Şimdi Ara

KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
11
Favori
190.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epson r200 yazıcım var buna dolan kartuş aldım cescesor dan fakat bir renk için ink out alarmı veriyor daha sonra aldığım kişi yenisini gönderdi fakat sorun aynen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrul29

Epson r200 yazıcım var buna dolan kartuş aldım cescesor dan fakat bir renk için ink out alarmı veriyor daha sonra aldığım kişi yenisini gönderdi fakat sorun aynen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? şimdiden teşekkürler

tanıyana kadar o kartuşları tak çıkar aynı sorun bende de olmuştu 3 4 gün uğreştığımı hatırlıyorum bende siyahı hep tanıyordu diğer renklerde tanımamazlık yapıyordu kolay gelsin ümidini kesme
  • Teşekkürler cevap için başka çare yok galiba selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrul29

Epson r200 yazıcım var buna dolan kartuş aldım cescesor dan fakat bir renk için ink out alarmı veriyor daha sonra aldığım kişi yenisini gönderdi fakat sorun aynen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? şimdiden teşekkürler

dostum nerede oturduğunu yazarsan sana yardımcı olabilirim.eğer izmir'deysen karşıyaka da epson ve dolan kartuşlarını satan arkadaşım var.kaç tane müşterisine verdi sorun çıkmadı.tabi oda istanbul dan toptancısından alıyor.cescesor'dan biraz pahalı yalnız.arada 20-25 ytl falan fark var galiba.arkadaşım Ali bey tel:0542.7835020..not:daha önce aynı yerden bende almıştım en son iade ettim bu arkadaştan aldım şimdi bir sorunum yok.kolay gelsin...
  • Bu dolankartuşcular şaşırmışlar. Kartuş alana yazıcıyı bedava veriyorlar.
    Epson 4450 ve Hp 7160
    Kartuşları da mürekkepleri de eski fiyat yani üzerine birşey koymamışlar.
    Alan var mı? Gerçekten dedikleri gibi mi?
    Adres:www.DolanKartus.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasim45

selam 2 ay önce HP L7590 aldım.reset sorununu çözmek için internetten cercesor adlı bir firmadan 4 adet oto resetli kartuş aldım.fakat bir türlü reset yapmadı.sonra firma ile görüştüm gönder dediler ve bana yeni bir takım yolladılar.fakat yine aynı sorun.bana bir kaç kartuş değiştirme kombinasyonu önerdiler.her türlü şrkilde resetlemedi.yani kartuş yarı oluyor ve makine yarım gösteriyor doldurup tekrar takıyorum yine yarım gösteriyor.rsetlenmiş olsa dolu görmesi gerekiyor.lütfen kullanan varsa acil yardım kafayı yemek üzereyim.veya resetlemeye kesin garanti vercek başka bir firma bilen varsa lütfen söylesin.saygılar...

Önceki mesajımda reset sorununu çözersem haber vereceğim demiştim. Benim kartuşlarım da yazıcıyı açıp kapatınca veya çıkarıp takınca kendini resetlemiyordu. Hatta uğraşmıştım baya resetlemek için ama olmamıştı. Daha sonra kartuşların belli bir seviyenin altına düşünce çıkar-tak yaparak kendini resetlediğini okudum. Ve kartuşların azalmasını beklemeye başladım. Sarı kartuş yazıcının ön panelindeki göstergede tek çizik kalınca sarıyı çıkarıp taktım. Ve oldu. Tüm kartuşarı resetledi sarıyı çıkarıp takmamla. Yani kartuşlar belli bir seviyenin altına düştüğünde çıkarıp takarsanız kendini resetliyor. Eğer hala sorununuz devam ediyorsa bunu deneyebilirsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Orjinalden alıntı: rasim45

selam 2 ay önce HP L7590 aldım.reset sorununu çözmek için internetten cercesor adlı bir firmadan 4 adet oto resetli kartuş aldım.fakat bir türlü reset yapmadı.sonra firma ile görüştüm gönder dediler ve bana yeni bir takım yolladılar.fakat yine aynı sorun.bana bir kaç kartuş değiştirme kombinasyonu önerdiler.her türlü şrkilde resetlemedi.yani kartuş yarı oluyor ve makine yarım gösteriyor doldurup tekrar takıyorum yine yarım gösteriyor.rsetlenmiş olsa dolu görmesi gerekiyor.lütfen kullanan varsa acil yardım kafayı yemek üzereyim.veya resetlemeye kesin garanti vercek başka bir firma bilen varsa lütfen söylesin.saygılar...

