Şimdi Ara

KARTUŞ DOLUMU HAKKINDA BİLGİLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
11
Favori
190.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 nolu kartuş kullanıyorum. daha önce bir kere doldurmuştum pelikan siyahla ve çok iyi çalışmıştı. şimdi yine doldurdum ancak sayfanın baş tarafını yazıyor aşağıları yazmıyor. acaba sorun nedir
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İzmir boytaş'ta kartuş dolduran var mı ? Bugün renkli ve siyah kartuşları doldurtmaya gideceğim. Herhangi bir sorunla karşılan oldu mu ?

O gün doldurttum gayette güzel çıkarıyor hiçbir sorun olmadı. Renkli ve siyah toplam 14 Tl tuttu.
  • hp 350 kartuşumu dolduruyorum ancak maksimum 40-50 sayfa siyah beyaz çıktı alabiliyorum. bu çok az değil mi? Bu durumda bazen günde iki kere doldurmam gerekiyor. Problem ne olabilir? İnkser mürekkep kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergin

hp 350 kartuşumu dolduruyorum ancak maksimum 40-50 sayfa siyah beyaz çıktı alabiliyorum. bu çok az değil mi? Bu durumda bazen günde iki kere doldurmam gerekiyor. Problem ne olabilir? İnkser mürekkep kullanıyorum...

Bence normal,
    yazdır dan ekonomik/ hızlı taslak olarak ayarlasan daha fazla baskı alabilirsin.
  • Hızlı taslak ben de tavsiye ediyorum.
    20-25 lira arası büyük boy muadil kartuşları var bulabilirsen al.
  • İyi günler arkadaşlar.Bende Epson RX 520 yazıcı var ve birçok epson kullanıcısı gibi bende kartuş doldurtmaktan bıkmış durumdayım ve artık kendim doldurmaya karar verdim yanlız kafama takılan birkaç soru var siz arkadaşların değerli bilgilerine ihtiyacım var bu konuda.Ben çoğunlukla siyah çıktı alıyorum renklileri kullanmıyorum fakat yinede renkliler aç kapa aç kapa bitiyor malumunuz.piysada satılan chip reser cihazından alıp renkli kartuşlarımı resetlediğim takdirde yazıcım mürekkep doldurmadığım halde bu kartuşları dolu olarak görecekmidir.Sadece siyah kartuşa mürekkep doldurup diğer kartuşları resetlemek suretiyle yazıcımdan çıktı alabilirmiyim.Bu cgip reset cihazları kartuşlarıma zarar verirmi.Gerçi kartuşları doldurduğum dolumcuda ilk doldurmaya götürdüğümde reset atmıştı kartuşlarıma ve şimdiye kadar bir problem yaşamadım.Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar selam,
    Yazıcım C5280 ve kullandıgım kartuslar:
    350XL orj
    351XL muadil,
    Simdi sorum sunlar:
    -Muadil kartus xl olmasına ragmen 351 standart orj hp ile aynı boyda ve ben buna biraz sasırdım :D Kullananlar bilenler bir yorum yaparsa sevinirim (Zira 350xl olan kartusumun boyu falan uzun ^^ )
    -Önceki kartusumu birazcık bozdum ^^ [renkli olanı] Renkleri karıstı ve bu galiba fazla sırınga etmek sonra geri cekmekten falan oldu galiba :( Acaba 351xl'a ne kadar mürekkep sırınga etmeliyim her renk icin? Ayrıca her rengin kendine ait olan ama 2 tanesinde cift delik olanlardan 1'ini mi kullanmalıyım :?:

Simdilik sorularım bunlar. Simdiden teşekkürler.

