Şimdi Ara

KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
11
Favori
190.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epson Stylus DX5050 kullanıyorum kartuş dolumu için kartuş dolduran yerlere gittim ancak bunun bu kartuşlarda mümkün olmadığını söylediler.Doğru mdur bunların kartuşlarını doldurma imkanımız yok mu?
  • İmkansız değilde cihazları yoktur
  • Merhaba
    Elimde Lexmark z11 eski bir yazicim var.Iki senedir kullanilmadi ,kartus doldurtmak icin gittigim yere bunu belirterek teslim ettim doldurup "tamam bir sorun yok yaziyor diyerek "teslim ettiler ama malesef yazmiyor.Tekrar yazici ile goturdum bu sefer yazicida sorun var falan dendi.Kartus buyuk diye iki katida para odedim ustelik.Aceba gercekten yazicim bozuldu mu yoksa dolduranlarda mi hata ? Yazicim gercekten cope mi gidecek bilgisi olanlar yazabilir mi , kurtarilma sansi var mi aceba?
  • socetti arkadasım senin sorununu bu site cozerwww.dolankartus.com veyawww.cescesor.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robooo -- 7 Ağustos 2008; 1:53:39 >
  • arkadaşlar lazer yazıcıların kartuşları nerede nsıl dolar?
  • arkadaşlar ben iki model arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?

1)HP OFFICEJET PRO L7680 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI CB038A ________bunda fotoğraf baskısı var mı???

2)HP LASERJET M1522N ÇOK FONKSİYONLU YAZICI (CC372A)

ACABA HANGİSİNİ ALAYIM? lazer renksiz..

birde asıl önem verdiğim bu officejetin hp88 numaralı kartuşunun dolumu zor demiişsiniz ama tam olarak imkansızmıdır? birde yenisini almak istesem piyasada hp88 kartuşları bulmam mümkünmüdür?

birde siz 600ytl civarında renkli yazıcı önerirmisiniz?kartuşu bana sorun çıkarmıyacak.

son olarak da bu iki yazıcı kaç baskı yapar????

teşekkürler.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

arkadaşlar ben iki model arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?

1)HP OFFICEJET PRO L7680 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI CB038A ________bunda fotoğraf baskısı var mı???

2)HP LASERJET M1522N ÇOK FONKSİYONLU YAZICI (CC372A)

ACABA HANGİSİNİ ALAYIM? lazer renksiz..

birde asıl önem verdiğim bu officejetin hp88 numaralı kartuşunun dolumu zor demiişsiniz ama tam olarak imkansızmıdır? birde yenisini almak istesem piyasada hp88 kartuşları bulmam mümkünmüdür?

birde siz 600ytl civarında renkli yazıcı önerirmisiniz?kartuşu bana sorun çıkarmıyacak.

son olarak da bu iki yazıcı kaç baskı yapar????

teşekkürler.......

Hp88in orjinal olan kartuşlarının dolumu zor fakat chiplerini otomatik olarak resetleyen kartuşlar var.www.dolankartus.com da bulabilirsiniz. 4 kartuşset halinde satılıyor 60ytl civarındaydı sanırım. bunları alıp yazıcınızdaki kartuşlarla değitiriyorsunuz. üzrnde bir tıpa var onu açıp mürekkebi içine boşaltıyorsunuz. tek yapmanız gereken bu :) yani dolan kartuşu aldıktan sonra 5 yaşındaki çocuk bile doldurabilir. ztanen hpnin 88 model kartuşları sadece mürekkep tankı görevi gördüğü baskı kafaları ayrıolduğu içn bu kartuşların bozulma ihtimali de yok. bir kere alıp yazıcıyı değiştirene kadar kullanabiliyorsunuz. ve baskılarınız çok çok ucuza gelmiş oluyor.. bir debrada 60ytl civarında olan bu kartuşları ebay den 35ytlye alabilirsiniz kargo dahil :)

• peki dostum ben bunu internet üzerinden değilde başka nerden alabilrim?mesela teknosada mavide bimekste veya vatan computerda satılıyor mu????

birde bu yazıcı nasıl(officeset l7680)?verdiğim paraya değer mi?
  • merhaba arkadaslar,
    ben siyah-beyaz lazer almak istiyorum.
    Dolumu kolay ve ucuz olsun istiyorum. Ayrıca ekstra masraf (drum vs.) mümkünse çıkarmasın.