Önceki mesajımda reset sorununu çözersem haber vereceğim demiştim. Benim kartuşlarım da yazıcıyı açıp kapatınca veya çıkarıp takınca kendini resetlemiyordu. Hatta uğraşmıştım baya resetlemek için ama olmamıştı. Daha sonra kartuşların belli bir seviyenin altına düşünce çıkar-tak yaparak kendini resetlediğini okudum. Ve kartuşların azalmasını beklemeye başladım. Sarı kartuş yazıcının ön panelindeki göstergede tek çizik kalınca sarıyı çıkarıp taktım. Ve oldu. Tüm kartuşarı resetledi sarıyı çıkarıp takmamla. Yani kartuşlar belli bir seviyenin altına düştüğünde çıkarıp takarsanız kendini resetliyor. Eğer hala sorununuz devam ediyorsa bunu deneyebilirsiniz..

renkler bitmeden resetlemesini beklememek lazım zaten bunada gerek yok normalde renklerden 1 tanesi bile bitse kendini resetliyor zaten ama arkadaşın sorunu bir zamanlar bende ve bu sitedeki birkaç arkadaşta da gözükmüştü ister dolan kartuş veya cescesor olsun bu çipler bazen böyle sıkıntılar yaratıyor
    bana satıcının dediği bu çiplerin stabilitesi ile ilgili olduğu bunuda çipleri değiştirerek müşteri memnuniyeti sağladıklarını söylediler

• Merhaba Bir_Bilen,
    HP Officejet j6410 model yazıcıda kullanılan Hp 350ve 351 no'lu kartuşlar doldurulabiliyor mu?
    "mobildolum" sitesindeki kartuş dolum seti ile kendim dolum yapabilir miyim?
    Bir de genel olarak bu yazıcının değerlendirmesini rica edebilir miyim?
    Ayda 1500 sayfa civarı siyahbeyaz yazdırma, 100-150 civarı fotokopi çekiyorum,
    1- Şu anda elimde olan xerox pe16 'nın (600x600dpi lazer) fotokopi çekiminden memnun değilim , bu cihaz daha iyi fotokopi çekermi (1200x1200dpi diyor ürün özelliklerinde )?
    2- Bir dolu kartuşla yaklaşık kaç sayfa çıktı alırım?

Değerlendirmelerini rica ediyorum?

Not :Soruyu her ne kadar konu sahibi Bir_bilen'e yöneltmiş olsamda
    değerlendirme yapabilecek her arkadaşın görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhboy -- 3 Ekim 2008; 23:07:23 >
  • samsung clp 300 toner dolduran var mı tavsiyeniz neresidir istanbul anadolu yakası için...
  • asıl sen şaşırmış olmayasın,
    delikanlı gibi çıkıp reklamını yapsana
    ne öyle her konuya aynı mesajı çekmişsin?
    dürüst olalım dürüst..........

quote:

