ORJİNAL KARTUŞU BİLE TANIMIYOR. NE YAPMAMI ÖNERİYORSUNUZ.
Dostum galiba epson yazıcı kullanıyon kartuşun çipinin değdiği yerleri ve çiplerin üstünü kuru peçete ile sil bazen mürekkep gelince bu yerlere teması engelliyor. genede dolan kartuşları tenımıyorsa yazıcıyı kapat fişinide çek tekrar tak fişi kartuşlrı tak çıkart ara ara bunu yap bende birkaç gün uğraştığımı biliyorum eskiden keşke kartuşların çipleri birleşik olanından alsaydın bunlar hiç tanımamazlık yapmadı bende 1 seneyi geçti üstündeki düğmeye basıyon yazıcı açakapa hepsi full
benim yazıcım lexmark z 845 kartuşları geçen gün doldurdumama silik yazıyor ne yapmam gerekiyor acaba
İzmir boytaş'ta kartuş dolduran var mı ? Bugün renkli ve siyah kartuşları doldurtmaya gideceğim. Herhangi bir sorunla karşılan oldu mu ?