Bir de hava ile ilgili olan kısım:
    İcinde hava varsa almak adına ne yapabilirim? Nasıl bir yöntem izlemeliyim :?:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 11 Ocak 2010; 22:35:15 >
  • Up sorularımı cevaplıycak olan var mı?
  • arkadaşlar türkiyede en kaliteli kartuş dolum mürekkeplerini istanbul bayrampaşada 75 yaşlarında erhan bey isminde bir bey üretmektedir ki inanın bu adamın yaptığı mürekkepler gerçekten bir harika bakın abartmıyorum ama çok mürekkep denedim almanya dan ,çinden,amerika dan dahi yazıcı mürekkepleri getirttim ancak bu beyin yaptığı mürekkeplerden daha iyisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginzorkan

arkadaşlar türkiyede en kaliteli kartuş dolum mürekkeplerini istanbul bayrampaşada 75 yaşlarında erhan bey isminde bir bey üretmektedir ki inanın bu adamın yaptığı mürekkepler gerçekten bir harika bakın abartmıyorum ama çok mürekkep denedim almanya dan ,çinden,amerika dan dahi yazıcı mürekkepleri getirttim ancak bu beyin yaptığı mürekkeplerden daha iyisi yok.

bunu yazmak için mi üye oldunuz??
    2 bölümde de aynı adamı övmüşsünüz ki zaten topu topu 4 mesajınız var??
  • benimde bir dorum olucak .
  • iki model arasında kaldım arkadaşlar hp c4780 ve j4580 4780 de 364 serisi kartuş seti j4580 de de 900 serisi kartuş var benim bu kartuşlar hakkında hiç bi bilgim yok hangisinin kullanımı daha kolay ve az maliyetlidir. cevap verebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar yazıcı alacaksanız kesinlikle en yenilerden almayın.
    Eski model ve incelikleri çözülmüş olanlardan alın.
    Hem daha ucuz hemde kartuş doldurarak maliyeti çok düşürebilirsiniz.
    Bende 21 ve 22 numara kartuş kullanan hp marka bir yazıcı var.
    Çok fazla çıktı alıyorum. Çok sık kartuş bitiyor ve dolduruyorum.
    Doldurmak 5 dakikamı bile almıyor. Ve Maaşallah bu güne kadar belki 100 defa doldurdum.
    Bundan sonra kartuş ölse bile yenisini alırım nasılsa birkaç dolumda kendini amorti ediyor.
    Yani gidip 200-300 tl verip yeni model alacagınıza 100-150 tl ile eski bir model alın.
    Hem o fiyata aldıktan sonra bozulsa bile pahalı ürün kadar üzülmezsiniz.
  • selamınaleyküm öncelikle bende yeni yazıcı aldım canon mp250 demolar bitince doldurtabilirmiyim acaba yada kendim doldurabilirmiyim chiplimi?
  • merhaba bay bilen HP 26 kartuşu nasıl doldurabiliriz. HP 51626a kodu bunun dolumu nasıldır.Aynı zamanda Fax makinesi bu alet vede 40 ml mürekkep cekiyor harcadığımızın haddi hesabı yok ama alttan kaçırma yapıyor mürekkep baskı yapıcak yerden değil ufak bir delik var ordan nasıl yapabiliriz.
  • arkadaşlar bnde epson sx 100 yazıcı tarayıcı fotokopi var siyah kartuş bitti şimdi bn bunu doldurabilirmiyim yoksa yenisini mi almam lazım galiba kouyucusu varmış doldurma kartuş çalışmıyomuş ?
  • yazıcı tavsiyesi yapabilirmisin
  • Arkadaşlar Yeni bir yazıcı almam gerekli.Kartuşu kolay dolabilen ,kullanışlı,Tarayıcılı fakslı Wı fı özelligi olan resetleme ve çip sorunu olmayan yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkür ederim
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu formdayım ama burayı yenı farkettim sorularınız varsa sorun yanıtlaya bldıgım kadar yanıtlarım ihtiyacınız olan murekkep vs hersey mevcut yardımcı olmak ısterim
  • herkese selamlar. Lexmark x5250 yazıcı/tarayıcımı ve hp inkjet D2400 yazıcımın siyah beyaz kartuşlarını elle doldurdum.
    dolumda Pelikan 4001 siyah parlak dolma kalem mürekkebi kullandım.
    ikisinin de kafası kurumuştu, su buharı ve kolonya ile açtım. sadece siyah tonlarda yazarken sorun yok.
    Hp gri tonlarda yazıyor. hiçbir sorun yok.
    ama lexmark'ta gri tonlarda yazmak istediğimde hiçbirşey almıyorum. makinem gri tonları es geçiyor.
    ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.