Orjinalden alıntı: marmarisso

Bu dolankartuşcular şaşırmışlar. Kartuş alana yazıcıyı bedava veriyorlar.
    Epson 4450 ve Hp 7160
    Kartuşları da mürekkepleri de eski fiyat yani üzerine birşey koymamışlar.
    Alan var mı? Gerçekten dedikleri gibi mi?
    Adres:www.DolanKartus.com
  • Arkadaşlar HP 4380 modeline ait 350 siyah ve 351 renkli kartuşu evde nasıl doldurabilirim? gereken malzemeler nelerdir? ve nereden temin edebilirim? uygulamayı yapan bir arkadaş ALLAH RIZASI için bilgi verebilir mi?
  • neyse gerek kalmadı bir arkadaşa lazım olursa cescesor diye google arama motorunda aratırsa bu sitede her türlü materyal var
  • Dolum için en uygun malzeme satışını netten yapan yer neresi üstadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 17 Kasım 2008; 0:50:45 >
  • bir_bilen kardes benım hp deskjet d2360 yazıcım var sureklı cevirim disi gorunuyor ne yaptıysam sorunu gıderemedım senın onerılerın neler? ne yapabılırım ;??;? simdiden teşekkurler
  • arkadaşlar yakın zamanda ar585 alacğaımda ben bir daha orjinal kartuşları hiç kullanmadan direk cescesor kartuş +mürekkep şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Ama illaki orjinal kartuşları takmam şart mı? Yoksa direk forumda orjinal kartuş kullanmak isteyen arkadaşlara satmayı düşünüyorum normal setten(110ytl) daha ucuz bir fiyata.... Yani diyorum ki illa ki o kartuşları takmak şartmı çünkü bi kısmını direk alacak sonra uğraş babam uğraş ki saf cescesor mürekkeplerini kullanmaya başlayana kadar....

İyi günler ,Orhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

arkadaşlar yakın zamanda ar585 alacğaımda ben bir daha orjinal kartuşları hiç kullanmadan direk cescesor kartuş +mürekkep şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Ama illaki orjinal kartuşları takmam şart mı? Yoksa direk forumda orjinal kartuş kullanmak isteyen arkadaşlara satmayı düşünüyorum normal setten(110ytl) daha ucuz bir fiyata.... Yani diyorum ki illa ki o kartuşları takmak şartmı çünkü bi kısmını direk alacak sonra uğraş babam uğraş ki saf cescesor mürekkeplerini kullanmaya başlayana kadar....

İyi günler ,Orhan...

epson rx585 yazıcı ile gelen kartuşları satma bence çünkü yazıcı servise gitmesi gerikirse servise o kartuşlarla götürürsün kartuşları hiç açma dursun bir kenarda ayrıca cescesor kartuş +mürekkep kullanıyorsan orjinal kartuşlara zaten gerek yok kullanma.Bide bu yazıcının atık mürekkepini hortumla dışarı şişeye aktar yazıcının içinde biriktirme .

• merhaba
    benwww.sevenhill.com sitemde bu konuda birşeyler yazdım arzu eden okuyabilir.
  • Ya arkadaşlar bir de düşündüm de almışken biraz daha fark verip Ciss sistem almak lazım diye düşünüyorumda nereden bulabilirim satan bir yer var mı?

Çünkü durmadan kartuşu doldurmaktansa büyük tankı arada bir doldurmak daha iyi gibime geliyor..

İyi günler, Orhan..
  • Sayın BİR_BİLEN, bu konularda fazla bilgim olmadığı için size sormak istediğim bir şey var. Lexmark x6170 all in one yazıcımda 2 yıldır orjinal kartuş kullanıyordum. Fakat arkadaşlarım senden başka orjinal kartuş kullanan kalmadı deyince ben de dolum kartuşa başladım. Yaklaşık 8 aydır problem yoktu. fakat dün '' cartridge error: error 50C '' hatası vermeye başladı. Bir baktım her yere mürekkep bulaşmış hemen temizledim. yeni kartuşla da denedim ama nafile. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler...
  • Merhaba ARkadaslar Sıyah renklı kartus ıcın pelıkan 4001 siyah murekkep demıs bazı arkadaslar ; acaba bu markanın kırmızısı ve mavısınıde kullanabılırmıyız ? Sarı murekkep ıcın bu yukarılarda belırtılen fırmalardan mı murekkepmı sıparıs etmemız gerekıyor ? Bır baska alternatıf olarak Sarı murekkepı nasıl temın edebılırız?
    Ilgınız ıcın tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.