2 modelı bıraz araştırabildim:
    1-HP 1006
    2-Samsung 1610

Canon ve Xerox hakkında pek bilgi edinemedim.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum....
  • Selam
    Arkadaşlar
    CANON MP140 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI
    CANON IP4500 RENKLİ YAZICI
    HP PHOTOSMART C4280 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI

Bunların hangisi daha ekonomik olur.Kartuş dolumu rahat yapılıyormu kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdemirkol -- 26 Ağustos 2008; 14:47:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

peki dostum ben bunu internet üzerinden değilde başka nerden alabilrim?mesela teknosada mavide bimekste veya vatan computerda satılıyor mu????

birde bu yazıcı nasıl(officeset l7680)?verdiğim paraya değer mi?

o tür yerlerde bulamazsın fakat internetten almak istemiyorum diyorsan forumdan cecesor nickli kullanıcıya pm at. Sanırım üsküdarda dükkanı var oradan alabilirsin..
  • SAMSUNG CLP 300 almak istiyorum söz konusu model ve bunun kartuş dolum süreci ile ilgili bilgi verir misiniz? sorun teşkil eder mi? teşekürler
  • selam 2 ay önce HP L7590 aldım.reset sorununu çözmek için internetten cercesor adlı bir firmadan 4 adet oto resetli kartuş aldım.fakat bir türlü reset yapmadı.sonra firma ile görüştüm gönder dediler ve bana yeni bir takım yolladılar.fakat yine aynı sorun.bana bir kaç kartuş değiştirme kombinasyonu önerdiler.her türlü şrkilde resetlemedi.yani kartuş yarı oluyor ve makine yarım gösteriyor doldurup tekrar takıyorum yine yarım gösteriyor.rsetlenmiş olsa dolu görmesi gerekiyor.lütfen kullanan varsa acil yardım kafayı yemek üzereyim.veya resetlemeye kesin garanti vercek başka bir firma bilen varsa lütfen söylesin.saygılar...
  • selam arkadaşlar bir önceki masajımda hp 88 dolan kartuşlardaki sorunun yazdım birde cıhazın baskı kafalarının birinde siyah-sarı baskı kafasında daha 1500 sayfa yazdım sorun oldu;sarı çok silik ve çizgili yazıyor.firma yetkilileriyle görüştüm söyladikleri tüm formülleri denedim olmadı.diyorlarki kafayı değiştir.ürün daha iki aylık 1500 çıktı ile heme gidermi?.diğer renkler çok iyi bir çıkış yolu arıyorum.lütfen tecrübesi olan biri cevap vaersin saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasim45

selam arkadaşlar bir önceki masajımda hp 88 dolan kartuşlardaki sorunun yazdım birde cıhazın baskı kafalarının birinde siyah-sarı baskı kafasında daha 1500 sayfa yazdım sorun oldu;sarı çok silik ve çizgili yazıyor.firma yetkilileriyle görüştüm söyladikleri tüm formülleri denedim olmadı.diyorlarki kafayı değiştir.ürün daha iki aylık 1500 çıktı ile heme gidermi?.diğer renkler çok iyi bir çıkış yolu arıyorum.lütfen tecrübesi olan biri cevap vaersin saygılar....

Ben ebay'den aldım 40YTL tuttu kargosu ile birlikte. Gelen kartuşların içi de doluydu. Siz söyledikten sonra kontrol ettim bende de kartuşlar kendini resetlemiyor. Geleli daha 2 gün oldu. Bir süre gözlemleyip size bilgi veririm sorun devam ederse veya çözümünü söylerim eğer bulabillirsem. Baskı kafası sorununa gelince kullandığınız mürekkep ile alakalıdır büyük ihtimalle. bildiğim kadarıyal HP baskı kafaları için ortalama 30.000 sayfa kullanım ömrü veriyor..

• Arkadaşlar selamlar,

Geçen perşembe günü HP 5400dn model bir yazıcı aldım. Yazıcının kurulumunu yaptım ve 4 sayfa (siyah-beyaz) yazdırdıktan sonra makinenin kırmızı kartuşu bittiğine dair hata uyarısı verdi. Bunları bastırmadan önce birkaç test sayfası bastırmıştım. Kartuşu çıkarıp kontrol ettim ve içi kesinlikle dolu. Defalarca çıkarıp takmama rağmen bir değişiklik olmadı. Makinenin hafızasını resetlersem bu sorun çözülür mü? Yoksa daha yeni aldığım makinenin hiç kullanmadığım kartuşunu değiştirmek zorunda mı kalacağım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Not: Makinenin kullandığı kartuş tipi HP 88 seri...
  • ben 300 ytl ye kadar bi yazıcı taraycı fotokobi özelligi olan yazıcı alacagım bu özelliklerde kartuşu doldurulabilen benim başımı agrıtmayacak bi yazıcı bakıyorum bu özelliklerde bi öneriniz varmı
  • hp j5780 ve hp 5610un kartuşları ciplimi
  • selam.büyük ihtimal kartuşun çipi çalışmıyor.ondan olabilir yine büyük ihtimal yenisini alırsın çünkü hiç kullanmasan bile HP sarf malzemesi diye garantiye sokmaz.ben HP L7590 aldım iki ay önce yazıcı kafazı arza yaptı.daha 1500 sayfa basmıştım ki normalde 30.000 sayfa basıyor.onu bile kartuş gibi sarf mazemesine soktular ve değiştirmediler.90.00 yt lik parça düşünün.HP nin satış sonrası destek çok kötü.siz bir başkasından HP 88 kartuş deneyin veya yenisini alıp deneyin sorun hallolursa devam edesiniz.saygılar...
  • arkadaşlar hp 4380 nin kartuşları dolar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.