Şimdi Ara

kartuş dolumuna en uygun printer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde kullanmak üzere inkjet bir printer almak istiyorum. lazer alacak kadar olmasa bile oldukça çok kullanmam gerekecek bu printeri. hp veya canon marka ucuz bir printer alıp kartuşu boşaldıkça doldurtmayı planlıyorum. kartuş dolumuyula en iyi baskıyı veren ve zarar görme durumu en az olan bir printer için tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdilik aklımda hp d1460 ve canon ip1800 var.

forumun okuyabildiğim kadarını okudum ama net bir cevap bulamadım konu kalabalığı yaptıysam özür dilerim.
    teşekkürler...

• bece hp 2360 olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellabout

arkadaşlar evde kullanmak üzere inkjet bir printer almak istiyorum. lazer alacak kadar olmasa bile oldukça çok kullanmam gerekecek bu printeri. hp veya canon marka ucuz bir printer alıp kartuşu boşaldıkça doldurtmayı planlıyorum. kartuş dolumuyula en iyi baskıyı veren ve zarar görme durumu en az olan bir printer için tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdilik aklımda hp d1460 ve canon ip1800 var.

forumun okuyabildiğim kadarını okudum ama net bir cevap bulamadım konu kalabalığı yaptıysam özür dilerim.
    teşekkürler...

bende arıyorum bu özelliklerde bi yazıcı.yardım lütfen.
  • Renkli lazer yazıcıların fiyatlarının(300 YTL) mürekkepliler kadar olduğu bir zamanda doğru tercih lazer olacaktır.
  • up up !!!
  • bütceni bilelem fakat hp3180 kullanıyorum,18 ytl lik kartus dolum setiyle yaklasık olarak 10 kez renkli,20 kez siyah dolduruyorum.renkler cok kaliteli cıkıyor.
  • Hp en kaliteli yazıcılardandır ve en az sorun çıkartanlardandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peroman

bütceni bilelem fakat hp3180 kullanıyorum,18 ytl lik kartus dolum setiyle yaklasık olarak 10 kez renkli,20 kez siyah dolduruyorum.renkler cok kaliteli cıkıyor.

18 ytl ye nerden aldınız hocam?birde hangi yazıcılar için kullanılabiliyor?bilgilendirirseniz sevinirim.
  • http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Karakoy_Pasaji/
    18 ytl'ye nerden alabilirsin bilmem ama buradan 19 ytl'ye alabilirsin.

+ bende uygun fiyatlı doluma gelen çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorum. Elimde canon mp600 yazıcı vardı ve 14 kez doldurarak kullandım. ama en sonunda ben kartuşu doldurmadan çocuklar çok sayıda çıktı almak istemişler ve mürekkepsiz kalan siyah kanallar sizlere ömür. elimdeki yazıcının yazma kafası da kartuşlardan ayrı olduğundan dolayı yeni bir orjinal kartuş almak da işe yaramıyor.
    Canon servislerinden yeni bir yazıcı kafasının fiyatını sordum. 128.81 Euro + KDV yani 250 ytl civarı. yazıcının yenisi ise 280 ytl civarı. yani tamir ettirmektense yenisini almak daha ekonomik. hiç olmazsa yeni bir takım kartuş seti elde etmiş olursun. ama sorun şu ki benim şu anda yeni bir yazıcı için ayıracak o kadar bütçem yok. ayrıca bu yazıcı kafası sorunundan dolayı da yazma kafası kartuştan ayrı olan bir modeli artık kesinlikle düşünmüyorum.

İşte bu sebeplerle doluma en uygun türden çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorum. Tecrübeleri burdan paylaşırsak çok memnun olurum.

Not: Canon mp600 ve mp510 yazıcılarım mürekkep dolumu ile ilgili bir çok soru var sitede. CLI serisi olan bu kartuşların dolumu oldukça kolay ve basit ancak dolum yaptığınız zaman üzerinde bulunan chip nedeni ile yazıcı dolum yaptığınızı algılıyor ve yazıcıyı garanti dışı bırakıyor. Eğer garanti dışı kalması umrumda değil yeterki doldurayım diyorsanız bir enjektör ve silikon tabancası yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valtin -- 5 Ekim 2007; 20:25:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.